Çılgın projeye fikirlerinizle katılır mısınız ?

• Kullanıcı betho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Sizce böyle bir program olmalı mı ?

• Mükemmel olur keşke olsa hemen kullanırım !

Oy: 0 0,0%
  • Olsa iyi olur kullanırım

• Fark etmez olsaydı belki kullanırdım

• Yaa ne gerek var böyle şeylere kullanmam ben !

• Kesinlikle gereksiz asla kullanmam kullanımına karşıyım !!

• Kullanılan toplam oy
    0
Muslera06(Serkan) hocamızın kendi söylediği bir taktik, kanallarının isimlerini günde 4-5 kez youtube'ta aratırım dedi. Ben bu ne işe yarar veya yaramaz bilemem.

Programa da bu özellik eklenebilir.

Bir başka konuda güvenlik, burada çoğu kişi birbirini tanır ama kötü amaçlı kişiler, kanalların isimlerini ele geçirirse kapattırmak için ellerinden geleni yapar, yani sonuç olarak ben programın aktif kullanıcısı olacaksam eğer, başkalarının videolarının isimlerini veya kanalların isimlerini bilmemem gerekiyor.

Bu kardeşimin dediği konuya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Seo konu olunca youtube de videoların googlesiyse ve algoritmalarını yine google hazırlıyorsa işe yarayacağı düşüncesindeyim

İlginç bir proje ama yinede içime sinmedi fazla youtube bunu tespit ederse eğer onlarda böyle şeyleri düşünüyolardır eminim. Daha ilgiç bir proje olup adından uzun yıllar söz ettirebilir ozaman :)

Muslera06(Serkan) hocamızın kendi söylediği bir taktik, kanallarının isimlerini günde 4-5 kez youtube'ta aratırım dedi. Ben bu ne işe yarar veya yaramaz bilemem.

Programa da bu özellik eklenebilir.

Bir başka konuda güvenlik, burada çoğu kişi birbirini tanır ama kötü amaçlı kişiler, kanalların isimlerini ele geçirirse kapattırmak için ellerinden geleni yapar, yani sonuç olarak ben programın aktif kullanıcısı olacaksam eğer, başkalarının videolarının isimlerini veya kanalların isimlerini bilmemem gerekiyor.

batuhan15 değerli yorumların için teşekkür ederim

Bahsettiğin özellik programa eklenebilir sorun değil

güvenlik konusunda endişen olmasın sistemde kimse kimsenin ne linkini ne videosunu ne de kanal adını göremez biz istemediğimiz sürece tabii :)

---------- Mesaj saat 16:10:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:20 civarında gönderildi. ----------

Bu kardeşimin dediği konuya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Seo konu olunca youtube de videoların googlesiyse ve algoritmalarını yine google hazırlıyorsa işe yarayacağı düşüncesindeyim

Değerli yorumunuz için teşekkürler batuhan15 kardeşimin yorumuna ilişkin yapılabilecekleri kendisine cevap olarak ilettim çok haklısınız zaten diğer programımızda da ilk önceleri her kes birbirinin site adını ve linkini görebiliyordu sonraları söylendiği gibi insanlar birbirine zarar vermek adına faaliyetlere girince siteleri gizli olarak gösterime aldık yani bunun önlemi zaten taaa diğer projemizdeyken alınmış durumda

İlginç bir proje ama yinede içime sinmedi fazla youtube bunu tespit ederse eğer onlarda böyle şeyleri düşünüyolardır eminim. Daha ilgiç bir proje olup adından uzun yıllar söz ettirebilir ozaman :)

Değerli fikirleriniz için size de teşekkür ederim kardeşim

bu tarz ayrıntıların altını çiziyor olmanız ve hassas konulara dikkat çekmeniz beni ziyadesi ile memnun etti

Amacımız daha önce de söylediğim gibi illa da bu projeyi hayata geçirmek değil tek yaptığımız şu anda alt yapısını ve kriterlerini konuşmak tartışmak , eğer tüm bunların sonucunda çoğunluğun kanaati iyi olabileceği yönünde olursa daha önce google üzerinden yapıp ve ilk tanıtımını google Türkiye forumundan yaptığımız diğer projemiz gibi bu da algortimalara takılmadan işini yapacaktır

Belirtildiği üzere fullorganikhit projesi 2 yıldır google tarafından bilinmekte ve algoritmalarını ihlal etmediği için hizmet vermeye devam etmektedir

Bunda da aynısı olacaksa yapacağız zaten muhakkak yapacağız idye bir durumumuz yok şu an için

Tekrar teşekkür ederim zaman ayırıp fikir beyan ettiğinizi için :)

Yorum konusunda yahoo answer gibi sitelerden ilgili yorumları aratıp-bulup-spinleyip atacak bir sistem koyabilirsiniz.Wordpress için öyle bir eklenti vardı.Onun dışında traffic exchange meselesinde youtube da google gibi ülkelere bakıyorsa ülkelere göre oynamalar değişmeler olabilir sanırım.Bu yüzden yazdığınız programı yabancı forumlarda da yayarız bu şekilde daha faydalı olur.Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.Tebrik ederim başarılı projeleriniz var.Kolay gelsin.

Değerli yorumunuz ve güzel önerilerinizi için öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum

Eğer programı yapım aşamasına gelirsek burada yapılan tüm önerileri hayata geçirebilecek bir programı kodlamak ve ytpara.com forumumuza daha çok üye ve ziyaretçi akışına katkısı olması hasebiyle başka hiç bir yerde {Kendi sitesi hariç } yayınlamadan forumdaşlarımızın ve tüm insanlığın kullanımına açacağımdan eminim , sizlerin bu tarz desteklerinin var olduğunu görmek şevkimi arttırdı

Tekrar teşekkürler :)

video önü reklamlar çıkacaktır videolarda.bu sorun yaratabilir direk adsens gidebilir.

Adsense ye bir zararı olmayacağı düşüncesindeyim. Çünkü reklamlara tıklamayacak bir sistem. Zararı olursa sadece kanal kapanabilir onunda olmayacağını düşünüyorum.
Program için şöyle bir şey eklenebilir Muhammed Bey.
Diyelim ki bir anahtar kelime girdik. Ve aynı ip adresinden belli sayıda o anahtar kelimeyi aratıp video izlesin. Mesela anahtar kelimemiz -Türkiye eylemleri- Ben bu programa girdiğimde bu anahtar kelime ile o videoya sadece 2 kere ya da 3 kere (youtube için en faydalı sayı belirlenebilir) gitmeli, daha fazla ziyaret etmemeli.

video önü reklamlar çıkacaktır videolarda.bu sorun yaratabilir direk adsens gidebilir.

EgE yorumun için teşekkürler

Her algoritmanın bir de karşılığı muhakkak vardır prensibinden yola çıkarak bu tarz sakınca olabilicek durumları iyice konuşup irdeledikten sonra yazılacak kod sanırım bu sorunların da önüne geçecektir

Önemli olan bir programın bir işi yapıp yapamaması değil yaparken tam da o işin yapılması gerektiği gibi ve o şartları yerine getirerek yapmasıdır

Biz de yapacak isek bu şekilde olanını yapacağız ve bunu başarır isek kullanıma açacağız zaten yoksa nasıl olursa olsun videoyu göstersin bulsun tıklasın mantığı ile değil

Videoyu bulmak kelimeden arama yapmak videoya tıklamak bunlar zaten kolay ve sıradan şeyler asıl olan orada kullanılan algoritmaya uygun olarak bunları yaptırıp yaptıramayacağımız

Ve bunu da ancak ve ancak buradaki tecrübelerinizden ve birikimlerinizden istifade ederek yazabilirim , normal olarak yazılacak sa elbette ki buna da gerek yok ama normal iş yapmayacak bu program tamda kurallara uygun iş yapacak işte onun için bu konuda uzman olan sizlerin yönlendirmesi gerekecek

O zaman kuralına uygun hareket eden kodlar ve programlar üretilebilir

Biz de burada ki arkadaşlarımız ile yaptığımız bu istişareden olumlu çıkarımlar yapabilirsek bu projeyi yamaya başlayacak her aşamasında sizlerin fikirlerini alarak ilerleyeceğiz , sonuçta bu böyle olacak ki istenen yere ulaşabilelim

Güzel Bir Projeniz Var Tebrik Ediyorum :)

Çok teşekkür ederim alican51 sağ olasın

Eğer yapabilirseniz ve günlük aktif 3-4 bin gibi bir kullanıcı sayısı olursa gerçekten program çok işe yarar ve nerdeyse bu forumdaki bütün kullancılar aktif olarak kullanır

Eğer yapabilirseniz ve günlük aktif 3-4 bin gibi bir kullanıcı sayısı olursa gerçekten program çok işe yarar ve nerdeyse bu forumdaki bütün kullancılar aktif olarak kullanır

hocam o kadar da olmasına gerek yok. 1000 kişi olsa bile videoyu uçurmaya yeter bence.

web sitesi için olanı 3-4 ay kullandım
Sabah açıyodum programı akşama kadar arkaplanda çalışıyordu.Yeni sitem ilk sayfaya kadar yükselmişti.Hocamın yaparsa kesin faydası olur bizlere

serkan (muslera) hocam burda mıdır? Hocam değerli yorumlarınızı bekliyorum.

bencede çok güzel olur ve kullanıcı sayısı baya artar kanaatindeyim.Tavsiye edilirsede çok iyi olur büyür sistem.Kimsenin düşünmediği bir sistem olur...

---HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ---
proje çok güzel kardeşim ama ben karşıyım adsense yönünden riskli olabilecegini düşünüyorum

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu konuda programın işleyişinden tam emin olmadan programı yayınlamaycağımızdan emin olabilirsiniz

Bunun için yapacağımız şey veya izleyeceğimiz yol şu olacak

Bize ait olan bir adsense hesabından you tube ile ilgili kanal oluşturulacak program tam anlamı ile sorunsuz işleyene kadar yapılacak olan denemeler bu hesabını videolarını gezecek eğer bir sorun olacaksa da bizim hesabımızda olacak o nedenle program tam olarak sıfır hata ile çalışıncaya kadar forumumuzdaki arkadaşlarımızın kullanımına açmayacağız sadece test edebilmemiz için kendi linklerini ekleme hakları olmaksızın testlere katılabilecekler tabii ki isteyenler

Adsense ye bir zararı olmayacağı düşüncesindeyim. Çünkü reklamlara tıklamayacak bir sistem. Zararı olursa sadece kanal kapanabilir onunda olmayacağını düşünüyorum.
Program için şöyle bir şey eklenebilir Muhammed Bey.
Diyelim ki bir anahtar kelime girdik. Ve aynı ip adresinden belli sayıda o anahtar kelimeyi aratıp video izlesin. Mesela anahtar kelimemiz -Türkiye eylemleri- Ben bu programa girdiğimde bu anahtar kelime ile o videoya sadece 2 kere ya da 3 kere (youtube için en faydalı sayı belirlenebilir) gitmeli, daha fazla ziyaret etmemeli.

Kaç kere ziyaret edileceği hangi ip den kaç ziyaret alması gerektiği gibi konular hem çok basit hem de tam olarak sizlerin ortak görüşleri doğrultusunda ayarlanacaktır

Bunu yaparken burada tartışılan konular bir müddet sonra bir anket haline getirilecek ve herkes tecrübesi doğrultusunda bu anketi doldurarak bizim bu projemizin şekillenmesine ve sizlerin kullanımına sorunsuz bir şekilde sunulabilmesine destek olmuş olacak tabii ki yine destek olmak isteyen kardeşlerimiz

Yorumlarınız için çok teşekkürler

Tüm mesajları okudum.Bence çok yararlı bi iş olur her iki taraf içinde.
Ancak forumdaki herkesin tek korkusu adsense den ban yemek suan için.
Eğer bunlara karsı gerekli önlemler alınırsa herkes kullanır ve çokta faydalı olur diye düşünmekteyim hocam.

Kullanıcı sayısının ilk etapta 3-4 bin olabileceğini sanmıyorum olsa olsa anket sonuçlarına göre forumumuzun % 70 ini aşkın bir kullanıcı sayısı olacaktır ilk başlarda , ancak daha sonraları foruma üye olan yeni insanlar ve netten arayarak bulup kullananlarla beraber çoğalacaktır , bu da yine forumumuzda ki üyelerin programa sahip çıkmaları ve açık tutmaları ile mümkün olabilir

Ben kullanıcı sayısını kendim ayarlayamayacağım için o görev kullananlara düşüyor açıkçası :)

Yorum için ayrıca teşekkürler

tebrik ediyorum umarım hayata geçer

Şu ana tepkiler olumlu gidiyor eğer böyle devam ederse bir hafta sonraki durumlar göre sizlerden alacağımız bilgilenme anketimizi hazırlar yorumlarınıza açarız bir hafta sonrasında da biriken bilgiler ışığında kodlamaya başlarız inşallah

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

hocam o kadar da olmasına gerek yok. 1000 kişi olsa bile videoyu uçurmaya yeter bence.

1000 kişi olduğumuz zaman 3-4 saatte bir modem kapatıp açsak o 1000 kişi günde bunu 4-5 kere yapsa 4-5 bin kişi etkisi verecektir

web sitesi için olanı 3-4 ay kullandım
Sabah açıyodum programı akşama kadar arkaplanda çalışıyordu.Yeni sitem ilk sayfaya kadar yükselmişti.Hocamın yaparsa kesin faydası olur bizlere

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için başarılarınızın devamını dilerim

bencede çok güzel olur ve kullanıcı sayısı baya artar kanaatindeyim.Tavsiye edilirsede çok iyi olur büyür sistem.Kimsenin düşünmediği bir sistem olur...

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Kurumsalseo hoş geldiniz bu arada

---------- Mesaj saat 18:01:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:56:38 civarında gönderildi. ----------

Tüm mesajları okudum.Bence çok yararlı bi iş olur her iki taraf içinde.
Ancak forumdaki herkesin tek korkusu adsense den ban yemek suan için.
Eğer bunlara karsı gerekli önlemler alınırsa herkes kullanır ve çokta faydalı olur diye düşünmekteyim hocam.

Yorumunuz için teşekkür ederim JPR :)

Bizim izleyeceğimiz yol ve kodlama sonucunda zaten bu zararları vermeyen bir sistem meydana getirmek eğer başarabilir isek ki takıldığım yerlerde youtube ve adsense ile ilgili olarak sizlere sık sık danışıcam kodlama yaparken

İstediğimiz gibi olursa adsense hesabı banlatmayan ve youtube hesaplarına zarar vermeyen bir noktaya ulaşır isek ozaman herkesin kendi linklerini eklemesi olayını aktif edicez her şey okey oluncaya kadar kullanım şekli böyle olacak

Yani kısaca geliştirme aşamasında sizler sadece benim adsensem ile ilişkili you tube videolarını gezecek şekilde kullanacaksınız , yani ilk etapta geliştirme yaparken kimsenin adsensesi veya you tube hesabı test için kullanılmamış olacak

:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri