Çılgın projeye fikirlerinizle katılır mısınız ?

• Kullanıcı betho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Sizce böyle bir program olmalı mı ?

• Mükemmel olur keşke olsa hemen kullanırım !

Oy: 0 0,0%
  • Olsa iyi olur kullanırım

• Fark etmez olsaydı belki kullanırdım

• Yaa ne gerek var böyle şeylere kullanmam ben !

• Kesinlikle gereksiz asla kullanmam kullanımına karşıyım !!

• Kullanılan toplam oy
    0
Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum. Ne kadar yumuşatılırsa yumuşatılsın net olarak sahtekarlık bu. Böyle bir şey için de dua etmek ne kadar doğru takdiri size bırakıyorum. Reklam verenlerin cebinden para çalmaktan farklı olduğunu düşünmüyorum. Dürüstçe olsun da varsın az olsun. Farklı düşünceleri yazmaya izin varsa benim düşüncem de bu.

Hocam konuyu anlamadan yazmışsınız. Burada izlenen videoların reklamlarına tıklanmayacak sadece video hiti arttırlıp videonun izlenme oranını yükseltmek.

Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum. Ne kadar yumuşatılırsa yumuşatılsın net olarak sahtekarlık bu. Böyle bir şey için de dua etmek ne kadar doğru takdiri size bırakıyorum. Reklam verenlerin cebinden para çalmaktan farklı olduğunu düşünmüyorum. Dürüstçe olsun da varsın az olsun. Farklı düşünceleri yazmaya izin varsa benim düşüncem de bu.

Google Adwords Reklamları sadece tık başına para verdiği gibi Reklam Verenden sadece tıklandığı kadar para alır.
Bunlar izlenim tıklama değil o nedenle hiçbir şekilde hiçbir reklam verenin tıklarına yalandan tıklama olmayacak.

Zaten youtube da sahte tıklama yapmaya çalışanlar elbet ban yer. Google bunu her türlü anlar.

İnşallah böyle bir program, eğer ki organik izlenme yapabilirseniz güzel olur. Kolay gelsin hayırlı çalışmalar hocam.

Evet, reklama tıklanma şeklinde diye düşünmüştüm. Öyle olmasa da benim kullanacağım bir şey olmaz. Bunu gene dürüst bulmuyorum. Sahte bir izlenim olacak netice olarak. Ve işin içine sahtecilik bulaşmış olacak. Kullananlara hayırlı olsun diyeceğim hayırlı olacağını da düşünmüyorum :) Kolay gelsin.

Evet, reklama tıklanma şeklinde diye düşünmüştüm. Öyle olmasa da benim kullanacağım bir şey olmaz. Bunu gene dürüst bulmuyorum. Sahte bir izlenim olacak netice olarak. Ve işin içine sahtecilik bulaşmış olacak. Kullananlara hayırlı olsun diyeceğim hayırlı olacağını da düşünmüyorum :) Kolay gelsin.

Açıkcası ben sizin mantığınızı kavrayamadım.

Sizin söylediğinizin meali, seo yaparsan sahtecisin.

İlk önce şu soruyu sorun, bu program niye yapılıyor?

Programın amacı, bizim xxx kelimesinde diğer videoların önüne geçmektir, buda bize daha fazla izlenim kazandırır.

Seo'nun amacı nedir? Yukarıda yazdığım cümlenin aynısıdır. Tamamen diğer sitelerin üstüne çıkıp daha fazla hit almaktır.

Sizin mantığınıza göre SEO yapan biride sahtecidir. Bu düşüncenizi şahsım adına hiç mantıklı bulmadım, bu mesajınızı yazarken de düşünmeden yazdığınızın kanaatindeyim.

Saygılar.

mübarek yaptığımız işte hayır aramak biraz sıkıntı doğrur gibi. elbette videolarınızın hepsi kendinize ait ve sizden hiç kimse bu videolar için hak talep edemeyecek durumdaysa. aksi takdirde zaten başkalarının videolarını alıp reklamla para kazanmanın ne kadar hayırlı olacağı şüpheli değil mi? senin şahsına konuşmuyorum kardeş, genelimizden bahsetmek istedim sadece.

İnşallah böyle bir program, eğer ki organik izlenme yapabilirseniz güzel olur. Kolay gelsin hayırlı çalışmalar hocam.

Teşkkür ederim güzel yorum için :)

kalsitana bakış açına düşünce şekline tarzına sonuna kadar saygı duyuyorum seni saygıyla selamlıyorum ancak tekrar söylüyorum bu dediğin hit üretme olayı google denen canavar çıktığı günden beri var insanlar bir şekilde bu sistemi taaa o günlerden beri kullanıyorlar ve maalesef google da bunu biliyor hiç bir yerden bilmiyorsa benden biliyor çünkü ben fullorganik hit programını ilk yazdığım zaman gidip ilk olarak goole türkiyew forumunda tanıttım başka yerde değil :) sence bu bi şeyler ifade ediyor değil mi kardeşim ? :)

---------- Mesaj saat 00:50:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:51 civarında gönderildi. ----------

Programın amacı, bizim xxx kelimesinde diğer videoların önüne geçmektir, buda bize daha fazla izlenim kazandırır.

Seo'nun amacı nedir? Yukarıda yazdığım cümlenin aynısıdır. Tamamen diğer sitelerin üstüne çıkıp daha fazla hit almaktır.

Sizin mantığınıza göre SEO yapan biride sahtecidir. Bu düşüncenizi şahsım adına hiç mantıklı bulmadım, bu mesajınızı yazarken de düşünmeden yazdığınızın kanaatindeyim.

Saygılar.

Batuhan kardeşim hepimiz fikirlerimizi kalişstina kardeşimizde olduğu gibi açık ve net olarak ortaya koyabilmeliyiz çünkü burası bir forum ve işler hakarete varmadığı kişilik haklarını zedelemediği sürece her türlü fikrimizi belirtebilmeliyiz , aynen kardeşimizin yaptığı gibi bence daha relax olmamız lazım gibime geliyor :)

Teşkkür ederim güzel yorum için :)

kalsitana bakış açına düşünce şekline tarzına sonuna kadar saygı duyuyorum seni saygıyla selamlıyorum ancak tekrar söylüyorum bu dediğin hit üretme olayı google denen canavar çıktığı günden beri var insanlar bir şekilde bu sistemi taaa o günlerden beri kullanıyorlar ve maalesef google da bunu biliyor hiç bir yerden bilmiyorsa benden biliyor çünkü ben fullorganik hit programını ilk yazdığım zaman gidip ilk olarak goole türkiyew forumunda tanıttım başka yerde değil :) sence bu bi şeyler ifade ediyor değil mi kardeşim ? :)

---------- Mesaj saat 00:50:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:51 civarında gönderildi. ----------

Batuhan kardeşim hepimiz fikirlerimizi kalişstina kardeşimizde olduğu gibi açık ve net olarak ortaya koyabilmeliyiz çünkü burası bir forum ve işler hakarete varmadığı kişilik haklarını zedelemediği sürece her türlü fikrimizi belirtebilmeliyiz , aynen kardeşimizin yaptığı gibi bence daha relax olmamız lazım gibime geliyor :)

Tabi, haklısınız, benim amacım hakaret kesinlikle değil, biraz gergin yazdım açıkcası çünkü böyle düşünürsek, başkalarının videolarından kazanmakta hiç hoş bir durum değil, yani istesek bu konuyu Dünya görüşüne kadar uzatabiliriz, gerek yok. Ben de fikrimi beyan ettim, biraz sert olsa da.

Kesinlikle hakaret amacım yoktur.

Saygılar.

Saygılar.

Düşüncelerin saygı çerçevesinde ifade edilmesi forum ortamlarında da en önemli şeylerden biri evet. batuhan15' e yazıyorum. Seo vb terimlere gayet aşinayım ben de. Ve düşünerek yazdım yazdığımı. Bu black hat seo içerisine dahil edilecek bir şey gibi görünüyor. Gerçekte mevcut olmayan bir şey var.

Mantığınızı yanlış buluyorum programın amacından bahsetmişsiniz ben yöntemden bahsediyorum gerçekte var olmayan bir hit gönderme işi var ortada. Ve başka bir yanlışı örnek vermek de ayrı bir düşünce tabi :) Ben eklediğim videoların sahipleri ile iletişime geçip izinlerini istiyorum. Kanalı aldığım arkadaş da sağolsun öyle yapmış. İzin verilmeyenleri de doğrudan kaldırıyorum şahsen.

betho ' nun yaklaşımına saygı duyuyorum bilgisine de... Bununla birlikte bu tür bir programı tasvip etmiyorum. Benden başka da böyle düşünen yok gördüğüm kadarıyla.

Düşüncelerin saygı çerçevesinde ifade edilmesi forum ortamlarında da en önemli şeylerden biri evet. batuhan15' e yazıyorum. Seo vb terimlere gayet aşinayım ben de. Ve düşünerek yazdım yazdığımı. Bu black hat seo içerisine dahil edilecek bir şey gibi görünüyor. Gerçekte mevcut olmayan bir şey var.

Mantığınızı yanlış buluyorum programın amacından bahsetmişsiniz ben yöntemden bahsediyorum gerçekte var olmayan bir hit gönderme işi var ortada. Ve başka bir yanlışı örnek vermek de ayrı bir düşünce tabi :) Ben eklediğim videoların sahipleri ile iletişime geçip izinlerini istiyorum. Kanalı aldığım arkadaş da sağolsun öyle yapmış. İzin verilmeyenleri de doğrudan kaldırıyorum şahsen.

betho ' nun yaklaşımına saygı duyuyorum bilgisine de... Bununla birlikte bu tür bir programı tasvip etmiyorum. Benden başka da böyle düşünen yok gördüğüm kadarıyla.

O zaman benim bu konuda söyleyecek lafım yok, saygılarımı sunarım. Bol kazançlar. :)

güzel proje bunu sağlayan programlar siteler var ama hep yurtdışı kaynaklı. Buyüzdende pahalı fiyatıda uygun bişey olursa Muhteşem.

bence harika olur, hatta muhteşem olur...

Yorum için teşekkürler

ne zaman kullanmaya başlıyoruz

Altyapıyı oturutp algoritmayı kurmak için artık zaman kaybetmeye gerek yok yakında kodlamaya ageçizec gibi görünüyor gidişat onu gösteriyor çünkü
Yorum için ayrıca teşekkürler

güzel proje bunu sağlayan programlar siteler var ama hep yurtdışı kaynaklı. Buyüzdende pahalı fiyatıda uygun bişey olursa Muhteşem.

Bunu sağlayan program ve sitelerden örnek vermen mümkün mü eğer dilersen PM olarak gönderebilirsin en azından neyi nasıl yapmaya çalışmışlar göreyim hata yapmışlar mı yapmışlarsa nelerdir bu konularda bilgi de paylaşırsan yazacağımız projenin kalitesine katkıda bulunmuş olursun

Fiyat olayına gelince düşüncem şu ;burada bir anket yapıcaz aylık fiyatmı olsun yoksa kontörlü mü olsun aylık denirse aylık ücret sizce ne olmalı gibi bir anket daha
Kontörlü olursa kontör ücreti ne olmalı gibi bir anket , dolayısı ile çoğunluğun üzerinde karar kılacağı bir fiyatlandırma olmasına çalışacağız , öte yandan oluşacak olan kullanıcı sayısının ödeyeceği kontör yada aidat yada yıllık ücretlerin programın giderlerini de karşılaması gerekecek tabii ki .

Sanıyorum o konu çok sorun olmayacak ve sanıyorum bir orta yol muhakkak bulunacaktır.

Yorum ve bilgilendirme için ayrıca teşekkür ediyorum :)

peki kafanızda oluşan sistemi yapmanız ort. ne kadar sürer gün mü ay mı ?

peki kafanızda oluşan sistemi yapmanız ort. ne kadar sürer gün mü ay mı ?

:) Hocam bu soruyu yönelttiğiniz için teşekkür ederim sistemi kodlamamız öyle aylar falan sürmez kısa sürede bitiririz , ancak ben sistemi aşamalı olarak kodlamaktan yanayım mesela ; 1. aşamada sadece video arama , bulam ve izleme
2.Aşama yorum yazma beğeni vs gibi
ve her aşamayıda testlerini iyice yaptıktan sonra diğer şamaya geçmeyi planlıyorum , işte bu nedenlerle işlem süresi uzayabilir yani test sürecine bağlı
Ama sanırım iki ay içerisinde her şeyiyle testi ile bitmiş ve tüm dünyaya açılmış olabilir
hocam çok iyi olur takipteyim...

Teşekkürler sağ olasın beyto33

ankete katıldım olması dileklerimle
ayrıca programınıda hergün kullanıyorum ..

kötü niyetli kişileri nasıl engelleyebiliriz? Bu konuda bir beyin fırtınası düşünce alışverişi yapıldı mı?

örneğin bir videomu koydum herkes tıkladı program ile ilk sıralara çıktı sonra adam program ile değil de kendisi gelip video hakkında kötü şeyler yapabilir...

Örneğin sınırsız reklama tıklamak, örneğin aynı videonun türevini yüzlerce upload yapmak vs bunlar nasıl çözümlenecek nasıl güvenebileceğiz yani...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri