cizgi film konusunda cildiracagim

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dalga geçmiyorum sadece bana karşı yazdığı sözlere gülüyorum yani ona cevabım susup gülmektir

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

bu arada benim senin hakkında düşüncelerim seni dolandırıcı hırsız veya herhangi birşey olman anlamına gelmez bu benim düşüncem burda sana düşende beni mahçup bırakmandır bunuda temenni ederim inş ben mahçup olurum

Hocam ben size gereken cevabı verdim inş. Anlamissinizdir

---------- Spam Engelliyici 04:31 ---------- Önceki Mesaj 04:29 ----------

Nerde sorunlu,ezik,kendini klavye basinda delikanli sanan adam varsa toplaniyo su forumlara.Adam gibi cevap verip,karsilikli bilgi alisverisi yapmak varken illa boyle cikintilik,tartisma,gerginlik yaratmaya bayiliyorlar.

Benim onun yasinda kardesim var.Once insan olmayi bilmiyorlar ki adam akilli bilgi alisverisleri yapsinlar.

Sana gelince arkadasim;

Konunun altina bircok d.ngalak yorum yapan arkadaslarin tersine sana tavsiyem; İngilizce disindaki dillerde cizgi film ara.İngilizce cizgi film her zaman telif icin risktir,ancak farkli dilde bir cizgi film dublaj islemi yapilirsa (o cizgi uzerinde dil dublaji onu bir nevi public content yapar) o zaman hem telif sorunun olmaz hemde hitlenmen rahat olur.

Bircok site var bununla alakali keywords bazli yerel hacim gosteren.Onlara bakmani tavsiye ederim.

Teşekkürler hoca. Bilgi icin

çizgi film deneyip de telif yemediğim olmadı. sonradan yedim zaten hep. açıkçası ne anime ne çizgi.bunlar bence en zor kategoriler. sanırım bu yüzden vur kaç yapıyorlar hit kasıyorlar. öbür türlü uzun vadede kazanıyorum diyen varsa nasıl yaptığını paylaşırsa çok makbule geçerdi açıkcası

benimde 2-3 çizgi kanalım var,bırak telifi 2 aydır eşleşen dahi gelmedi.ya izlenmeyen içerikler seçmişim yada videoları çektigim kanal telifsiz içerikler seçmiş :) ama gel gör ki bu 2-3 kanalın 2 aylık kazancı toplasan ancak 50tl ya var ya yok.herkes aynı yerden,aynı şekilde kazanacak diye bişey yok.ben herzaman söylerim mesela dizi,film,çizgi film tarzı içeriklerden bana ekmek yok arkadaş :p ama yinede bu denememe engel degil,ya tutarsa diyoruz ;)

benimde 2-3 çizgi kanalım var,bırak telifi 2 aydır eşleşen dahi gelmedi.ya izlenmeyen içerikler seçmişim yada videoları çektigim kanal telifsiz içerikler seçmiş :) ama gel gör ki bu 2-3 kanalın 2 aylık kazancı toplasan ancak 50tl ya var ya yok.herkes aynı yerden,aynı şekilde kazanacak diye bişey yok.ben herzaman söylerim mesela dizi,film,çizgi film tarzı içeriklerden bana ekmek yok arkadaş :p ama yinede bu denememe engel degil,ya tutarsa diyoruz ;)

Herkesin yaptigini sen yaparsan kazanamazsin.
Herkesin yapmadigini sen yaparsan KAZANİRSİN.

izlenim satın alıyor 1 taktik daha var foruma küstügüm icin artık birsey payasmıyorum paylascagım cok sey vardı.

Neden forumdan uzak kaldığını bilmiyorum ama güzel paylaşımların vardı devamını temenni ederim.. Bir ara skype de muhabbetimizde olmuştu.. Bol kazançlar dilerim

Nerde sorunlu,ezik,kendini klavye basinda delikanli sanan adam varsa toplaniyo su forumlara.Adam gibi cevap verip,karsilikli bilgi alisverisi yapmak varken illa boyle cikintilik,tartisma,gerginlik yaratmaya bayiliyorlar.

Benim onun yasinda kardesim var.Once insan olmayi bilmiyorlar ki adam akilli bilgi alisverisleri yapsinlar.

Sana gelince arkadasim;

Konunun altina bircok d.ngalak yorum yapan arkadaslarin tersine sana tavsiyem; İngilizce disindaki dillerde cizgi film ara.İngilizce cizgi film her zaman telif icin risktir,ancak farkli dilde bir cizgi film dublaj islemi yapilirsa (o cizgi uzerinde dil dublaji onu bir nevi public content yapar) o zaman hem telif sorunun olmaz hemde hitlenmen rahat olur.

Bircok site var bununla alakali keywords bazli yerel hacim gosteren.Onlara bakmani tavsiye ederim.

Bir çok dangalak yorum demişsin ama ben senin dangalak olduğınu düşünüyorum .. sebebini de yaziyim sana bir insani uyarirken hakaret edemezsin .. ne kadar ezik insan varsa sorunlu insan varsa vs demişsin bunu yazarkende şahısa yazmışsın yani sen çok mantıklı güzel ( Dangalakli :) mesaj yazdın öyle mi?
Benim onun yasinda kardesim var önce insan olmasını bilmiyorlar ki demişsin .. Sen insan misin peki? bir insana insan mi diye hitap eden zihniyet ..

Üşenmeden tekrar ilk 4 sayfayı okudum bi senin mesajında dangalaklık gördüm .. tekrar oku istersen ..

Son düzenleme:
Konuyla pek alakam yok yazmadan geçemedim kendimi iyi hissetmem lazımdı :)

1. 1 Önceki konunda otomatik gmail açan bot geliştirdik, 10tl demişsin. 1 Yıldır bu işin içinde olsan 10tl den lisans değilde 100 maili 10tl ye satsan bile daha fazla kazanacağını bilirdin ki kanallar kapanmıyorsa 100 mail 10tl den bu forumda günlük 300 500 lirayı geçen mail kazancın olur..

2. Konularını incelemeye bile gerek duymadım ancak kimse alınmasın ama 1 yıl bu işe gerçekten emek verip gerçekten kendini kazanmaya adamış biri binlerce onbinlerce lira para çok rahat alabilir.

3. 1 Kasımda bu zamana kadar dizi çalıştım demişsin, çizgi filmde 200 izlenmeye ne kadar gelir diye sormuşsun. 1 Yıl bunlarla uğraşıyor olsaydın 200 izlenmeye ne geleceğini burdaki kimsenin bilemeyeceğini bilirdin, çünkü hit belirli bi düzeye gelmeden kimse birşey söyleyemez. 10 kuruşta olabilir 10 lirada.

4. 5. 6. madde diye sıralar giderim ben bunu ama harcadığım zamana yazık uykumdan çalıyorsun, herkese iyi geceler iyi forumlar.

zamanla bilgiler birikiyor. ilk baslarda cok sıkıcı oluyor.ben hergün bikategori değiştirirdim kafamda tabi

izlenim satin alin genelde videolariniza aramalarda üste çikacaktir

Ana temel şu youtube olmayan çizgi film veya az olan ve aranma hacmi en kötü 50 000 filan olan . Bunlar olsun iki - üç hafta sonra kanal kazandırmaya başlar.

Yt to yt yaptıysanız izlenmez yani zaten youtubede çokça olan videoları attıysanız ki çizgi film bolca var ve muhtemelen sizin attığınız bölümler daha önceden verilmiştir o zaman izlenmemesi normal

sabır ve doğru hedef seni başarıya yaklaştırır.
bende ilk başta bir çok cizgi film değilde cizgi filmin game play videolarını attım ilk denemelerde başarısız hitler çok azdı

sonra 1 tek hedef buldum ve o cizgi filmdenn 20 adet video atıp videoları title açıklama ve keywordlerini güzelce elden geçirdim ve açıklamanın başına play list linki ve abone olma linkini ekledim ve videoları bir çok sitede pingleyip index almasını sağladım sonra videolar çorap söküğü gibi yavaştan hizlıya doğru izlendi tam kanal 1 haftada 88$ oldu ve tam tavan yapacakken 15dk için açtığım numaradan dolayı video spam muamelesi görüp kapandı :D

botla çalışmayı bırakım hem adsense hemde kanalınızı tehlikeye atmış olursunuz benden demesi

Son düzenleme:
bir kategorinin cini olmak icin o kategoride en az 2-3 ayını harcamalısın

2-3 gün ugrasıp 1-2 kanal olusturup sonra kazanmadığında "bu kategoride iş yok" diyemezsin

tüm kategorilerde para vardır yeter ki o kategoride yterince kafa yorulsun

Gecen gunde soyledim , her dil başka bir youtube dur.. Bir cok dilde cizgifilmde cok açik var.
İlla cizgi caliscam diyosan , dil degiş. tbm dusuk diye dusunme , saglam izlenim aldiktan sonra her turlu para kazanirsin..

Bir samsung daha doğuyor sanki :)) ne kadar guzel armut pis agzima dus sonrada milleti enayi yerine koyuyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri