Cin çarpması

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dini ezberle diyen kişi en büyük hatayı sen yapmışsın zaten. Dini sonradan öğrenen kişiler, doğuştan müslüman olan kişilerden daha iyi ibadetlerini yerine getiriyor,sözde müslümanlık değil kalpte müslümanlık oluyor niye çünkü adamlar araştırıyor okuyor ve öğreniyor ezbere iş yapmıyor.
Kardeşim sende ilk olarak doktora görün eğer hala geçmesse imama git sor o sana gerekli yardımı yapar. Cinler var olan yaratıklardır ve bazı dualarla da musallat olabilirler neyin ne olacağı belli olmaz. Burada bazı şeyleri biliyorum ki konuşuyorum.

Dostum sorunun tamamen psikolojik ; baş ağrısı , boyun ağrısı gibi sıradan hadiseleri bile ruhani güçlere bağlarsan durumun çok vahim " bu sebebleri biraz araştırdımki baya ürküttü beni. cinlerin vucuda girmesiyle böyle etkiler yaşanıyormuş. " burada nereleri araştırdığın malum , ama öyle yapmak yerine bir doktora gitseydin yada en basitinden internetten biraz göz gezdirseydin daha iyi sonuçlar alırdın , o tür hurafelerle olacak bi iş değil.

Yil olmuş 2013 hala cin sacmaliklarina inananlar var.

Bu cümleyi söyleyerek dinden çıktığını biliyormusun? Tabi Müslümansanız .

Kardeşim onlarla uğraşmamak lazım .Zaten Allah'ta yasaklıyor . Okuyun bol bol .

Hocam müslüman değilsen saygı duyarım, öteki türlü müslümansanız arkadaşın dediği gibi Allah'ın ayetlerini yalanmış oluyorsunuz ki bu da sizi dinden çıkarır. Saçmalık dediğiniz şeyi gördüm bizzat.

Bu cümleyi söyleyerek dinden çıktığını biliyormusun? Tabi Müslümansanız .

Kardeşim onlarla uğraşmamak lazım .Zaten Allah'ta yasaklıyor . Okuyun bol bol .

Değilim olmak zorunda da değilim. Siz de koru korune inanmak yerine sorgulamayi secseydiniz anlardiniz. Bilim cagindayiz cinmis periymis artik bunlara kucuk çocuklar bile inanmiyor.

Değilim olmak zorunda da değilim. Siz de koru korune inanmak yerine sorgulamayi secseydiniz anlardiniz. Bilim cagindayiz cinmis periymis artik bunlara kucuk çocuklar bile inanmiyor.

Bak hocam biz sana saygı duyuyor, seni yargılamıyoruz. Ancak senin bizleri körü körüne inanmışlıkla suçlaman saygısızca.

Akıl vermeyin Akıl alın biraz .Zira çok ihtiyacınız var .Allah size hidayet versin .

saffat suresini oku veya dinle titremeye korkmaya başlarsan cinci bir hocaya başvur ama yalancılara değil gerçek cin çıkaranlara hemen çıkarırlar ve bir daha öyle şeylerle uğraşma büyüye girerse zaten günahtır [MENTION=2142]ApeX[/MENTION] benim çevremde çok kişi var böyle istanbuldaki en iyi hocalardan biride adil diye bir adam tüm cinler tanır

Cinlerin En korktuğu sure saffat suresidir saffat suresi okunduğu zaman melekler yanına iner ve bu cinleri çok korkutur

---------- Mesaj saat 23:18:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:32 civarında gönderildi. ----------

Fazlalıklar temizlendi...

eyvallah

bi yola girdiyse sonuna kadar gitmen lazım bence. mağlubiyet değil zafer peşinde koş. cin sana değil sen cine hükmet.

En çekindiğim konulardan birisidir şu konu. Aslında gördüm konuyu okumak istemedim ama okudum. Şimdi aklımda kalacak. Bunun yaşla falan alakasıda yok adam kafaya taktı mı takıyor. Allah yardım eder kardeşim. Sen elinden geleni yap. Ama forumdaki büyüklerimizinde dediği gibi, takıntı yapma.

Senelerce karabasan muhabbeti ile yaşadım, hala yaşarım. Artık korkmuyorum çünkü korkmadıkça benden uzaklaşıyor.. Eskiden her gün gelirdi. Artık 3-4 ayda bir geliyor..

En çekindiğim konulardan birisidir şu konu. Aslında gördüm konuyu okumak istemedim ama okudum. Şimdi aklımda kalacak. Bunun yaşla falan alakasıda yok adam kafaya taktı mı takıyor. Allah yardım eder kardeşim. Sen elinden geleni yap. Ama forumdaki büyüklerimizinde dediği gibi, takıntı yapma.

Senelerce karabasan muhabbeti ile yaşadım, hala yaşarım. Artık korkmuyorum çünkü korkmadıkça benden uzaklaşıyor.. Eskiden her gün gelirdi. Artık 3-4 ayda bir geliyor..

geçmiş olsun. karabasan "fizyolojik" temelli, beden-ruh ilişkisinden kaynaklanır. Yemek, uyku, yaşam düzeniniz karabasan olaylarını azaltacaktır inşaallah.

Hocam niye uğraşırsın onlarla sen uğraşırsan onlarda senle uğraşır bu tip şeyler oyuncak değildir hiç kalkışmayacaktın musallat oldularmı işin çok zor ama vardır onunda bir duası

seviyorsan otur konuş bence.

işe bak ya sizden ala cinmi var dostum işiniz gücünüz yotube çarpmak nasıl cinlik yaparım diye düşünmek. sonrada yok cin musalat oldu yok cin ısırdı. nerden geliyor aklınıza böyle şeyler. bak bence sen geç kameranın karşısına bunları bi güzel karanlık ortamda kameraya anlat. bizim millet sever böyle olayları dinlemeyi vs paraya para demezsin.

hocam peki bir uzmana göründünüzmü

yok hocam tam kesin bir durumda değil özellikle son 1 haftadır biraz fazla uğraştım dünde cin çarpmanın etkilerine baktım dünki üzerimde olan etkiyle birebir aynıydı. ben zaten dikkat ederseniz tecrübeli biri varmıdır diye sordum şu an kesin bişey yok etkiler eğer fazla artarsa uzmana olmadı imama gitcez :)

Dini ezberle diyen kişi en büyük hatayı sen yapmışsın zaten. Dini sonradan öğrenen kişiler, doğuştan müslüman olan kişilerden daha iyi ibadetlerini yerine getiriyor,sözde müslümanlık değil kalpte müslümanlık oluyor niye çünkü adamlar araştırıyor okuyor ve öğreniyor ezbere iş yapmıyor.
Kardeşim sende ilk olarak doktora görün eğer hala geçmesse imama git sor o sana gerekli yardımı yapar. Cinler var olan yaratıklardır ve bazı dualarla da musallat olabilirler neyin ne olacağı belli olmaz. Burada bazı şeyleri biliyorum ki konuşuyorum.

teşekkür ederim.

Bol Bol Dua Et Mümin Kardeşim.

dün gece kendi hatmimden 6 ile 7 sayfa kadar okudum , bakara suresi 255. ayet ayetel kürsiyi okudum bide yasin okudum bayağı bi rahatladım okumaya devam ediyorum teşekkür ederim

Dostum sorunun tamamen psikolojik ; baş ağrısı , boyun ağrısı gibi sıradan hadiseleri bile ruhani güçlere bağlarsan durumun çok vahim " bu sebebleri biraz araştırdımki baya ürküttü beni. cinlerin vucuda girmesiyle böyle etkiler yaşanıyormuş. " burada nereleri araştırdığın malum , ama öyle yapmak yerine bir doktora gitseydin yada en basitinden internetten biraz göz gezdirseydin daha iyi sonuçlar alırdın , o tür hurafelerle olacak bi iş değil.
internetten araştırarak zaten söyledim şu anlık doktorluk bir durumum yok eğer gerçekten cin çarpmasıysa zaten şiddeti artar

saffat suresini oku veya dinle titremeye korkmaya başlarsan cinci bir hocaya başvur ama yalancılara değil gerçek cin çıkaranlara hemen çıkarırlar ve bir daha öyle şeylerle uğraşma büyüye girerse zaten günahtır [MENTION=2142]ApeX[/MENTION] benim çevremde çok kişi var böyle istanbuldaki en iyi hocalardan biride adil diye bir adam tüm cinler tanır
teşekkür ederim
Cinlerin En korktuğu sure saffat suresidir saffat suresi okunduğu zaman melekler yanına iner ve bu cinleri çok korkutur

---------- Mesaj saat 23:18:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:32 civarında gönderildi. ----------

eyvallah

teşekkür ederim

bi yola girdiyse sonuna kadar gitmen lazım bence. mağlubiyet değil zafer peşinde koş. cin sana değil sen cine hükmet.
dediğin doğru ama benim için çok erkendi.
kuranı tam bitirmeden şeytanın vesvesesiyle kendimi birşey zan ettim...
daha kuranı hatim etmek, mealini iyice anlamak, kalben ve bedenen kusursuz islamiyeti yaşamadan kalkıştım ama sanırım erken davrandım geri çekildim eğer gerçekten üzerimde böyle bir musallat varsada kurtulabileceğim bir durumdadır sanmam çok ileri derece bir musnallat olsun çünkü sadece dualarını okudum uygulamadım. ve başıma ne geldiyse berhetiyye duasından geldi

karabasan olayı zaten küçüklüğümden beri kurtulmadığım bir illet hiç korkmuyorum ondan artık alıştım hatta bazı geceler 2 kez gelir

Hocam niye uğraşırsın onlarla sen uğraşırsan onlarda senle uğraşır bu tip şeyler oyuncak değildir hiç kalkışmayacaktın musallat oldularmı işin çok zor ama vardır onunda bir duası
inşallah

seviyorsan otur konuş bence.

işe bak ya sizden ala cinmi var dostum işiniz gücünüz yotube çarpmak nasıl cinlik yaparım diye düşünmek. sonrada yok cin musalat oldu yok cin ısırdı. nerden geliyor aklınıza böyle şeyler. bak bence sen geç kameranın karşısına bunları bi güzel karanlık ortamda kameraya anlat. bizim millet sever böyle olayları dinlemeyi vs paraya para demezsin.

kardeşim ben senin gibi para delisi olsaydım 24 saat pc'nin karşısında oturup youtube'yi bir kenara bırakıp bu tür şeylerle uğraşmazdım.
size gerçekçi gelmiyor veya itici geliyorsa lütfen yorum yazmayın :)

---------- Mesaj saat 11:28:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:27:29 civarında gönderildi. ----------

Bana pm atar mısın sabah telefon numaranı. Detaylı bir görüşelim.

tamam hocam

Ustadim bende cok meraklandim bunlara... Meraklanma icine giremezler kolay kolay herkezin bi uc harflisi vardir ayrica..sana tavsiyem okumakarini birak havas ilmi ve huddamlik cok farkli biseydir hemde cok cagirip gonderemezsin sonun olur felan sarma bu islere ayetel kursini oku yat bisey olmaz ayrica ucuncu goz vs onlarida bu tarz seyler icin kullanman yanlis.ya kafayi yersin yada bogarlar ugrasmaa

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri