Cizgi Film Kategorisi

Önceleri insanlar çerçevelerle görüntüleri geçer kazanırdı. sonra birileri ortaya engel geçme attı. herkes heveslendi oraya yöneldi. şimdi engel geçmem lazım diye video yükleyemiyorlar. Bence şahsi fikrim görüntü kalitesi çokta önemli değil.

çizgifilm kategorisi artık bitmek üzere şahsi düşüncem şirketler yt yi keşfettikçe dizi film çizgifilm show gibi içerikler son dönemlerini yaşıyor sizin yerinizde olsam başka içeriklere bakarım arkadaşlar ki ben yapıyorumda gayet de güzel çalışıyorum spor dalında ne içerikler var mesela kimse farkında değil birileri vine bitti diyor ama kimse snapchat complitationlarını söylemiyor yada instagram comp. 2-3 yıl önceki içerikleri yükleyecem diye inat etmeyin azıcık etrafa bakının bu işe ilk girdiğimde 3-5 hitli yabancı facebook sayfasını takip eder oralara atılan videoları paylaşırdım ilk ayımda 4 hane ödmee aldım. Bazı şeyler hala çok basit engel geçecem diye uğraştığınız zamanla oturup özgün bi slayt video hazırlasanız en azından sürekli gelir elde edersiniz. Şahsi fikrim yt de olan şeyi yüklemek için uğraşmayın eğer yüklenmiş bişeyse onun mutlaka sahibi vardır ve ne eder ne yapar bi şekilde gelir bulur emekleriniz çöpe gider zaman çok değerli..

Hocam çok doğru söylemişsiniz. Bu işe ilk başladığımda telif ihtimali olan hiç bir içeriğe bulaşmazdım, biraz şans ile biraz da quiz faktörü az bir çorba parası kazandım. Hala o dönemden kalan kanallarım var, üzerine düşsem abone de gelir, izlenim de devam eder.

Sonra bir takıldım aman dünya engeli geçer miyim, aman tüm içerikleri bulabilir miyim vs. diye, şimdi dünya kadar kanal boşta yatıyor. İşin kötüsü çalışma alışkanlığı vb. yerleşince değiştiremiyor insan. +15 onayı yapmaktan gına geldi, kısa içeriklere odaklanayım vakit kaybetmeyeyim diyorum ama beceremiyorum resmen

çizgifilm kategorisi artık bitmek üzere şahsi düşüncem şirketler yt yi keşfettikçe dizi film çizgifilm show gibi içerikler son dönemlerini yaşıyor sizin yerinizde olsam başka içeriklere bakarım arkadaşlar ki ben yapıyorumda gayet de güzel çalışıyorum spor dalında ne içerikler var mesela kimse farkında değil birileri vine bitti diyor ama kimse snapchat complitationlarını söylemiyor yada instagram comp. 2-3 yıl önceki içerikleri yükleyecem diye inat etmeyin azıcık etrafa bakının bu işe ilk girdiğimde 3-5 hitli yabancı facebook sayfasını takip eder oralara atılan videoları paylaşırdım ilk ayımda 4 hane ödmee aldım. Bazı şeyler hala çok basit engel geçecem diye uğraştığınız zamanla oturup özgün bi slayt video hazırlasanız en azından sürekli gelir elde edersiniz. Şahsi fikrim yt de olan şeyi yüklemek için uğraşmayın eğer yüklenmiş bişeyse onun mutlaka sahibi vardır ve ne eder ne yapar bi şekilde gelir bulur emekleriniz çöpe gider zaman çok değerli..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri