Cizgi Film Kategorisi

arkadaşın sorduğu nokta yt to yt çalışırken, aynı videoyu indirip tekrar yükleyince neden engel geliyor, halbuki aynı video. özellikle popüler dizi ve çizgi filmlerde çok sık oluyor.

İçerik sıkıntım yok hocam youtube yaz son bir hafta ne yüklemiş millet bulursun :))

orası aşikar o kadarını bebeklerde biliyor artık ama hd görüntüyü bozmadan geçen biri için manuel telif ne ki :D :D içerik mi bitti yt'de hd geçiyorum ama kazanamıyorum der gibi :D :D

Manuel telifi gecebiliyormusun???

100 bin tane içerik var hd ile geçebileceğin ve telif sorunu yaşamayacağın bir tek içeriği mi kafana taktın sen :D ne çizgi filmler var kısa sürede 10m-40m izlenme çıpası var ve bırak telifi eşleşen dahi yok...

100 bin tane içerik var hd ile geçebileceğin ve telif sorunu yaşamayacağın bir tek içeriği mi kafana taktın sen :D ne çizgi filmler var kısa sürede 10m-40m izlenme çıpası var ve bırak telifi eşleşen dahi yok...
Nedense taktim kafayi bu disney filmlerine...

Versene 3-5 tane bu içeriklerden hayrına

iki tane çizgi film kanalım videolar izlenme almaya başladıktan kısa süre sonra hiçbir uyarı gelmeden direkt askıya alınınca pes ettim.

dm denedim ancak orada da pek izlenme gelmeyince devam etmedim.

videolar da öylece duruyor. onları nasıl değerlendirebilirim?

bir de hep merak ettiğim bir şeyi buradan sorayım; içerik satın alanlar var mı?

Lanet olası kategoriye bir başladım zamanında hala çıkamadım sanki dizi show çalışamayacakmışım gibi geliyor:p

Yav biri demiş disneye kafayı taktım diğer demiş içerik alan varmı diye :D

Arkadaşlar hiç arastırma yapmıyormusunuz yav.Disneyde en baba çizgi filmi , filmi vs geçseniz dahi o manuel telif engel 1 bilemdin 2 haftaya geliyor zaten.Adamlar aktif olarak yt de inceleme yapıyorlar zaten.100K küsür içerik var günlük 100-150 farklı içerik at bekle 2-3 hafta baktın hala gelmiyorsa çalış kategorleri azıcık ugras verin.

Yav biri demiş disneye kafayı taktım diğer demiş içerik alan varmı diye :D

Arkadaşlar hiç arastırma yapmıyormusunuz yav.Disneyde en baba çizgi filmi , filmi vs geçseniz dahi o manuel telif engel 1 bilemdin 2 haftaya geliyor zaten.Adamlar aktif olarak yt de inceleme yapıyorlar zaten.100K küsür içerik var günlük 100-150 farklı içerik at bekle 2-3 hafta baktın hala gelmiyorsa çalış kategorleri azıcık ugras verin.

güzel kaynak siteler önerebilirmisiniz hocam deneme icin 100k içerik nerde varmıs

Araştırana çok hocam.Çizgi filminde tut filmine kadar.Torrent,dizi çizgi film,belgesel vs vs böyle gider bu liste.10 dklık arastırmayla bulamayacağın içerik yok.
Bulduklarinizdan odeme alabiliyormusunuz.Benim telifsiz eslesensiz tertemiz kanalarim bile askiya aliniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri