Cilgintavuklar Yumurtadan Para Kazanma

site için tema ayarlanıyor . büyük oynuyoruz çunki sağlam olduğu için güveniyorum ve açıklama yapılacak 1-2 gün içinde forum sitelerinde konuları görebilirisinz... Soon [Yakında] ;)

0'dan kurulacak bir sistem mi yoksa varolacak bir sistem mi hocam? çünkü bazı şeylerde ilklerden olmak çok kazandırıyor o yüzden soruyorum

Arkadaşlar para çekebilen var mı 4.21 tl ödeme puanım olmasına rağmen hiçbir bilgi kısmı yok para çek kısmında

aynen deponuzun ve tavuklarınızın çok olması lazım .
20k yumurtada hesapladım 0,100 kurus bırakıyor. Öyle boş zamanlarınızda pc açıksa kasacağınız güzel ama boş bişey işte .:))
Benim 16 tavuğum oldu . 2 adet Pamuk 12 kızarık 2 çilli var . Depomu 40k kadar yaptım. Kastığım kadarıyla 10 tl kadar bir limit oldu. Ödeme puanı topladıktan sonra çekcem .
ilk deneme amaçlı 3,50 tl lik ödeme isteği gönderdim. Sistem 3,20 tl olarak gönderdi .
Screenshot by Lightshot

kendi referansınızla evdekilerede hesap açın oradan daha fazla yumurta kasmış olursunuz :)
hiç para vermedim ben günlük 10 kuruşa çıktı :D

20 tl lik akçe aldım kodu bozdurdum fakat hiçbir akçe gelmedi iletişim maili varmıdır

hocam ben sonteklif üzerinden aldım kod geliyor elektronik onuda bozdum ama normalde geliyordu şimdi gelmedi

yoğunluk vardır belki hocam normalde gelip de şimdi gelmiyosa. İlerki saatlerde gelmezse yazarsınız bu mail adresin hallederler heralde

aynen deponuzun ve tavuklarınızın çok olması lazım .
20k yumurtada hesapladım 0,100 kurus bırakıyor. Öyle boş zamanlarınızda pc açıksa kasacağınız güzel ama boş bişey işte .:))
Benim 16 tavuğum oldu . 2 adet Pamuk 12 kızarık 2 çilli var . Depomu 40k kadar yaptım. Kastığım kadarıyla 10 tl kadar bir limit oldu. Ödeme puanı topladıktan sonra çekcem .
ilk deneme amaçlı 3,50 tl lik ödeme isteği gönderdim. Sistem 3,20 tl olarak gönderdi .
Screenshot by Lightshot

pamuk kızarık çilli :D

Site nasıl işliyordan ziyade site nereden para kazanıyor diye sorayım :)

Screenshot by Lightshot SON DURUM ben zevkine takılıyorum para yatırmadım arada yumurta kırdırıyorum :) 4 hesap oldu evdekilere hesap açtım kırdırıyorum yumurtaları bi kazanç beklentim yok :)

benim tavuklar cok cılgın saatte 8k yumurta :D

bu arada sitenin sahibi sanırım 18 20 yaslarında ne para kırıyor be :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri