Önce bi ağzını toplayacaksın.. Kardeşim felan filan değil düzgün hitap yaz. Ben yine cezana ortak olmamak için hak ettiğin değil, hak etmediğin şekilde yazacağım ama emin ol seviyeyi hakaretle aşağı çeken birisi kendisine hakaret edilmeden yazıldığında daha can acıtır.
Laf sokmak istesem öyle bir sokarım ki hiç eğip çevirmem ve Yekten söylerim. Öncelikle amacım bu değil çünkü o level de bile değilsin.. Aldığı 1 cümle cevabı kaldıramayan birinin böyle yazması da komik.
Elinde bir medyum küresimi var? Kim ilk okulda kim doktora da yazan? Eğer öyle ise kalibrasyon zamanı gelmiş..
Sürekli de Hadleri olmayan, Forum kuralına aykırı olan en temel şeylerden biri olan "birinin ilanındaki fiyat Hakkı'nda yorum yazmayı" Kesinlikle takmadığı için yazıyordur, bu tipler hep böyle oluyor zaten.
Yüzlerce bilet alan kişilerin yazmayacağı ve alakaları hadleri olmayan kelimeleri, aldığın cevap olan " Gidip Cinemaximuma Soracaksın" yazısının yani 1 cümle olan ama Kaya gibi içine oturan mesajdan ötürü, aklınca takmıyorum diyerek ilana başkasına git oradan buradan al diyerek yazarlar.
Ben görüldüğü gibi itham bile yapmamaktayım dedim ya laf sokma levelimde değilsin..
"Liseliler gibi laf sokma bla bla.." Ve ilanda Karalama/Baltalama yapılmaya devamından ötürü şikayet edildi.