trk network hocam.Ödeme yapılıyormuş Creative'de bakıyorum konulara.Ödeme almayan duymadım hiç.1 2 kişi vardır belki
Creviteye güven kalmadı ama Trk networkse iyidir sıkıntı yaşayan çıkmadı türkçe teknik destekte alırsınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
trk network hocam.Ödeme yapılıyormuş Creative'de bakıyorum konulara.Ödeme almayan duymadım hiç.1 2 kişi vardır belki
İnşallah hocam.150 doları da geçicez nasipse.Banka hesabına alıcazCreviteye güven kalmadı ama Trk networkse iyidir sıkıntı yaşayan çıkmadı türkçe teknik destekte alırsınız
İnşallah hocam.150 doları da geçicez nasipse.Banka hesabına alıcaz![]()
sağ olun.Sizin kategori nedir?Bol kazanç![]()
sağ olun.Sizin kategori nedir?
siz hangi partnerdesiniz?kategorim dizi
siz hangi partnerdesiniz?
Tamam hocam.Ben de dizi çalışıyordum bir ara fakat.Hangi partnerde çalışacağım bilmiyorum.awesomenessteyim ben ödememi 4 aydır sıkıntısız alıyorum lakin alamayan çok arkadaş var önermem bu partnerden uzak durun
Tamam hocam.Ben de dizi çalışıyordum bir ara fakat.Hangi partnerde çalışacağım bilmiyorum.
tamam hocam.TRK Network değil değil mi?Bir de zoomin ne istiyor?İzlenim falan?bende çizgifilm çalışıyordum Zoomin ödememi bugün yapacağını yazdı panelde param yatırılırsa buraya yazarım.
Hocam bir arkadaş bugün ödeme alabilirmiş.Alırsa haber veririm.Partner olacak, cizgifilme sorunsuz odeme yapacak, hemde bankayaSamanlikta igne ariyosun sen.
Hocam bir arkadaş bugün ödeme alabilirmiş.Alırsa haber veririm.![]()
tamam hocam.TRK Network değil değil mi?Bir de zoomin ne istiyor?İzlenim falan?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.