Çiftlik Bank'ın Cayır Cayır Bitcoin Madenciliği Yaptığını Gösteren Video!

Nerde o çiftlik bankın batmasını bekleyen pusudaki çok kaliteli arkadaşlar ?

#ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili ÇiftlikBank Ailesi, 23 Şubat günü para çekim işlemi tekrar eski haline (günlük çekim max 3000 TL, yani aylık 90 bin TL çekilebilecektir) dönecektir. Bu süreçte bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.

İşinize geleni paylaşmaya , pusuda kalmaya devam :))

Biz burdayız kardeş.. Sen nerdesin?

#ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili ÇiftlikBank Ailesi, 23 Şubat günü para çekim işlemi tekrar eski haline (günlük çekim max 3000 TL, yani aylık 90 bin TL çekilebilecektir) dönecektir. Bu süreçte bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.

Bakıyorumda kayboldun ortalardan. :)

#ÖNEMLİ DUYURU

ses 1 2 ses deneme ses :)

adnan oktar sebebiyle nasıl denetimleri artırdılarsa, bu tosun sebebiyle bitcoin ve türevlerine her an bir şey yapılabilir. tehlike büyük.

#ÖNEMLİ DUYURU

"Hani günlük çekim max 3000 TL, aylık 90 bin TL çekilebilecektir" olucaktı,

Şimdi ne düşünüyorsun, verdiğin parayı çıkarttınmı, zamanında deli gibi savunuyordun şimdide aynı fikirdemisin

#ÖNEMLİ DUYURU

Son Aktivitesi: Dün 22:01

https://www.youtube.com/watch?v=yTcpRnRWZok&feature=youtu.be

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama kaybeden birine bu kadar yüklenmeyin insanlara zor zamanlarında destek olmak lazım belki sıkıntılı günler yaşıyor ve sonuçta para ne kadar önemsiz olsa da bazen ailelere bazen sağlığa bazen cana dokunabiliyor...

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama kaybeden birine bu kadar yüklenmeyin insanlara zor zamanlarında destek olmak lazım belki sıkıntılı günler yaşıyor ve sonuçta para ne kadar önemsiz olsa da bazen ailelere bazen sağlığa bazen cana dokunabiliyor...

neden öyle diyorsunuz böyleleri bu sistemi övmese daha az kişi mağdur olacaktı ;)

bu işi savunan arkadaş gelip "sizi yanlış yönlendirdim, özür dilerim yanlış yaptım bende mağdur oldum.." derse kimsenin bi şey diyeceğini sanmıyorum. ama kaybolmuş anlaşılan.

bizim istihbaratın operasyon kanatı yok. operasyon kanatı olsa böyleleri türemez daha bunlar gibi çok göreceğiz. rusya istihbaratı geçen ülkesine ihanet etmiş bir ajanı hem kendisini hem kızını yedi sülalesini ingilterenin ortasın da zehirleyerek öldürdü.. kgb için de bir daha sızma olmaz.

Evet, aslında bu tarz olaylara sizin açınızdan bakmak lazım ama [MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] arkadaşımızın da dediği gibi, eğer ki 5-6 ay öncesine gidersek bu yorumu yapan arkadaşa çiftlikbank'ı soracak olsaydık kesin suretle övecekti öyle değil mi. Bana site kurulduğundan beri en az 10 kişi sordu. Böyle bişey var, girelim mi. Kazanır mıyız diye. Ben ise sistemin birgün patlayacağını bilerek girin sakın sakın binlerce lira yatırmayın dedim. Ama bakıyorum yorumlara, adam 1 milyon tl yatırmış. El insaf ya. Çoluğun çocuğun yok mu. Ne bileyim bağış yap. Birşey üret. Valla yazık. Şimdi de detaymaxinet melaneti var. Bakalım oda birgün patlayacak ama hayırlısı. Yine yanacak canlar. Yani hocam bunun sonu yok. Bu millet akıllanana kadar sonu yok maalesef.

gerçekten bir tebriği hakediyor bu mehmet aydın. insanları bu derece soğuk kanlı, bu derece güzel inandırmak ve bu sıfatla bunu yapmak büyük başarı :D
120 milyonu güzel güzel harcar artık

bizim istihbaratın operasyon kanatı yok. operasyon kanatı olsa böyleleri türemez daha bunlar gibi çok göreceğiz. rusya istihbaratı geçen ülkesine ihanet etmiş bir ajanı hem kendisini hem kızını yedi sülalesini ingilterenin ortasın da zehirleyerek öldürdü.. kgb için de bir daha sızma olmaz.

aynen çok gördük hala görücez gibi Allah helak etsiz böylelerinin soyunu sopunu İnşallah

gerek kendi hayatım da gerek se de başka hayatlar da gözlemlediğim bir şey var. yaratıcıya inansın yada inanmasın fark etmez kişinin yaptığı iyilikler de kötülükler de ölmeden önce ya bela ya nimet olarak kendisini buluyor.

emin olabilirsin hiçbirşey olmayacak ;)

gerek kendi hayatım da gerek se de başka hayatlar da gözlemlediğim bir şey var. yaratıcıya inansın yada inanmasın fark etmez kişinin yaptığı iyilikler de kötülükler de ölmeden önce ya bela ya nimet olarak kendisini buluyor.

bu tip insanlar onu düşünmez zaten bu dolandırıcılığı bizim gibi insanların yapamamasıda bu inanç yüzünden. yoksa o kurduğu çiftlik sistemi birkaç saatte kurulur :D ama ben o sistemi insanlara anlatırken o insanların vebalini almak biz yapamayız dediğim gibi ;)
ama yapanı tebrik etmek lazım güzel vurgun güzel para

ikisi aynı şey mi ya trol mu geçiyorsunuz istihbaratın işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak

istihbarat'ın tam da işi budur. hadi en iyi ihtimalle 500 milyon dolar götürsün tosun. hem toplumu dolandırmış hem de ülkenin kendi içinde olan maddi kaynağını yurt dışına çıkarmış alavere dalavereyle... ABD, dünyanın neresinde olursa olsun ekonomisine zarar vereni alır adalete teslim eder, - örnek Zarrab.. Rusya da nerede olursa kaza süsü verip öldürür. Bizim devlette seyreder. Uruguay da bir kaza süsü verilse güzel olur tosun'a..

ikisi aynı şey mi ya trol mu geçiyorsunuz istihbaratın işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri