Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hippo animator ile yapılmışa benziyor![]()
işte benim adamımkendini çizgi film yap ben izlerim cano
![]()
Vallaha aklımda proje var
1 - Memleketimin güzel sivasımın insanını kendi seslendirmem ile
2 - kendim ve projelerim hakkında D:SAfa
yok hocam alakası yok 3-4 programla yapıldı
---------- Spam Engelliyici 18:54 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------
Vallaha aklımda proje var
1 - Memleketimin güzel sivasımın insanını kendi seslendirmem ile
2 - kendim ve projelerim hakkında D:SAfa
Sivasın neresi![]()
Helal Olsun KankaBöle Devam tebrik ediyorum
![]()
mümkün olduğu kadar benden uzak dur nolurgit ötede oyna
dur sana ses dosyasını bulup atam herşey vardı içinde
Ustad hazir karekterleri kullanmak ok iyi gelistirmek icin bu isleri ama sorun cikartir ilerisi icin.Bu yuzden sen kendine ozgu ozgun yeni sevilecek yada ilgi cekecek karekter cikartip yapsan hem telif acisindan hemde her konudan kendine kendimize ait olur her turlu savasirsin o icerik icin youtube'da elimiz saglam olur.O acidan ben sordum ozgun karekter vs yapiyormusun diye.Sen bunu bi dusun cizim filan vs yapabiliyorsan otur bir hayvandan yada bir pepe tarzi ilginc bir karekter cikartmaya bak.Boyle bisey yaparsan da gel bana hem her turlu reklamini yapalim tanitalim hemde bu icerikden kazanalim yani.Benim senden istedigimde bunun gibi birsey yaniozgun saglam bi karekter cikacaksa gercekdne cizgi film gibi devam edecek sekilde akici birsey cikacaksa her turlu seslendirme bile yaptirim ben ona ingilizce almanca filan gibi kostururum bu icerik icin.Sen gene detayli konusmak istersen skype adresini yolla ekliyeyim musait anda konusalim.Hocam şuanlık çizmiyorum siz bana karakteri söylüyorsunuz ben onun resmini buluyorum bir çok pozisyonda o şekilde yapıyorum sesli kolay hocam yürüme sesi bomba sesi çığlık sesi eklenir onlar şuan sadece bu var
---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------
Eyvallah hocam çok teşekkür ediyorum
Ustad hazir karekterleri kullanmak ok iyi gelistirmek icin bu isleri ama sorun cikartir ilerisi icin.Bu yuzden sen kendine ozgu ozgun yeni sevilecek yada ilgi cekecek karekter cikartip yapsan hem telif acisindan hemde her konudan kendine kendimize ait olur her turlu savasirsin o icerik icin youtube'da elimiz saglam olur.O acidan ben sordum ozgun karekter vs yapiyormusun diye.Sen bunu bi dusun cizim filan vs yapabiliyorsan otur bir hayvandan yada bir pepe tarzi ilginc bir karekter cikartmaya bak.Boyle bisey yaparsan da gel bana hem her turlu reklamini yapalim tanitalim hemde bu icerikden kazanalim yani.Benim senden istedigimde bunun gibi birsey yaniozgun saglam bi karekter cikacaksa gercekdne cizgi film gibi devam edecek sekilde akici birsey cikacaksa her turlu seslendirme bile yaptirim ben ona ingilizce almanca filan gibi kostururum bu icerik icin.Sen gene detayli konusmak istersen skype adresini yolla ekliyeyim musait anda konusalim.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Bak sen bende şarkışla yahyalı her yerden çıkıyoz ya nolcak bu sivas![]()
iyi şeyler çıkacak gibi![]()
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] bende eklisin akşam üstü skype gelir sana birkaç fikir veririm![]()
Hocam o zaman ben hafta sonu çizimlere başlayım malum okul var adam akıllı bi şey çıkartayım 2-3 karakter sonra bölüm arttıkça karakterde artar seslendirme için arkadaşlarımda var forumda destek olacak arkadaşlarda var her şeyi ayarlarız zaten skypede eklisiniz forumda bayan arkadaşlarda olması lazmdı onlarda kadın karakterde ses olayını yapar yapalım hocam o zaman güzel yapalım zaten özgün partnerimizde var @iwocan zaten yaz boyu işsizim 3 sezon çizgi film serisi çıkarırımama mayısın sonuna kadar 2 haftada bir bölümlük birşey çıkar mayısdan sonra her saniye bu işe adarım kendimi
---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------
Sivaslılar tüm ülkeyi ele geçirdi diyorum ben her zaman
---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------
banada öyle geliyor
Dedigim gibi guzel bir sey cikarsa ortaya herseyi ile sonuna kadar kostururum bu ise.Sen bana donus yaparsin bir konu filan olursa skypden konusuruz.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Yeter reis. Burnunu sokmadığın sektör kalmadı.İyi gidiyorsun.
Adam çalışıyor helal olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.