Çin'den Telefon Almak

fatihcray

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.31saniye.com
Merhaba arkadaşlar çoğumuzun bildiği üzre çin'den telefon getirmek yasak ama bunu aşan arkadaşlar var ve telefon getiriyorlar her neyse bende bu furyaya katıldım ve bende sipariş ettim ve geldi tabi bu 1 sene önceydi şimdi tekrar bu işe kalkıştım nasipse buda gelicek bu konun amacı türkiyede malum cihaz fiyatları çok yüksek bu sebebte telefon almak sıkıntı çoğumuz için herneyse + sı oldugu kadarda - sisi var tabi neyse almak isteyenlere yol çizmek istedim bildigim kadarıyla öncelikle satıcının resimlerinden başlayalım türkiyede tanıdıkları oldugu kesin tükçe yazılar ve türkiyede destek veriyor en büyük + sı bu ve imil yolladıgınız taktirde cihaza imeil atıp yolluyor siz telefon gelince imeil attırma işlemi yapmanıza gerek kalmıyor.

Note-this-link-only-for-price-different-or-shipping-fee-different-don-t-order-any-goods.jpg

HTB1YOx.LpXXXXczXFXXq6xXFXXXt.jpg

HTB13k2gJXXXXXa0XpXXq6xXFXXX9.jpg

Satıcı Linki Tam Burayı Tıkla :)

Neyse arkadaşlar herşey ortada satıcının geri bildirimlerine bakabilirsiniz ve buna benzer çok satıcı var araştırıp bulabilirsiniz

Bende bu satıcıdan umi rome cihazı aldım bakalım nezaman gelicek :D

Tek sıkıntı ürünü aldıktan sonra 8$ harici ücret alıyor oda 2 kargo yaptıgı için ürünler sıkıntısız gelsin die oda normal artık napalım :D

Alıgım cihaz altta
Umi-Rome-Cellphone-4G-FDD-LTE-5-5inch-Android-5-1-3GB-16GB-64bit-MTK6753-Octa.jpg

Hocam telefon elinize ulaştı mı acaba ? [MENTION=48829]fatihcray[/MENTION]

ebaydan dilediginiz model telefonu ala bilirsiniz gumruk falan takilmaz hediyye olarak secenegi ile gonderir satici ve fiyat olarak 500$ lik telefon fiyati olarak 30 50 $ arasi yazar ayda 5 6 telefon alan birisi olarak soyluyorum

ebaydan dilediginiz model telefonu ala bilirsiniz gumruk falan takilmaz hediyye olarak secenegi ile gonderir satici ve fiyat olarak 500$ lik telefon fiyati olarak 30 50 $ arasi yazar ayda 5 6 telefon alan birisi olarak soyluyorum

orda fiyatlar nasıl hocam

Hocam telefon elinize ulaştı mı acaba ? [MENTION=48829]fatihcray[/MENTION]

yok hocam kargo yapıcak henüz yapmadı

---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

kaça geldi telefon

$125 tam olarak

---------- Spam Engelliyici 22:33 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------

daha önce hiç ordan almadım :D sıkıntısız geliyorsa ordanda alırız :D

---------- Spam Engelliyici 22:34 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

9oXgGN.png

en son bunu aldim arastir

iphone sıkıntı pasaport gerekli öyle kafasına göre imeille olmuyor + imeil atılmıyor diye biliyorum pasaport lazım iphone için

Hocam iphone 5 almışsınız ama IMEI kaydına 250 verdiniz mi Türkiye fiyatına gelir bu, iPhone a da IMEI atma yolu falan mı var acaba

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imeil atılmaz :D diye biliyorum pasaport kaydı ortalama 125 tl civarı kendi pasaportun varsa yoksa 100 tl pasaport hakkı satanlar var ordan alıp yapılır 225tl civarı para eder oda

hocam diğer konudan geldim öncelikle imeil değil imei numarası . telefona orjinal imei kaydı yaptırana kadar 700-800 liraya taş gibi telefonlar var en azından markası ve garantisi var. ödeme kolaylıkları var yani . yurtdışından o cihazın üretildiği yerden alıp getirmek bir miktar sağlıyor fakat diğer türlü gene pahalıya geliyor bunları da düşünmek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri