Çizgi Film Hizmetleri - Sontorun

yok hocam alakası yok 3-4 programla yapıldı

---------- Spam Engelliyici 18:54 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

Vallaha aklımda proje var

1 - Memleketimin güzel sivasımın insanını kendi seslendirmem ile
2 - kendim ve projelerim hakkında D:SAfa

Sivasın neresi :p

Sivas Şarkışla , Gemerek :)

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Helal Olsun Kanka :D Böle Devam tebrik ediyorum :)

Eyvallah kanka adamsın biliyosun seviyorum seni :)

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

mümkün olduğu kadar benden uzak dur nolur :D:D git ötede oyna :D dur sana ses dosyasını bulup atam herşey vardı içinde

Ses dosyalarını ben hazırladım usta kendini yorma hiç ama bana hertürlü ve herzaman destek çıktıgın için teşekür ediyorum

Hocam şuanlık çizmiyorum siz bana karakteri söylüyorsunuz ben onun resmini buluyorum bir çok pozisyonda o şekilde yapıyorum sesli kolay hocam yürüme sesi bomba sesi çığlık sesi eklenir onlar şuan sadece bu var

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

Eyvallah hocam çok teşekkür ediyorum
Ustad hazir karekterleri kullanmak ok iyi gelistirmek icin bu isleri ama sorun cikartir ilerisi icin.Bu yuzden sen kendine ozgu ozgun yeni sevilecek yada ilgi cekecek karekter cikartip yapsan hem telif acisindan hemde her konudan kendine kendimize ait olur her turlu savasirsin o icerik icin youtube'da elimiz saglam olur.O acidan ben sordum ozgun karekter vs yapiyormusun diye.Sen bunu bi dusun cizim filan vs yapabiliyorsan otur bir hayvandan yada bir pepe tarzi ilginc bir karekter cikartmaya bak.Boyle bisey yaparsan da gel bana hem her turlu reklamini yapalim tanitalim hemde bu icerikden kazanalim yani.Benim senden istedigimde bunun gibi birsey yaniozgun saglam bi karekter cikacaksa gercekdne cizgi film gibi devam edecek sekilde akici birsey cikacaksa her turlu seslendirme bile yaptirim ben ona ingilizce almanca filan gibi kostururum bu icerik icin.Sen gene detayli konusmak istersen skype adresini yolla ekliyeyim musait anda konusalim.

İtinayla senaryo verilir aşkı memnunu final bölümünü yazan adamdan :D

şaka bir yana istersen bende biraz senaryo yazmayı denerim zamanında yazmıştım :)

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Bak sen bende şarkışla yahyalı her yerden çıkıyoz ya nolcak bu sivas :)

Ustad hazir karekterleri kullanmak ok iyi gelistirmek icin bu isleri ama sorun cikartir ilerisi icin.Bu yuzden sen kendine ozgu ozgun yeni sevilecek yada ilgi cekecek karekter cikartip yapsan hem telif acisindan hemde her konudan kendine kendimize ait olur her turlu savasirsin o icerik icin youtube'da elimiz saglam olur.O acidan ben sordum ozgun karekter vs yapiyormusun diye.Sen bunu bi dusun cizim filan vs yapabiliyorsan otur bir hayvandan yada bir pepe tarzi ilginc bir karekter cikartmaya bak.Boyle bisey yaparsan da gel bana hem her turlu reklamini yapalim tanitalim hemde bu icerikden kazanalim yani.Benim senden istedigimde bunun gibi birsey yaniozgun saglam bi karekter cikacaksa gercekdne cizgi film gibi devam edecek sekilde akici birsey cikacaksa her turlu seslendirme bile yaptirim ben ona ingilizce almanca filan gibi kostururum bu icerik icin.Sen gene detayli konusmak istersen skype adresini yolla ekliyeyim musait anda konusalim.

Hocam o zaman ben hafta sonu çizimlere başlayım malum okul var adam akıllı bi şey çıkartayım 2-3 karakter sonra bölüm arttıkça karakterde artar seslendirme için arkadaşlarımda var forumda destek olacak arkadaşlarda var her şeyi ayarlarız zaten skypede eklisiniz forumda bayan arkadaşlarda olması lazmdı onlarda kadın karakterde ses olayını yapar yapalım hocam o zaman güzel yapalım zaten özgün partnerimizde var [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] zaten yaz boyu işsizim 3 sezon çizgi film serisi çıkarırım :D ama mayısın sonuna kadar 2 haftada bir bölümlük birşey çıkar mayısdan sonra her saniye bu işe adarım kendimi :)

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Bak sen bende şarkışla yahyalı her yerden çıkıyoz ya nolcak bu sivas :)

Sivaslılar tüm ülkeyi ele geçirdi diyorum ben her zaman :D

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

iyi şeyler çıkacak gibi :D

banada öyle geliyor

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] bende eklisin akşam üstü skype gelir sana birkaç fikir veririm :D

Hocam o zaman ben hafta sonu çizimlere başlayım malum okul var adam akıllı bi şey çıkartayım 2-3 karakter sonra bölüm arttıkça karakterde artar seslendirme için arkadaşlarımda var forumda destek olacak arkadaşlarda var her şeyi ayarlarız zaten skypede eklisiniz forumda bayan arkadaşlarda olması lazmdı onlarda kadın karakterde ses olayını yapar yapalım hocam o zaman güzel yapalım zaten özgün partnerimizde var @iwocan zaten yaz boyu işsizim 3 sezon çizgi film serisi çıkarırım :D ama mayısın sonuna kadar 2 haftada bir bölümlük birşey çıkar mayısdan sonra her saniye bu işe adarım kendimi :)

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Sivaslılar tüm ülkeyi ele geçirdi diyorum ben her zaman :D

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

banada öyle geliyor

Dedigim gibi guzel bir sey cikarsa ortaya herseyi ile sonuna kadar kostururum bu ise.Sen bana donus yaparsin bir konu filan olursa skypden konusuruz.

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Yeter reis. Burnunu sokmadığın sektör kalmadı. :D İyi gidiyorsun.

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Yeter reis. Burnunu sokmadığın sektör kalmadı. :D İyi gidiyorsun.

Vallaha bende anlamadım hala nasıl milyoner olamadım hepsindede iş çıkıyor hepsini yapıyorum ama hala fakirim :D inş. serkan hocayla yapacagımız para tutarda milyoner olurum :D bu arada degerli yorumun için teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

Adam çalışıyor helal olsun

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim :)
vallaha anam agladı 6 saniyelik videoda 55 kare farklı resim bulunuyor :D

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

Bu gidişle fiyatlar fazla geldi sanırım serkan hocayla proje yapıcaz o zamn

---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

güncel

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

@SerkanYT hocamın yardım kampanyası için böyle birşey yaptım inş begenirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=wGeDFJEk6Vs&feature=youtu.be

Arkadaşlar elimde 320 karden oluşan can barlı Captain amerika ve İron man çizgi filmi var efektler eklenip satılacaktır uzunluk 40 saniye fiyat : 5 TL
ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE SATIŞ YAPACAGIM İSTEYENLER SKYPE EKLESİNLER VİDEO ONLARA GÖSTERİLECEKTİR VE ÇİZGİ FİLMİ VERECEGİM SÜPER BİR DÖVÜŞ SAHNESİ

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri