cizgi film konusunda cildiracagim

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sontorun

Yasaklanmış
Görüyorum şok oluyorum ya adam 6 çizgi film atmış 1 haftada 10 k izlendi diyor ben atıyorum 10 tane 1 haftada toplam 10 izlenim almıyor açıklama etiket çok iyi ancak izlenim yok ya cildırmak üzereyim bunu bilen biri kesin vardır yardimci olcak arkadaş pm atsın gerçekten olursa arkadasa hediye olarak 1 - 2 bot vs vereceğim ya gunluk 1 - 2 dolar kazandıracak şekilde olsun çok araştırdım bulamadim

riskli değil mi hocam bu kategori, bir sürü güzel kategori var gerek yok zamanını bu kategoride harcama bence ;)

riskli değil mi hocam bu kategori, bir sürü güzel kategori var gerek yok zamanını bu kategoride harcama bence ;)

Ya hocam kategori yok herseyi denedim vallahi ya

---------- Spam Engelliyici 03:15 ---------- Önceki Mesaj 03:14 ----------

hacı bunu bilen biri ne yapsın senin vereceğin botu :D

Farkindaysaniz hocam günde 1 -2 dolar kazandıracak şekilde dedim gelsin bana günde 50 dolar kazandirsin demiyorum

Dün başladın bugün öğrendin yarın zengin olamazsın yok öyle bi dünya araştırmaya devam.

Dün başladın bugün öğrendin yarın zengin olamazsın yok öyle bi dünya araştırmaya devam.

Hocam üyelik tarihine bakarak yargilamayin yt de 1 senden fazladan beri ilgileniyorum ancak elime ayda 15 dolardan fazla gecmedi

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:17 ----------

yeterince denememişsindir, sürekli deneyipte olmayan birini görmedim ben, sabri bile artık güzel orta açabiliyorsa sen bi daha düşün derim ;)

DenemDenemekten yoruldum o kadar vds aldım bot aldım vs. Vs. Aldığım şeyleri bile çıkarmadi getirisi

Hocam üyelik tarihine bakarak yargilamayin yt de 1 senden fazladan beri ilgileniyorum ancak elime ayda 15 dolardan fazla gecmedi

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:17 ----------

DenemDenemekten yoruldum o kadar vds aldım bot aldım vs. Vs. Aldığım şeyleri bile çıkarmadi getirisi
bu işten 3 4 ay boyunca hiç para kazanamadım hatta eksilerdeydim, ama denemekten vazgeçmezsen mutlaka bişeyler olduğunu görceksin

bu işten 3 4 ay boyunca hiç para kazanamadım hatta eksilerdeydim, ama denemekten vazgeçmezsen mutlaka bişeyler olduğunu görceksin

Hocam bide şeyi anlamıyorum aDamin hiç abonesi yok 2 video atıyor çizgi film toplam 50 k izleniyor 1 gunde nasıl yapiyor kanalda da toplam 2 video var

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 03:22 ----------

Gelmedi hocam

sana tek tavsiyem rakip kanalları gözlemle. İllaki bir ipucu yakalarsın.

Benim 200-250 kadar kanalım kapandı. yeri geldi ayda 1 yeri geldi 2 günde bir. 2 gün pc hiç kapanmadan video render yaptığımı bilirim. Ama öğrendiğim bişey varsa birileri yapıyorsa bu işi neden ben yapmıyayım oldu. Oyüzden sana tavsiyem rakip kanalları iyi gözlemle ;)

Sen o bir günde +10k izlenim alanlara falan bakma.Çizgi film çalışıyorsan 10 videoyla olacak iş değil o.O bir anda izlenim alanlar ya güncel çizgi film atıyorlardır yada sosyal hesapları vardır.Yaklaşık 2 yıldır çizgi film sektöründeyim,hiç dediğiniz şekilde karşılaşmadım.

Sen o bir günde +10k izlenim alanlara falan bakma.Çizgi film çalışıyorsan 10 videoyla olacak iş değil o.O bir anda izlenim alanlar ya güncel çizgi film atıyorlardır yada sosyal hesapları vardır.Yaklaşık 2 yıldır çizgi film sektöründeyim,hiç dediğiniz şekilde karşılaşmadım.

Haklısın Hocam Çalışarak Herşey Oluyor Bnede İlk 5 Ay 10 lira 20 liralar kazandım bazı ay geldi hiç alamadım ama şimdi videolarım kendi kategorilerinde 1. sayfanın 1. sıralarında hiç bir seo çalışması felan yapmadım zamanla oluyor herşey

çok kazanamıyorum dersin anlarım ama 1 yıldır bu işte olupda,aylık 25-30 tlden fazla kazanamadıysan durum vahim hocam...

sende bir gariplik seziyorum ama kesin banlanan üyelerden birisin...

1-) Forumda vakit geçireceğin zamanda kanal araştır kategori araştır
2-)Başkasının ne yaptığını boşver kendin ne yapabileceğini düşün
3-)Daha çok araştır.Hergün 1 sağlam kanal oluştursan 1 yıl sonra 300 kanalın olur ve herbiri illaki 1 dolar getirse günlük 300 dolar yapar dimi.Zamanını bunları düşünerek geçirme uygulamayı dene dostum

takmışınız çizgi filme kitap okumayı sevmeyiz araştırmayı sevmeyiz herşeyin kolayını ararız bi araştır bi birşeyler dene kendin uğraş emek harca para kazanmak kolay değil

Görüyorum şok oluyorum ya adam 6 çizgi film atmış 1 haftada 10 k izlendi diyor ben atıyorum 10 tane 1 haftada toplam 10 izlenim almıyor açıklama etiket çok iyi ancak izlenim yok ya cildırmak üzereyim bunu bilen biri kesin vardır yardimci olcak arkadaş pm atsın gerçekten olursa arkadasa hediye olarak 1 - 2 bot vs vereceğim ya gunluk 1 - 2 dolar kazandıracak şekilde olsun çok araştırdım bulamadim

gel skype anlatayım sana olayı

1 tane videoyu izle adam neler yapmış bi bak..O üstte olanların çoğu yönlerdirme taktiği kullanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri