sontorun
Yasaklanmış
dalga geçmiyorum sadece bana karşı yazdığı sözlere gülüyorum yani ona cevabım susup gülmektir
---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------
bu arada benim senin hakkında düşüncelerim seni dolandırıcı hırsız veya herhangi birşey olman anlamına gelmez bu benim düşüncem burda sana düşende beni mahçup bırakmandır bunuda temenni ederim inş ben mahçup olurum
Hocam ben size gereken cevabı verdim inş. Anlamissinizdir
---------- Spam Engelliyici 04:31 ---------- Önceki Mesaj 04:29 ----------
Nerde sorunlu,ezik,kendini klavye basinda delikanli sanan adam varsa toplaniyo su forumlara.Adam gibi cevap verip,karsilikli bilgi alisverisi yapmak varken illa boyle cikintilik,tartisma,gerginlik yaratmaya bayiliyorlar.
Benim onun yasinda kardesim var.Once insan olmayi bilmiyorlar ki adam akilli bilgi alisverisleri yapsinlar.
Sana gelince arkadasim;
Konunun altina bircok d.ngalak yorum yapan arkadaslarin tersine sana tavsiyem; İngilizce disindaki dillerde cizgi film ara.İngilizce cizgi film her zaman telif icin risktir,ancak farkli dilde bir cizgi film dublaj islemi yapilirsa (o cizgi uzerinde dil dublaji onu bir nevi public content yapar) o zaman hem telif sorunun olmaz hemde hitlenmen rahat olur.
Bircok site var bununla alakali keywords bazli yerel hacim gosteren.Onlara bakmani tavsiye ederim.
Teşekkürler hoca. Bilgi icin