Eğer yapabilirseniz ve günlük aktif 3-4 bin gibi bir kullanıcı sayısı olursa gerçekten program çok işe yarar ve nerdeyse bu forumdaki bütün kullancılar aktif olarak kullanır
Kullanıcı sayısının ilk etapta 3-4 bin olabileceğini sanmıyorum olsa olsa anket sonuçlarına göre forumumuzun % 70 ini aşkın bir kullanıcı sayısı olacaktır ilk başlarda , ancak daha sonraları foruma üye olan yeni insanlar ve netten arayarak bulup kullananlarla beraber çoğalacaktır , bu da yine forumumuzda ki üyelerin programa sahip çıkmaları ve açık tutmaları ile mümkün olabilir
Ben kullanıcı sayısını kendim ayarlayamayacağım için o görev kullananlara düşüyor açıkçası
Yorum için ayrıca teşekkürler
tebrik ediyorum umarım hayata geçer
Şu ana tepkiler olumlu gidiyor eğer böyle devam ederse bir hafta sonraki durumlar göre sizlerden alacağımız bilgilenme anketimizi hazırlar yorumlarınıza açarız bir hafta sonrasında da biriken bilgiler ışığında kodlamaya başlarız inşallah
Yorumunuz için çok teşekkür ederim
hocam o kadar da olmasına gerek yok. 1000 kişi olsa bile videoyu uçurmaya yeter bence.
1000 kişi olduğumuz zaman 3-4 saatte bir modem kapatıp açsak o 1000 kişi günde bunu 4-5 kere yapsa 4-5 bin kişi etkisi verecektir
web sitesi için olanı 3-4 ay kullandım
Sabah açıyodum programı akşama kadar arkaplanda çalışıyordu.Yeni sitem ilk sayfaya kadar yükselmişti.Hocamın yaparsa kesin faydası olur bizlere
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için başarılarınızın devamını dilerim
bencede çok güzel olur ve kullanıcı sayısı baya artar kanaatindeyim.Tavsiye edilirsede çok iyi olur büyür sistem.Kimsenin düşünmediği bir sistem olur...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Kurumsalseo hoş geldiniz bu arada
---------- Mesaj saat 18:01:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:56:38 civarında gönderildi. ----------
Tüm mesajları okudum.Bence çok yararlı bi iş olur her iki taraf içinde.
Ancak forumdaki herkesin tek korkusu adsense den ban yemek suan için.
Eğer bunlara karsı gerekli önlemler alınırsa herkes kullanır ve çokta faydalı olur diye düşünmekteyim hocam.
Yorumunuz için teşekkür ederim JPR
Bizim izleyeceğimiz yol ve kodlama sonucunda zaten bu zararları vermeyen bir sistem meydana getirmek eğer başarabilir isek ki takıldığım yerlerde youtube ve adsense ile ilgili olarak sizlere sık sık danışıcam kodlama yaparken
İstediğimiz gibi olursa adsense hesabı banlatmayan ve youtube hesaplarına zarar vermeyen bir noktaya ulaşır isek ozaman herkesin kendi linklerini eklemesi olayını aktif edicez her şey okey oluncaya kadar kullanım şekli böyle olacak
Yani kısaca geliştirme aşamasında sizler sadece benim adsensem ile ilişkili you tube videolarını gezecek şekilde kullanacaksınız , yani ilk etapta geliştirme yaparken kimsenin adsensesi veya you tube hesabı test için kullanılmamış olacak