Cinemaximum Bileti Satılır | Şok Fiyat |Anında Teslimat ! 5 Tl

K
  • Kullanıcı k4lpl1d0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Arkadaşlar güvenip almayın , 3 bilet aldım 18 tl yolluyacagıma yanlışlıkla 30 tl yolladım dün.Hala cevap yazmıyor,öğrenci adamız 12 tl için ayıp vallahi.

Dün arkadaşla konuştum aldım biletleri fazla yollamışım eft ile ilgili olumlu olumsuz kesin dönüş yapacaktı ve hala yapmadı.Cevap vermiyor:
Belki acele ediyorum fakat arkadaşlarıma yarın paramı vermem gerek oyüzden..

arkadaşlar zaten perşembe günler 2 bilet 12 tl

yani fiyat pahalı

Pahalı olması önemli değilde kandırılmak üzüyor...

Ayrıca kodlar umarım sahte değildir.

Ve biletler sahte çıktı arkadaşlara tam 30 tl borçlu oldum ,hayır eline ne geçti 30 tl seni çok büyük bişeymi kazandırdı.Öğrenci adamız yılın başı eglenelim dedik zehir oldu.Sizin gibi insanlar varya.... Uslübümü bozmuyorum Allah sorsun ne diyim sana arkadaşlara borcumu nasıl ödiyeceğim şimdi...

Bu forumda dolandırıcı olmaz diye düşündüm fakat hayatın acımasız gerçegini yine unuttum,salaklık bende zaten.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] kişiyi banlarmısınız forumdan..

---------- Mesaj saat 21:03:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:24:05 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Serkan abi rahatsız ediyorum kusura bakmada bu arkadaş banlandıgında tekrar gelebilcekmi foruma ?

Ve biletler sahte çıktı arkadaşlara tam 30 tl borçlu oldum ,hayır eline ne geçti 30 tl seni çok büyük bişeymi kazandırdı.Öğrenci adamız yılın başı eglenelim dedik zehir oldu.Sizin gibi insanlar varya.... Uslübümü bozmuyorum Allah sorsun ne diyim sana arkadaşlara borcumu nasıl ödiyeceğim şimdi...

Bu forumda dolandırıcı olmaz diye düşündüm fakat hayatın acımasız gerçegini yine unuttum,salaklık bende zaten.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] kişiyi banlarmısınız forumdan..

---------- Mesaj saat 21:03:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:24:05 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Serkan abi rahatsız ediyorum kusura bakmada bu arkadaş banlandıgında tekrar gelebilcekmi foruma ?

Biletler sahte mi? Tamda bugün sinemaya gidecektim 2 tane almıştım arkadaştan.:(

Evet duyarsız kalındı 30 tl dolandırıldım,kimsenin umrunda değil malesef.

Evet duyarsız kalındı 30 tl dolandırıldım,kimsenin umrunda değil malesef.
Arkadasim o kadar isin icinde olabilir gozumden kacmis kusurabakma oncelikle.

Konu sahibi kisiyi konuya davet ettik gelip bir aciklama yapmadi.Yapmadigi gibi bugunde forumdaymis. (Son Aktivitesi: Bugün 13:51:43).

Bunca gecen sure icerisinde bir aciklama yapmamissa bundan sonrada yapmasinin bir anlami olmaz.Gereken yapilmis uye uzaklastirilmistir.

Ayrica http://www.ytpara.com/itrader.php?u=5058 bu verdigim linkden daha once alisveris yaptigi kisilerden bilgilerini ogrenebilirsen savcilik filan gibi durumlar icin elinde gercek isim belge filan olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri