Citroen C3 nasıl araba sizce?

S
  • Kullanıcı Sevval29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Sevval29

Guest
Biliyorum bu 2. başlığım ama son bu sefer gerçekten :)

2004 model C3 almayı düşünüyorum.

80.000 km 1.4 dizel fiyatı 22.000. Bayan bir arkadaşımdan alacağım temiz kullanmış kendisi.

Sizce güzel bir araba mı bu?

Bence bayan arabası gibi (görünüm olarak) ancak 2004 model araç 80.000 km fiyatına göre iyi duruyor internette o fiyata 100.000km altı araç yok gibi

Bence bayan arabası gibi (görünüm olarak) ancak 2004 model araç 80.000 km fiyatına göre iyi duruyor internette o fiyata 100.000km altı araç yok gibi

Bende göremedim fiyatı da iyi geldi bana gerçekten. pazarlık da yapmadım henüz. teşekkürler yorum için

Hocam bence C3 yerine C2 alın. bgaj hariç emin olun C2 iç hacmi C3'ten daha ferah. Yakıt sorunu yok. Hoş bir görüntüsü var. Ben 4 5 ay kullandım çok memnundum. Gaza geldim sattım ilk fırsatımda tekrar C2 alacağım. C3 pişmanlıktır.

Hocam bence C3 yerine C2 alın. bgaj hariç emin olun C2 iç hacmi C3'ten daha ferah. Yakıt sorunu yok. Hoş bir görüntüsü var. Ben 4 5 ay kullandım çok memnundum. Gaza geldim sattım ilk fırsatımda tekrar C2 alacağım. C3 pişmanlıktır.

bu c3 ü bulana kadar canım çıktı zaten :D güvenecek biri de olmadığından başka araba şansım yok malesef.

Şöyle bir yanılgı var bayandan araba temiz olur sanılır ama öyle değil, belki görünümü temizdir koltuklar yenidir falan ama o arabanın baskı balatası ömrünü tamamlamış olabilir hiç değişmiş mi değişmişse ne zaman değişmiş sorun.Dizel motorda turbo vardır kolayca bozulabilir, arabayı yanlış viteslerde kullanıp turboya fazla yük binmesi de ömrünü azaltabilir.

Bu parçalar kolayca değişebilen parçalar ama arabayı alır almaz 3-4 bin masraf çıkarırsa araba çok pahalıya gelir.Almadan ekspertiz yaptırın çıkacak masrafa göre pazarlık yaparsınız.

Şöyle bir yanılgı var bayandan araba temiz olur sanılır ama öyle değil, belki görünümü temizdir koltuklar yenidir falan ama o arabanın baskı balatası ömrünü tamamlamış olabilir hiç değişmiş mi değişmişse ne zaman değişmiş sorun.Dizel motorda turbo vardır kolayca bozulabilir, arabayı yanlış viteslerde kullanıp turboya fazla yük binmesi de ömrünü azaltabilir.

Bu parçalar kolayca değişebilen parçalar ama arabayı alır almaz 3-4 bin masraf çıkarırsa araba çok pahalıya gelir.Almadan ekspertiz yaptırın çıkacak masrafa göre pazarlık yaparsınız.

Yakın bi arkadaşım olduğu için ekspertize gitmeyi düşünmemiştim. kullanmadan önce gitmem gerekir mi sizce

KM'sine göre fiyatı uygun fakat almadan önce tanıdığın ya da bildiğin bir yere götür baktır hocam

Yakın bi arkadaşım olduğu için ekspertize gitmeyi düşünmemiştim. kullanmadan önce gitmem gerekir mi sizce

Valla hocam aslında şart almadan arabayı inceletmek, ekspertiz yaptıralım desen sen bana güvenmiyo musun der küser.Yani sıkıntılı bir durum.

İkinci el ve özellikle km'si yüksek araba alırken muhakkak ekspertiz yaptırmak gerekir.Sonuçta hayat söz konusu, uzun yolda arıza yapıp sizi rezil rüsva edebilir.

KM'sine göre fiyatı uygun fakat almadan önce tanıdığın ya da bildiğin bir yere götür baktır hocam

Zaten ödeme yapmadan önce bir hafta kullanacağım. O zaman bide götürüp baktırayım ben

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:57 ----------

Valla hocam aslında şart almadan arabayı inceletmek, ekspertiz yaptıralım desen sen bana güvenmiyo musun der küser.Yani sıkıntılı bir durum.

İkinci el ve özellikle km'si yüksek araba alırken muhakkak ekspertiz yaptırmak gerekir.Sonuçta hayat söz konusu, uzun yolda arıza yapıp sizi rezil rüsva edebilir.

Doğru söylüyosunuz yaptırmak en doğrusu.

5 senedir c3 kullanıyorum xfrio 1,4 dizel 2008 model...

aldığımdan beri yağ su hariç lastik ve triger değişti başka masraf yapmadım çok şükür..

yakıtı güzel masrafı yok 50binde aldım arabayı şuan 110 civarında..

yarın öbür gün parayı bulursam alacağım 2 araba var birisi yeni kasa c3 veya yeni kasa c4 :)

başka şansın yoksa konu açmana da gerek yok hocam. :)
Şaka bir yana araba almak için birine güvenmeye gerek yok. Beğenirsin götürürsün full ekspertize. 2 gün sonra bir sorun çıkarsa ekspertizin kapısında arabayı yakar parasını alırsınız. :)

teşekkürler yorumlarınız için. ben kredi çekip alayım bu arabayı artık.yoksa yollarda perişan oluyorum :) yoksa hiç alamayacağım.

başka şansın yoksa konu açmana da gerek yok hocam. :)
Şaka bir yana araba almak için birine güvenmeye gerek yok. Beğenirsin götürürsün full ekspertize. 2 gün sonra bir sorun çıkarsa ekspertizin kapısında arabayı yakar parasını alırsınız. :)

hocam :)

Yakiti az,parcasi sigortasi ucuz cok fazla masraf cikarmaz.
Bayandan olmasi iyi deyil.Carpmadik,vurmadik,bozmadiklari biryeri kalmiyor.
Ici disi temizse, bir tur at arabayla. Hosuna giderse al.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri