Çince Bilenler İçer

• Kullanıcı Elenia Pol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Çince okuma ve yazması iyi düzeyde olan bir arkadaş ile çalışcak (youtube üzerine)

Çalışcam arkadaşın yapcağı çok fazla bir şey yok sadece başlık, etiket ve açıklama giricek abonelerin yorumuna isterse cevap vericek

Ücret olarak 2 teklif sunuyorum:

1) Kanala ortak olur %50 ile diğer çince projeler üzerin de aynı şekilde devam ederiz.

2) Aylık benden ilk ay 400 2. ay 600 3. ay 700 tl ödeme alır.

Eğer ücret beğenilmez ise ilk ay 400 olmak üzere diğer aylar ücret 4 ay boyunca katlanabilir. (bu durum da bazı videoları kendisinin üretmesini isteyebilirim)

Not:Proje özgün'dür spam değil

Son düzenleme:
tanıdığım arkadaş var youtube yapmıyor bi ara öğrettim bırakmıştı yarın bi sorayım kabul ederse senle tanıştırırım

tanıdığım arkadaş var youtube yapmıyor bi ara öğrettim bırakmıştı yarın bi sorayım kabul ederse senle tanıştırırım

eğer kabul ederse bilgilerini pm olarak atarsınız bide sizin kefil olmanız gerekiyor

---------- Spam Engelliyici 6.12.2016 00:20 ---------- Önceki Mesaj 5.12.2016 23:22 ----------

tüm teklifler değerlendirilcektir güncel++

Son düzenleme:
Çince okuma ve yazması iyi düzeyde olan bir arkadaş ile çalışcak (youtube üzerine)

Çalışcam arkadaşın yapcağı çok fazla bir şey yok sadece başlık, etiket ve açıklama giricek abonelerin yorumuna isterse cevap vericek

1) Kanala ortak olur %50 ile diğer çince projeler üzerin de aynı şekilde devam ederiz.

Eğer ücret beğenilmez ise ilk ay 400 olmak üzere diğer aylar ücret 4 ay boyunca katlanabilir. (bu durum da bazı videoları kendisinin üretmesini isteyebilirim)

hocam benımde arkadasım var hatta suan cınde hala ogrenım goruyor :)
italyanca rusca ingilizce dillerinede hakim ögrenci istersenız sızın ıcın konusurum

Bizim fakultede çinli bir arkadaş var yani çince ana dili çoçuğun maddi olarakta pek iyi sayılmaz durumu, ingilizceniz varsa iletişime geçmenizi sağlıyım ? çinden ürünleri baya baya ucuza almamızı sağlıyor :D komisyon veriyoz bizde :))

Bizim fakultede çinli bir arkadaş var yani çince ana dili çoçuğun maddi olarakta pek iyi sayılmaz durumu, ingilizceniz varsa iletişime geçmenizi sağlıyım ? çinden ürünleri baya baya ucuza almamızı sağlıyor :D komisyon veriyoz bizde :))

i can't speak english bro :)

Merhaba. Youtube un ücretli çeviri hizmeti var neden oradan veya ücretli çeviri hizmeti veren yerlerden çeviri satın almıyorsunuz. Başarılar.

å…¨é«Ëœæ¸â€¦æâ€“¹å¼å‡ºå”®

kopy paste bile yapamadık:D

çinde para kazanma açık mı hocam. çin fazla youtube izliyor mu? bildiğim kadarıyla kendilerine ait youtube benzeri siteleri var.

o değil de adam Allah'tan Çince bilenler içeri diye yazmış konu başlığına :D
konuya giren insan sayisina bi bakin :D :D

deb4190d8ecd4e76bddda2fa1a57a8d8.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri