Çizg Film Çalışanlar Bakarmısınız

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar çizgi film kanallarım varda izlenimlerin'de düşüşler olmaya başladı acaba neler yapabılırım'de izlenimlerini arttıra bılırım imleme etiket vs tarzın'Da neler yapılabilir acaba lütfen yardımcı olabilirmisin .

Tek kanal çalışma 3-4 kanal çalış birbirlerine köprü ver kanallarda, her hafta tüm videolarını pingle bide forumda üst sıralara çıkma yöntemi paylaşılmıştı o yöntemi kullan

Tek kanal çalışma 3-4 kanal çalış birbirlerine köprü ver kanallarda, her hafta tüm videolarını pingle bide forumda üst sıralara çıkma yöntemi paylaşılmıştı o yöntemi kullan

hocam 10'a yakın çizgi film kanalım var ALLAH'a sukur sorunsuz calısıyorlar fakat bu ay ızlenımlerde kazanclar'Da dustu benım vıdeoalrın benzerlerıne bakıyorum 100k 500k izlenim alırken benimkinler 5k 10k zor alıyor . 1k ile 10k arasın'Da alıyor hep izlenimleri

hocam 10'a yakın çizgi film kanalım var ALLAH'a sukur sorunsuz calısıyorlar fakat bu ay ızlenımlerde kazanclar'Da dustu benım vıdeoalrın benzerlerıne bakıyorum 100k 500k izlenim alırken benimkinler 5k 10k zor alıyor . 1k ile 10k arasın'Da alıyor hep izlenimleri

Belki rakiplerin seo felan yapmıştır o kadarını bilemiyorumda benim dediğim sekil çalışırsan hitin şuankinden çok daha fazla olur ben böyle yapıyorum memnunum yani :D

Belki rakiplerin seo felan yapmıştır o kadarını bilemiyorumda benim dediğim sekil çalışırsan hitin şuankinden çok daha fazla olur ben böyle yapıyorum memnunum yani :D

hocam köprü ver olayını nasıl yapıcam acaba birde hangi pingleme sistemini kullanıyorsunuz acaba yardımcı olabilirmisiniz lütfen ..

hocam köprü ver olayını nasıl yapıcam acaba birde hangi pingleme sistemini kullanıyorsunuz acaba yardımcı olabilirmisiniz lütfen ..

Kanaldaki videolara ek açıklama giriyorum e,k açıklamaya başka kanalımdaki çizgi filmin videosunun linkini veriyorum sonra kanalımdaki diğer kanallar kısmına,site kısmına,hakkında kısmına diğer kanalların linkini veriyorum. Pinglemeyi ilk burdan sonrada burdan yapıyorum. Eğer tamamen çizgi film kategorisine çalışıyorsan paravan blog açıp kanallarını ordan beslemenide öneririm geçen sene dizi çalışırken her dizi için tumblr hesabı almıştım ordan bölümleri paylaşıyordum kendiliğinden 1-2k takipçi biriktiydi ne atsan izleniyor ondan sonra :D

Kanaldaki videolara ek açıklama giriyorum e,k açıklamaya başka kanalımdaki çizgi filmin videosunun linkini veriyorum sonra kanalımdaki diğer kanallar kısmına,site kısmına,hakkında kısmına diğer kanalların linkini veriyorum. Pinglemeyi ilk burdan sonrada burdan yapıyorum. Eğer tamamen çizgi film kategorisine çalışıyorsan paravan blog açıp kanallarını ordan beslemenide öneririm geçen sene dizi çalışırken her dizi için tumblr hesabı almıştım ordan bölümleri paylaşıyordum sayfalarda 1-2k takipçi birikti.

Hocam Allah Razı Olsun Senden ne diyeyim forum daki herkes senin gibi paylaşımcı olsa valla bu forum'da herkes kazanır sağolasın .

Hocam çizgifilm çalışanlar partner mi yoksa adsensemi

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende çizgi film çalışırım , aboneli olan kanallarda izleniyorda abonesi az olanlar hiç izlenmiyo gibi indexlenmiyorda. Abonenin çok önemi var.

hocam bende vds atarken index alamıyorum tanınmış çizgi filmler olduğu için galiba diğer diziler telif sahte telif geliyor o kadar emeğim gidince sinir oluyorum.

Seo çalışmasını daha iyi yap.Seo çalışması önemli

peki hocam seo çalışması nasıl yapıcam ?

peki hocam seo çalışması nasıl yapıcam ?

Hocam seo çalışması dediğim olay başlık,açıklama,etiket bunlar seo çalışması nasıl yapacağınıza gelirsek çok uzun konu bu.Forumda bu konular mevcut.Bir video index alması seo çalışması çok büyüktür.

çizgi film ve adsense çalışan arkadaşlar son dönemde kanal açıp ünlem geçebilen var mı?
Yöntemi sormuyorum sadece geçiyo veya geçmiyo deseniz yeterli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri