Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik sıkıntım yok hocam youtube yaz son bir hafta ne yüklemiş millet bulursun)
Manuel telifi gecebiliyormusun???orası aşikar o kadarını bebeklerde biliyor artık ama hd görüntüyü bozmadan geçen biri için manuel telif ne ki![]()
içerik mi bitti yt'de hd geçiyorum ama kazanamıyorum der gibi
![]()
![]()
Manuel telifi gecebiliyormusun???
Nedense taktim kafayi bu disney filmlerine...100 bin tane içerik var hd ile geçebileceğin ve telif sorunu yaşamayacağın bir tek içeriği mi kafana taktın senne çizgi filmler var kısa sürede 10m-40m izlenme çıpası var ve bırak telifi eşleşen dahi yok...
Nedense taktim kafayi bu disney filmlerine...
100 bin tane içerik var hd ile geçebileceğin ve telif sorunu yaşamayacağın bir tek içeriği mi kafana taktın senne çizgi filmler var kısa sürede 10m-40m izlenme çıpası var ve bırak telifi eşleşen dahi yok...
100 bin tane içerik var hd ile geçebileceğin ve telif sorunu yaşamayacağın bir tek içeriği mi kafana taktın senne çizgi filmler var kısa sürede 10m-40m izlenme çıpası var ve bırak telifi eşleşen dahi yok...
biz nie bulamıyoruz hocam o içerikleri ya![]()
abi sende bildiğime göre çizgi çalısıyordun hangisini yapıyorsun sen bu dediklerindenBir spammer atasözü derki " çizgi film çalışıyorsan ya las vegasda viskini yudumlarsın ya da sinirsen saçlarını yolarsın "
abi sende bildiğime göre çizgi çalısıyordun hangisini yapıyorsun sen bu dediklerinden![]()
Yav biri demiş disneye kafayı taktım diğer demiş içerik alan varmı diye
Arkadaşlar hiç arastırma yapmıyormusunuz yav.Disneyde en baba çizgi filmi , filmi vs geçseniz dahi o manuel telif engel 1 bilemdin 2 haftaya geliyor zaten.Adamlar aktif olarak yt de inceleme yapıyorlar zaten.100K küsür içerik var günlük 100-150 farklı içerik at bekle 2-3 hafta baktın hala gelmiyorsa çalış kategorleri azıcık ugras verin.
güzel kaynak siteler önerebilirmisiniz hocam deneme icin 100k içerik nerde varmıs
Bulduklarinizdan odeme alabiliyormusunuz.Benim telifsiz eslesensiz tertemiz kanalarim bile askiya aliniyorAraştırana çok hocam.Çizgi filminde tut filmine kadar.Torrent,dizi çizgi film,belgesel vs vs böyle gider bu liste.10 dklık arastırmayla bulamayacağın içerik yok.
Bulduklarinizdan odeme alabiliyormusunuz.Benim telifsiz eslesensiz tertemiz kanalarim bile askiya aliniyor
abi sende bildiğime göre çizgi çalısıyordun hangisini yapıyorsun sen bu dediklerinden![]()
o kesin fiski yudumlayanlardan![]()
![]()
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] demi![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.