Cinemaximum IMAX-3D-2D / TRENDYOL ALTLİMİTSİZ

hocam

trendyol kodu ile örneğin 100 tl lik bir ürünü direk alabiliyormuyum yoksa 100 tlyi geçirip kodu girdiğimzde 100 tl indirimmi sağlıyor ?

Detaylar baş sayfadaki kullanım kurallarında yazmaktadır. Yinede bu tarz sorularınız için pm den ulaşınız.

Selamlar

-- Cinemaximum IMAX-3D-2D / TRENDYOL ALTLİMİTSİZ 100 TL --

-- TÜM CINEMAXIMUM SİNEMALARI [IMAX-3D-2D] --

- TÜM CINEMAXIMUMLAR'DA [IMAX / 3D / 2D ] HER GÜN HER SEANSTA GEÇERLİ

- ZORLU, KANYON VE İSTİNYE PARK DAHİL

- IMAX / 3D GÖZLÜK DAHİL

- KASIM 2015 E KADAR GEÇERLİ %100 GARANTİLİ KODLAR > -- 12 TL --

AKASYA, ZORLU, KANYON DAHİL..

Şartlar:

* Tüm Cinemaximum sinemalarda geçerlidir.

* Dijital kod olarak gönderilir.

* Dijital kodlarınızı Cinemaximum gişelerinde gişe yetkilisine vererek ,sinema biletinizi temin edebilirsiniz.

* Bilet tek kişi için geçerlidir.

* 2D / 3D VE IMAX sinema biletine dahildir.

* Bileti,haftaiçi veya hafta sonu seanslarında kullanabilirsiniz.

3NkElA.jpg

-- TRENDYOL 100 TL ALTLİMİTSİZ KOD --

- 100 TL lik çek sadece -- 65 TL --

- İnternet sitesinde istediğiniz alışverişte kullanılabilir.

- Bir alışverişte sadece bir adet çek kullanılabilir.

- Kullanılmayan çek tutarları geri yüklenmeyecektir.

- Tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

- Kısmi iade durumunda, iade edilen ürün tutarı kadar geri yükleme yapılamaz.

- Farklı kampanyalar ile birleştirilemez.

- Çek tutarları bölünemez, farklı bir kişiye devredilemez.

- Her bir hediye çekinin ömrü 6 aydır.

- Çek miktarı düşüldükten sonra 125 tl üzeri olduğunda kargo ücretsiz uygulaması aynen devam etmektedir.

yM0Paj.png

---------------------------------------------------------------------------------

Mesajlarınıza mümkün olan en kısa sürede dönülür.

---------------------------------------------------------------------------------

bu cinemaximum bileti normalde kaç para ?

donanımhabere baktım şimdi 15 tlye iki bilet veren var uğraşma burada hiç oradan bulursun

Bende bir ilan açayım yazayım tanesi 3 lira donanımda sonra burada böyle yazayım.

Önce bilgi..

Digitürk ün verdiği ve sadece Mars filminde kullanılabilen kodları sanki genel geçer gibi yazmak, sanırım aldığın cevabı hazmetmediğinden olsa karalama yaparak üste çıkma çabandan başka bir işe yaramıyor.

Ek olarak biri 1 TL ye hatta bedavaya veriyorumda diyebilir (böyle birşey yok ama iyice kafalara girsin diye yazıyorum) başkası da tanesi 30 TL yazabilir ancak senin bu yaptığın gibi yapmak sadece ceza almaya yarar.

İlgili mesaj; Konuyu Baltalama / Karalamaya yönelik olarak Şikayet edilmiştir. (Zerre yapamazsın da hani teşebbüs ettiğinden)

Bilen bilir cezaya ortak olmamak için gerekli üslubu korumaktayım, günün sonunda böylesi daha haz verici oluyor.

Cin olmadan şeytan çarpmaya çalışmayın deneyenlerin hali ortada

Son düzenleme:
Bende bir ilan açayım yazayım tanesi 3 lira donanımda sonra burada böyle yazayım.

Önce bilgi..

Digitürk ün verdiği ve sadece Mars filminde kullanılabilen kodları sanki genel geçer gibi yazmak, sanırım aldığın cevabı hazmetmediğinden olsa karalama yaparak üste çıkma çabandan başka bir işe yaramıyor.

Ek olarak biri 1 TL ye hatta bedavaya veriyorumda diyebilir (böyle birşey yok ama iyice kafalara girsin diye yazıyorum) başkası da tanesi 30 TL yazabilir ancak senin bu yaptığın gibi yapmak sadece ceza almaya yarar.

İlgili mesaj; Konuyu Baltalama / Karalamaya yönelik olarak Şikayet edilmiştir. (Zerre yapamazsın da hani teşebbüs ettiğinden)

Bilen bilir cezaya ortak olmamak için gerekli üslubu korumaktayım, günün sonunda böylesi daha haz verici oluyor.

Cin olmadan şeytan çarpmaya çalışmayın deneyenlerin hali ortada

Kardeşim seni takan kim verdiğin cevap gayet makuldü cinemaximum ilçe ilçe değişiyormuş.Fakat laf sokma gayretineki bir liseli olduğunu bilmediğimden sana sorduğum için özür dilerim.Sen önce biraz insanlarla nasıl konuşacağını öğren bir soru sorduk aklın sıra laf soktuğunu sanıp bir hallere bürünmüşsün.Ek olarak cinemaximumlarda her seans her film için 2 bileti 15 tlye aldım yarında kullanacağım.Şikayetini et sonrada insanlarla konuşmayı öğren

Kardeşim seni takan kim verdiğin cevap gayet makuldü cinemaximum ilçe ilçe değişiyormuş.Fakat laf sokma gayretineki bir liseli olduğunu bilmediğimden sana sorduğum için özür dilerim.Sen önce biraz insanlarla nasıl konuşacağını öğren bir soru sorduk aklın sıra laf soktuğunu sanıp bir hallere bürünmüşsün.Ek olarak cinemaximumlarda her seans her film için 2 bileti 15 tlye aldım yarında kullanacağım.Şikayetini et sonrada insanlarla konuşmayı öğren

Önce bi ağzını toplayacaksın.. Kardeşim felan filan değil düzgün hitap yaz. Ben yine cezana ortak olmamak için hak ettiğin değil, hak etmediğin şekilde yazacağım ama emin ol seviyeyi hakaretle aşağı çeken birisi kendisine hakaret edilmeden yazıldığında daha can acıtır.

Laf sokmak istesem öyle bir sokarım ki hiç eğip çevirmem ve Yekten söylerim. Öncelikle amacım bu değil çünkü o level de bile değilsin.. Aldığı 1 cümle cevabı kaldıramayan birinin böyle yazması da komik.

Elinde bir medyum küresimi var? Kim ilk okulda kim doktora da yazan? Eğer öyle ise kalibrasyon zamanı gelmiş..

Sürekli de Hadleri olmayan, Forum kuralına aykırı olan en temel şeylerden biri olan "birinin ilanındaki fiyat Hakkı'nda yorum yazmayı" Kesinlikle takmadığı için yazıyordur, bu tipler hep böyle oluyor zaten.

Yüzlerce bilet alan kişilerin yazmayacağı ve alakaları hadleri olmayan kelimeleri, aldığın cevap olan " Gidip Cinemaximuma Soracaksın" yazısının yani 1 cümle olan ama Kaya gibi içine oturan mesajdan ötürü, aklınca takmıyorum diyerek ilana başkasına git oradan buradan al diyerek yazarlar.

Ben görüldüğü gibi itham bile yapmamaktayım dedim ya laf sokma levelimde değilsin..

"Liseliler gibi laf sokma bla bla.." Ve ilanda Karalama/Baltalama yapılmaya devamından ötürü şikayet edildi.

Son düzenleme:
Elim kiralaydida yazmiyaydim vay arkadas

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce bi ağzını toplayacaksın.. Kardeşim felan filan değil düzgün hitap yaz. Ben yine cezana ortak olmamak için hak ettiğin değil, hak etmediğin şekilde yazacağım ama emin ol seviyeyi hakaretle aşağı çeken birisi kendisine hakaret edilmeden yazıldığında daha can acıtır.

Laf sokmak istesem öyle bir sokarım ki hiç eğip çevirmem ve Yekten söylerim. Öncelikle amacım bu değil çünkü o level de bile değilsin.. Aldığı 1 cümle cevabı kaldıramayan birinin böyle yazması da komik.

Elinde bir medyum küresimi var? Kim ilk okulda kim doktora da yazan? Eğer öyle ise kalibrasyon zamanı gelmiş..

Sürekli de Hadleri olmayan, Forum kuralına aykırı olan en temel şeylerden biri olan "birinin ilanındaki fiyat Hakkı'nda yorum yazmayı" Kesinlikle takmadığı için yazıyordur, bu tipler hep böyle oluyor zaten.

Yüzlerce bilet alan kişilerin yazmayacağı ve alakaları hadleri olmayan kelimeleri, aldığın cevap olan " Gidip Cinemaximuma Soracaksın" yazısının yani 1 cümle olan ama Kaya gibi içine oturan mesajdan ötürü, aklınca takmıyorum diyerek ilana başkasına git oradan buradan al diyerek yazarlar.

Ben görüldüğü gibi itham bile yapmamaktayım dedim ya laf sokma levelimde değilsin..

"Liseliler gibi laf sokma bla bla.." Ve ilanda Karalama/Baltalama yapılmaya devamından ötürü şikayet edildi.

Öncelikle emekleme safhasında bir üyenin ceza-i ehliyetini almış ev büyüklerine karşı diklenmesi komik.Bir kez daha söylüyorum o ilk mesajını bir laf sokma olarak algılamamıştım.Çünkü burası senin kreş arkadaşlarınla beraber takıldığın o forumlara benzemez.Yazdıklarının arasında ''kaya gibi içine oturan'' kısma takıldım.Kafandaki halet-i ruhiyende neler yaşıyorsun neler kuruyorsun bilmiyorum ama yazdıkların bende bir etki yaratmaz.Aslında sana cevap yazmak bile kendime hakarettir, fakat insanları aşağılamayı meslek haline getirmiş ordan buradan bulduğu kodları burada 3 kuruşa satan vasıfsız birinin kalkıp bana böyle cümleler kurmasına susacak değilim.Senin fare olduğun yerde peynirleri dağıtan şeflere saygı duymaya bilecek yahut seve seve öğreneceksin.Bak artık benide kendi seviyene kadar düşürdün.Bunları senle kavga etmek için değil yaptığın ergen tavırların, olur olmadık yerlerde insanları kırmanın anlamsız olduğunu göstermek için yazıyorum.Kusura bakma Ben biraz yaşlıyım sende belki oğlum yaşındasın ama ne olursa olsun insanları aşağılamadan önce 100 metrelik merdivenle bile ulaşamayacağın yerdeki insanları tanımadan küçümseme.Kusura bakma cevap yazmacağını düşündüm için foruma geç girdim geç gördüğüm yazdığını ama benide ayar ettin

Elim kiralaydida yazmiyaydim vay arkadas

Merhaba

Sizin yazınızda hic sorun yok hatta beğeni dahil attım:) Maksat niyetli olduğu için sizin ki bahane gibi göründü, kesinlikle sizlik birşey yok.

Tartismayalim ne olursa ilsun 3 gunluk duyada pisman oldum yinede benim uzeromden basladi hersey

Öncelikle emekleme safhasında bir üyenin ceza-i ehliyetini almış ev büyüklerine karşı diklenmesi komik.Bir kez daha söylüyorum o ilk mesajını bir laf sokma olarak algılamamıştım.Çünkü burası senin kreş arkadaşlarınla beraber takıldığın o forumlara benzemez.Yazdıklarının arasında ''kaya gibi içine oturan'' kısma takıldım.Kafandaki halet-i ruhiyende neler yaşıyorsun neler kuruyorsun bilmiyorum ama yazdıkların bende bir etki yaratmaz.Aslında sana cevap yazmak bile kendime hakarettir, fakat insanları aşağılamayı meslek haline getirmiş ordan buradan bulduğu kodları burada 3 kuruşa satan vasıfsız birinin kalkıp bana böyle cümleler kurmasına susacak değilim.Senin fare olduğun yerde peynirleri dağıtan şeflere saygı duymaya bilecek yahut seve seve öğreneceksin.Bak artık benide kendi seviyene kadar düşürdün.Bunları senle kavga etmek için değil yaptığın ergen tavırların, olur olmadık yerlerde insanları kırmanın anlamsız olduğunu göstermek için yazıyorum.Kusura bakma Ben biraz yaşlıyım sende belki oğlum yaşındasın ama ne olursa olsun insanları aşağılamadan önce 100 metrelik merdivenle bile ulaşamayacağın yerdeki insanları tanımadan küçümseme.Kusura bakma cevap yazmacağını düşündüm için foruma geç girdim geç gördüğüm yazdığını ama benide ayar ettin

Ooo direk bu mesajın zaten bayram tatiline çıkarır seni.

"Cinemaximuma soracaksın" dedikten sonra senin ne haddine "git oradan buradan al demek" ?? O mesajından sonra o takıldım dediğin yerlere takıldıysan, birde üslubu senin ceza seviyene indirsem demek intihar edersin.

O yazdığın hakaret, iftira, aklı sıra küçümseyici mesajlara hiçbir cevap vermiyorum.

Mesaj şikayet edildi.

Ooo direk bu mesajın zaten bayram tatiline çıkarır seni.

"Cinemaximuma soracaksın" dedikten sonra senin ne haddine "git oradan buradan al demek" ?? O mesajından sonra o takıldım dediğin yerlere takıldıysan, birde üslubu senin ceza seviyene indirsem demek intihar edersin.

O yazdığın hakaret, iftira, aklı sıra küçümseyici mesajlara hiçbir cevap vermiyorum.

Mesaj şikayet edildi.

Bu banlanma korkusu nedir ? biraz kullanıcı adının hakkını ver.Ben forumun eskilerindenim senin 100 katın mesai harcadım bu forumda ben kormuyorum sen niye korkuyorsun.Çok şükür senin gibi banlanma korkusundan kıvıracak bir adam değilim.Beynin büyük bir bölümü insanları karalama, hor görme gibi yetilerle dolu olduğu için çok ufak bir kısım boş kalmış o kısmıda cinemaximum kodu satmak için kullandığından yazdıklarımı idrak edememen gayet normal.O yüzden son kez açıklıyorum;

Yazdığın ilk mesajda kötü bir amaç görmedim.O sebeple sana karşı bir öfkem yoktu.
Arkadaş zamdan sonra alamayağını belli eden içerikte bir mesaj yazınca donanımhaberden almasını söyledim.

İşin özü; Durumun senle bir alakası yok durum tamamen kendini bir nimetten sayıp yazdıklarımı üzerine almandan ibaret.

Bu banlanma korkusu nedir ? biraz kullanıcı adının hakkını ver.Ben forumun eskilerindenim senin 100 katın mesai harcadım bu forumda ben kormuyorum sen niye korkuyorsun.Çok şükür senin gibi banlanma korkusundan kıvıracak bir adam değilim.Beynin büyük bir bölümü insanları karalama, hor görme gibi yetilerle dolu olduğu için çok ufak bir kısım boş kalmış o kısmıda cinemaximum kodu satmak için kullandığın için yazdıklarımı idrak edememen gayet normal.O yüzden son kez açıklıyorum;

Yazdığın ilk mesajta kötü bir amaç görmedim.O sebeple sana karşı bir öfkem yoktu.

Arkadaş zamdan sonra alamayağını belli eden içerikte bir mesaj yazınca donanımhaberden almasını söyledim.

İşin özü; Durumun senle bir alakası yok durum tamamen kendini bir nimetten sayıp yazdıklarımı üzerine almandan ibaret.

Tam bir klavye başında kendini birsey sanan tiplere örneksin..

Forumda önce birinin ilanına donanımhaber olsun başka bir yer olsun oradan al demeyi, ilanla ilgili al alma dahil yazacak Haddinin olmadığını öğreneceksin.

Direk bu hakaretler zaten yıllık izine aday bile yaptı. Dedim ya hakaret iftira atan kişiler karşısındakini buna ortak edemeyince kıvranırlar, çünkü kendileri sadece hakaret ederek birsey olduklarını zannederler..

Üyelik süresi hakaret vs zaten cevap bile vermiyorum tatiline ortak olmayalım..

Forumda ilk yazdığım şeyi öğrendikten sonra da, hakaret etmekle sadece ceza alacağını ve klavye ebeliği ile karşındakinin cezana ortak olmaması için hakaret etmemesi yanında, Forum haricinden konu haricinde her türlü Ahlaksız ve Terbiyesiz KELİMELER söylememenin insanlık erdemi olduğunu öğreneceksin yada cezanı yiyip aşağı oturacaksın.

İyi tatiller

Mesaj şikayet edildi.

Tam bir klavye başında kendini birsey sanan tiplere örneksin..

Forumda önce birinin ilanına donanımhaber olsun başka bir yer olsun oradan al demeyi, ilanla ilgili al alma dahil yazacak Haddinin olmadığını öğreneceksin.

Direk bu hakaretler zaten yıllık izine aday bile yaptı. Dedim ya hakaret iftira atan kişiler karşısındakini buna ortak edemeyince kıvranırlar, çünkü kendileri sadece hakaret ederek birsey olduklarını zannederler..

Üyelik süresi hakaret vs zaten cevap bile vermiyorum tatiline ortak olmayalım..

Forumda ilk yazdığım şeyi öğrendikten sonra da, hakaret etmekle sadece ceza alacağını ve klavye ebeliği ile karşındakinin cezana ortak olmaması için hakaret etmemesi yanında, Forum haricinden konu haricinde her türlü Ahlaksız ve Terbiyesiz KELİMELER söylememenin insanlık erdemi olduğunu öğreneceksin yada cezanı yiyip aşağı oturacaksın.

İyi tatiller

Mesaj şikayet edildi.

İlk hakaret edenin kendin olduğunu farkedememen, ona rağman hala ısrarla horoza bir şeyler anlatmaya çalışan civciv edasına cılız sesle anlamsız anlamsız ötmen gerçekten sinir bozucu.3 kuruşluk kodlar satıp insanları kendinden aşağıda gören vasıfsız insan ilk hakareti eden sensin ''kaya gibi içine oturan'', "birinin ilanındaki fiyat Hakkı'nda yorum yazmayı" Kesinlikle takmadığı için yazıyordur, bu tipler hep böyle oluyor zaten'' mesajlarında herşey açık ve net.Bende şikayet ettim ilk üslubunu bozan karşısındakine hakaret eden görüldüğü gibi sensin.Umarım biraz kişiliğini geliştirir forumda 3 kuruş para kazanmak için karakterinden ödün vermesin.

Daha birşey yazmıyorum kalbini kırdıysam affola ama suç tamamen sende hadi iyi akşamlar

İlk hakaret edenin kendin olduğunu farkedememen, ona rağman hala ısrarla horoza bir şeyler anlatmaya çalışan civciv edasına cılız sesle anlamsız anlamsız ötmen gerçekten sinir bozucu.3 kuruşluk kodlar satıp insanları kendinden aşağıda gören vasıfsız insan ilk hakareti eden sensin ''kaya gibi içine oturan'', "birinin ilanındaki fiyat Hakkı'nda yorum yazmayı" Kesinlikle takmadığı için yazıyordur, bu tipler hep böyle oluyor zaten'' mesajlarında herşey açık ve net.Bende şikayet ettim ilk üslubunu bozan karşısındakine hakaret eden görüldüğü gibi sensin.Umarım biraz kişiliğini geliştirir forumda 3 kuruş para kazanmak için karakterinden ödün vermesin.

Halen forumu, kişileri kendi zihniyetinde düşünüp hemen yukarıda mesaj sırasında kim kime ne yazmış açıkça ortada iken, hatta Hakkı'm olan senin Ahlaksız ve Terbiyesiz kelimlerini dahil
Mesajlarımda sana kullanmadığım ortadayken yazdıkların komik ama acınası..

Bu mesajda yazan hakaret / iftira da şikayet edildi.

Tatile girince buradan selam göndereceğim. Bakalım klavye başında haddi olmayan yasak olan şekilde ilana karalama baltalama yapmak ve devamında her türlü hakaret ve iftira ve yaftalama sonrasındaki cezan ne olacak görülecek.

Görüldüğü gibi halen terbiyeliyiz böyle hakaret ve iftiradan başka birşey bilmeyenlere karşı.

Mesaj şikayet edildi. Öyle affola maffola ile kurtaracağın çizgiyi zaten ilk mesajda aştın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri