Ciftlik Bankcilar Buyrun ŞOK

Bende hep bilerek sen hakaret ettikçe seni +1 ay banlayacam.

Mağdur olan insanlara veya herhangi birine bu forumda hakaret edemezsin.

bi insanda biraz da olsa az karakter ve kişilik olur . milletin acısıyla alay etmenin kime ne faydası var işte .. Allah akıl fikir versin böle veletlere

bi insanda biraz da olsa az karakter ve kişilik olur . milletin acısıyla alay etmenin kime ne faydası var işte .. Allah akıl fikir versin böle veletlere

Nerde o çiftlik bankın batmasını bekleyen pusudaki çok kaliteli arkadaşlar ?

#ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili ÇiftlikBank Ailesi, 23 Şubat günü para çekim işlemi tekrar eski haline (günlük çekim max 3000 TL, yani aylık 90 bin TL çekilebilecektir) dönecektir. Bu süreçte bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.

İşinize geleni paylaşmaya , pusuda kalmaya devam :))

beyler kendim 53 bin lira para yatırdım bu işe batcağını da sanmıyorum .. bazılarının çekememezliği hemen kendisini şikayette buluyor .. çok dikkat çekti dönen paralar ama bakalım hayırlısı olsun .. 5 6 aydır arkadaşlarım işin içinde kazandılar paralarını .. ben 1 aydır sistemdeyim 10 bin aldım şimdilik .. bakıcaz kısmet :)
18 aydır sistem çalışıyor ve hiçbir sorun çıkmamış ... girenler kazanmış zamanında hep .. ya sen çok biliyorsun ya 18 ay az bi süre ...

babanın oğlu bile olsa savunulmayacak sistem olan ponzi sistemi savundun hocam aylarca.şimdi acımız falan deme yani o kadar uyardı forum ama girenlerin umrunda olmadı.Keşke azıcık kulak verseydiniz...Geçmiş olsun.

babanın oğlu bile olsa savunulmayacak sistem olan ponzi sistemi savundun hocam aylarca.şimdi acımız falan deme yani o kadar uyardı forum ama girenlerin umrunda olmadı.Keşke azıcık kulak verseydiniz...Geçmiş olsun.

+1 güzel yere değinmiş arkadaş

bikere aylarca savunmadım 2 3 gün yazı yazdık diye hemen büyütme olayı 2. kısım da ben bu işe girdiğimde hiçbişey yoktu orda oda benim şansıma işte ben girdim 1 hafta sonra soruşturma yedi bu çiftlikbank .. sonra parayı geri çekmeyi düşündüm ama bu seferde bi 5 bin lira eksik veriyolarmış diye daha da çekmedim girdim o riske ..
doğru savunduk batcak gibime gelmiyordu en azından benim düşüncem batsa bile 1 yıl daha gider diye düşünüyordum kısmet değilmiş .. ben kimseye girin demedim , kazandığımla da kimseyi aşağılamadım.. iyi günler ...

bikere aylarca savunmadım 2 3 gün yazı yazdık diye hemen büyütme olayı 2. kısım da ben bu işe girdiğimde hiçbişey yoktu orda oda benim şansıma işte ben girdim 1 hafta sonra soruşturma yedi bu çiftlikbank .. sonra parayı geri çekmeyi düşündüm ama bu seferde bi 5 bin lira eksik veriyolarmış diye daha da çekmedim girdim o riske ..
doğru savunduk batcak gibime gelmiyordu en azından benim düşüncem batsa bile 1 yıl daha gider diye düşünüyordum kısmet değilmiş .. ben kimseye girin demedim , kazandığımla da kimseyi aşağılamadım.. iyi günler ...

ama girmeyenleri küçük göür gibi sanki girmeyenlere salaksınız girmediniz bak biz girdik paramızı alıyoruz algısını oluşturdunuz.neyse yined egeçmiş olsun üzüntünüzü deşmek dğeil amacım bi daha böyle şeyleri umarım tekrar etmezsiniz yakmazsınız başınızı

Küçük Ali, yaşlı bir çiftçiden 500 liraya eşek satın alır ama çiftçi eşeği sabah verecektir.

Sabah yaşlı çiftçi Ali’ye; "Oğlum eşek dün gece öldü. Paranı da yedim bitirdim!" der.

Küçük Ali çiftçiye; "Ben eşeği yine de istiyorum" der.

Yaşlı çiftçi; "Ölü eşeği ne yapacaksın?" diye sorar.

Ali de; "Ölü olduğunu söylemeyeceğim. Tombala düzenleyip satacağım" der.

Aradan bir ay geçer. Yaşlı çiftçi Ali’ye rastlar ve sorar.

Çiftçi; "Eşeği ne yaptın?"

Ali; "Eşeği tombalaya koydum. 10 liradan 500 kişiye bilet sattım. 5000 lira kazandım!" der.

Çiftçi; "Peki ölü olduğunu görünce kızmadılar mı?"

Ali; "Yok yaa… Sadece kazanan şarladı. Ona da 10 lirasını iade ettim sevindi!" der.

Küçük Ali büyür, eşeklerin sırtından para kazanmaya devam eder…

Bu ülkede ne Ali’ler, Veli’ler biter ne ölü eşekler. Nede kolay yoldan para kazanmaya çalışıp bunlara parasını kaptıranlar...

BOL KAZANÇLAR...

BEKLENEN GELİŞME!
Mağdurlar Uruguay'a gidiyor! :D

1J3zaA.jpg

W7yJp2.jpg

arkadaşlar bu tosuncuk 500mılyon dolandırmış diyolar meblağ doğrumudur sizce yavvv

arkadaşlar bu tosuncuk 500mılyon dolandırmış diyolar meblağ doğrumudur sizce yavvv
Yok hocam o totalde toplanan para, dağıtılanlardan sonra götürdüğü 100 Milyon civarı.
Ne olduysu en son yatıranlara olmuştur. Muhtemelen o 100 Milyon son üç ayda toplanandır. Amortisman süreci 5 ay mış normalde. Ponzide en son yatırılan paralar gider genelde.

Bu çocuk bütün bunları tek başına organize edecek kapasite de biri değil. En başından onu öne sürdüler. Parayı götürenler başkaları bile olabilir. Dolandıracak adam kolay kolay kendini hedef yapmaz

Yok hocam o totalde toplanan para, dağıtılanlardan sonra götürdüğü 100 Milyon civarı.
Ne olduysu en son yatıranlara olmuştur. Muhtemelen o 100 Milyon son üç ayda toplanandır. Amortisman süreci 5 ay mış normalde. Ponzide en son yatırılan paralar gider genelde.

Bu çocuk bütün bunları tek başına organize edecek kapasite de biri değil. En başından onu öne sürdüler. Parayı götürenler başkaları bile olabilir. Dolandıracak adam kolay kolay kendini hedef yapmaz

tabıı ılk başlar mılletı yemledi, guven kazandı sonrada vurgun yaptı,

Dolandırılanlar , ödeme alanlardan parasını istesin :D
Nasıl olsa illaki o ödeme alan tiplerden duyup bu işe girmişlerdir:D

Bayiler de 'Çiftlik mağduru'

Milyonlarca lirayı toplayıp ortadan kaybolan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın ‘franchising’ yöntemi ile Türkiye genelinde 150 bayilik verdiği ortaya çıktı. Her bayi başına yaklaşık 100 bin lira para alan Aydın’ın kaçmasının ardından Çiftlik Bank şarküterileri de kapandı. Çiftlik Bank’tan bayilik alarak şarküteri açan M.S.G., 1 milyon 200 bin lira dolandırıldığını söyledi.

haber linki tamamı

Son dakika haberler: Bayiler de 'Çiftlik Bank mağduru' - Sondakika Ekonomi Haberleri

--------

Toplanan paralar hariç bayilik verdiği kişilerden de yüklü para indirdi tosun.
Bunlarında haberleri yapılmaya başlanmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri