ÇİN'den Herkese 1 Adet ÜCRETSİZ 100'lerce Ürün +KARGO BEDAVA

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hocam siparişlerin %95 i iade ediliyor. Kimseye vermiyorlar. Boşa cabaliyorsunuz

Hocam şöyle benim davetiyrmle katılıp hile hurdaya karışırsa saçma şekilde benimkini de iptal ediyor şuan 130 liralık çanta kargoya verildi ancak 5 6 siparişimde iptal edildi. 10 15 elmasa aladiklarim iptal edilmedi. Şuan gelen elmasları onlar kargoya çıkmadan kullanmayacağım. Çok fazla beleşe ürün gidiyor diye yapmista olabilirler bilmiyorum ancak 4 5 ürün kargoya çıktı şuan

ya bunlar 2TB boyutundaki hddyi 50 TL'ye sattıklarını iddia ediyor, nasıl olabilir böyle bir şey? alan var mı acaba?

ya bunlar 2TB boyutundaki hddyi 50 TL'ye sattıklarını iddia ediyor, nasıl olabilir böyle bir şey? alan var mı acaba?

hocam 250 gb ye flash bellekte satıyorlar 10 tl ye aliexpresstede burdada böyle ürünler alınmaz hocam. Bahsettiğiniz ürün nasıldır bilmem ama flash belleklere genelde dosya atılmama veya dolu gösterme vs bir sürü sorun oluyor ufak bir dosyayı çook uzun sürede atma felan. Önce ücretsiz ürününüzü alın hocam o gelsin ondan sonra alın :) yeni yeni millete geliyor ancak tam tamına nasıldır güvenilir midir bilmiyoruz

ürün davet edicende üstüne 24 saat gecicekte üstüne 1tane elmas vericekte ölme eşşegim ölme adamlar amelelik sistemi yapmış resmen işe yaramaz cöp site

ürün davet edicende üstüne 24 saat gecicekte üstüne 1tane elmas vericekte ölme eşşegim ölme adamlar amelelik sistemi yapmış resmen işe yaramaz cöp site

24 saat geçince değil direk veriyor. 24 saat içinde kullanmanız gerekiyor :)

kendı hesabımla rulet oynadım ve elmas bıttı , arkadaslarımı davet etmeden baska bır hesapla elmas alabılır mıyım [MENTION=15275]Net[/MENTION] , birtane urun almak ıstıyorum

kendı hesabımla rulet oynadım ve elmas bıttı , arkadaslarımı davet etmeden baska bır hesapla elmas alabılır mıyım [MENTION=15275]Net[/MENTION] , birtane urun almak ıstıyorum

Hocam aynı wi-fi kullanmayın aynı adres ve aynı kredi kartı kullanmayın. Rulete dr girmeyin dümen hak bitiriyorlar

benim siparişler tr ye giriş anına kadar çok hızlı işledi sonrasında post office de yazıyor :D kaç gündür ptt'yi arayacağım unutuyorum pazartesi arayıp sorgulayacağım takip numaralarını o zaman daha net sonuç olur :)

benimkilerin 1 tanesi bile gelmedi sipariş vereli 3 hafta kargo takip bile yok.

3 hafta uzun bir süre degil.hocam çinden gelen ürün için 30 güne kadar normal karşılanmalı. Takibini yapabilirsiniz. Gerek ptt de gerek vovada hangi kargo firmasına vermişlerse oradan. Ben sorunsuz takip ediyorum

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

benim siparişler tr ye giriş anına kadar çok hızlı işledi sonrasında post office de yazıyor :D kaç gündür ptt'yi arayacağım unutuyorum pazartesi arayıp sorgulayacağım takip numaralarını o zaman daha net sonuç olur :)

Aynen hocam orda süre hafif uzayabiliyor ama her türlü sıkıntısız geliyor 30 güne kadar musama gösterilmeli çinden geliyor sonuçta

3 hafta uzun bir süre degil.hocam çinden gelen ürün için 30 güne kadar normal karşılanmalı. Takibini yapabilirsiniz. Gerek ptt de gerek vovada hangi kargo firmasına vermişlerse oradan. Ben sorunsuz takip ediyorum

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Aynen hocam orda süre hafif uzayabiliyor ama her türlü sıkıntısız geliyor 30 güne kadar musama gösterilmeli çinden geliyor sonuçta

yurtdışından daha önce çok alışveriş yaptım hocam ve diğer sitelerde sizde bilirsiniz karşı ülkeden çıkıp tr ye girmesi baya bir sürüyor. vova da kafama takılan çinden çıkıp tr post office gelmesi 3-4 gün gibi sürdü ve 10 gündür tr post office de ürünler gelmiş gözüküyor :D elime geçen ürün olmadı ama azıcık da umudum yok gibi gelirse sürpriz olacak :D

Hocam yakalanirsanjz iptal olunur. Aynı ip olmayacak. Aynı kredi kartı olmayacak. Aynı adres olmayacak. Ruletten uzak durunhz

---------- Spam Engelliyici 12:32 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

yurtdışından daha önce çok alışveriş yaptım hocam ve diğer sitelerde sizde bilirsiniz karşı ülkeden çıkıp tr ye girmesi baya bir sürüyor. vova da kafama takılan çinden çıkıp tr post office gelmesi 3-4 gün gibi sürdü ve 10 gündür tr post office de ürünler gelmiş gözüküyor :D elime geçen ürün olmadı ama azıcık da umudum yok gibi gelirse sürpriz olacak :D

Hocam Tr de yani ptt de gözüküyor. Tr bekletiyor bizle alakalı emin olabilirsiniz. Aliexpressten aldığım ürün 12 günde istanbula geldi 18 günde ise istanbuldan konyaya. :)

Ilk ürün geldi
https://www.youtube.com/watch?v=aT2i1TXERQI

Yeni açılan vova.com davetiye ile gelen her kullanıcıya 1 adet ücretsiz ürün hediye ediyor. (ÜRÜN GELME KANITLARI EN AŞAĞIDA)

170 Lira Değerinde Xiomia Çanta Yola çıktı ÜCRETSİZ

İhtiyacım Olan Saati aldım

Yapılması Gerekenler :

• Öncelikle Aşağıdaki Davetiye Kodu ile Kayıt yapmanız gerekiyor arkadaşlar
    Davetiye Kodu : https://goo.gl/HkbdoM
  • Davetiye ile kayıt olduğunuzda 1 Adet Bedava Ürün Hakkı kazanıyorsunuz
  • Kayıt yaptıktan sonra uygulamayı indirmenizi isteyecek ve uygulamayı indiriyorsunuz otomatik hesabınıza giriş yapmış olacak
  • Bunu yaptıktan sonra ana sayfanın alt kısmında 0$ Kırmızı Renkteki (Görsel1) Yere tıklıyorsunuz ve Bedava ürünler açılıyor
  • İstediğiniz ürünü seçiyorsunuz ÜCRETSİZ KARGO ile sizlere 3 5 günde kargoya veriliyor.
  • x1 Elmas (Görsel2) Şeklinde gözüken 1 bedava hakkınız arkadaşlar ne kadar çok davet ederseniz Sayınız Artık İPHONE 8S dahi veriyorlar
Not: Sanal Kart ile almanızı tavsiye ederim :)
Görsel 1
Görsel 2

Davetiye Kodu : https://goo.gl/HkbdoM

Misafir Davetiye Kodu : goo.gl/HkbdoM

Bilmiyorum hatırlayan var mı. Jd.com benzer bir kampanya yapmış birçok alışverişimiz olmuştu.

Bununda öyle sağlam bir site ve kampanya olduğunu düşünüyorum.

Bazı ürünler gönderildi ve bazıları gönderim aşamasında.

:)

Doğrulama Amaçlı her güründe 0.11 Çekiyor

Çin menşeili bir site ve tanınabilmek adına büyük bir kampanya başlatmış. Site birkaç ay önce kurulmasına rağmen çok hızlı bir büyüme ile devam ediyor. Dünya alexa sıralamasında ilk 5000'e hızlıca yükselmiş ve yükselmeye devam ediyor. Uygulama kararlılık ve işlevselliği ile beğeni topluyor. Biraz aliexpress'i andırıyor.

Alexa Sıralaması : https://www.alexa.com/siteinfo/vova.com

Şimdi Alınan Ürünlere ve durumlara geçelim

RADYO 57TL DEĞERİNDE ÜCRETSİZ

140 TL Değerinde Takım Elbise
7FDo2i081ARzUc0JempVQc9oo9l9Y4nddZUDyD8zHbbm5Pd-qItsmd-dtALjZTwP15YZB3S4hSnv0yU6f52c=w1366-h626-rw

AKSİYON KAMERASI

SAAT 12$ DEĞERİNDE ÜCRETSİZ

ImageThumbnail2.aspx

USB ARABA SARJ ALETİ

Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Otium En İyi Spor Kulaklık
DEĞERİ 15 TL ÜCRETSİZ

Ürün GELME KANITLARI

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

NOT. Ürün bir başka forumdaki arkadaşa gelmiştir resim ona ait benimkiler henüz yolda :)

46491451_2198741583469556_6191382647822876672_n.jpg

Sarj aleti için gelen TESLİM ALMIŞ TÜRK YORUMLAR

DİĞER ARKADAŞLARIN ALDIĞI ÜRÜNLER

ImageThumbnail2.aspx
ImageThumbnail2.aspx

Hocam refinle üy oldum. Ancak bana veridği ücretsiz ürün silinmiş ben almadan. Ayrıca ben kendi refimi paylaşıyorum refimle üye olanlara da bana da ücretsiz ürün için elmaslardan gelmiyor

çabuk geldi diyince aklıma geldi hocam.üniye başladıgımda mersinin tarsus ilçesinde ev tuttum.bundan bikaç ay önce ebaydan aldıgım ürünlerin elime geçmesi ortalama 15-20 gün olurdu.daha fazla sürdügü oldu ama daha az sürdügünü görmemiştim.tarsusa taşındıgım hafta sırf meraktan bi ürün sipariş ettim,2 gün sonra elimdeydi.aynı adamdan,aynı ürünü daha önce memlekete getirtmem 20 günden fazla sürmüştü ama burada 2 gün sonra elimdeydi.şaşırdım,test etmek için bidaha aldım yine aynı şekilde elime geçti.hayret ettim tabiki.ggden bi ürün alsam 2 günde gelmiyor,ebaydan aldıgım 2 günde geliyordu.daha sonra ebaydan sürekli ufak tefek ürünler getirip ggde,forumlarda,ünideki çevremde satmaya başladım.yalan yok,iyide para kazanmıştım.en azından bi ögrenciye göre yani :)

Hocam refinle üy oldum. Ancak bana veridği ücretsiz ürün silinmiş ben almadan. Ayrıca ben kendi refimi paylaşıyorum refimle üye olanlara da bana da ücretsiz ürün için elmaslardan gelmiyor

büyük ihtimalle hileye karışmışsıız hocam bunu tespit etmişlerdir :) yoksa böyle bir durum olmuyor. ayriyetten karşı taraf üye olması yeterli değil bedava ürününü satın alması gerekiyor isze elmas gelmesi için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri