sontorun
Yasaklanmış
sende bir gariplik seziyorum ama kesin banlanan üyelerden birisin...
Ne alaka hocam konu açtım diye suclumu oldum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sende bir gariplik seziyorum ama kesin banlanan üyelerden birisin...
1 tane videoyu izle adam neler yapmış bi bak..O üstte olanların çoğu yönlerdirme taktiği kullanıyor.
Ne alaka hocam konu açtım diye suclumu oldum ?
1 senedir forumu takip ediyorsun 2 hafta önce üye oluyorsun paralı üyeliği alıyorsun ve 2 haftada açtığın konular![]()
Ahahah%90'ı izlenim-abone kasıyor ordan burdan.
Sonra adsense ödeme yapmayınca, Sütten çıkmış ak kaşık kesilip ben birşey yapmadım diyorlar.
%90'ı bu forumdan o kanalların sahipleride.
Tüyoyu verdim sende abone-izlenim kas 1. sayfada çık.
ben taktigi verdim bilmeyen bilenlerden ögrensin![]()
hemde ne cennetÇizgi film deyince içim de kıpraşım oluyoçizgi filmin yolu zor ve dikenli tellerle dolu amaaaa o telleri aşarsan telin arkası cennet gibi mübarek
![]()
Ya hocam kategori yok herseyi denedim vallahi ya
---------- Spam Engelliyici 03:15 ---------- Önceki Mesaj 03:14 ----------
Farkindaysaniz hocam günde 1 -2 dolar kazandıracak şekilde dedim gelsin bana günde 50 dolar kazandirsin demiyorum
1 senedir forumu takip ediyorsun 2 hafta önce üye oluyorsun paralı üyeliği alıyorsun ve 2 haftada açtığın konular![]()
Beni yanlış anlayabilirsiniz ama bu kadar içerik bakımından zengin bir forumda aradığınızı bulmak için bir yol çizemediyseniz kendinize, biraz daha araştırmaya devam etmek uygulamak lazım diye düşünüyorum.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] : Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır.
İyi forumlar.
Sen sokakta surekli dayak yiyen birimisin?
Surekli milletin konularina girip girip cins cins yorumlar yaziyosun?
Sen sokakta surekli dayak yiyen birimisin?
Surekli milletin konularina girip girip cins cins yorumlar yaziyosun?
Hocam gerçekten çok iyi bir konuya deginmissiniz bende pek böyle seyleri sevmem ancak gercekten aartık cok sinirlendim ve uzuldum ben para vs hetseydi yatıdım kanal aldım bot aldim vds aldim ama parası bile çıkmadı ondan çok uzuldum fragmana girdim çok dusuktü uğraşmaya degmezdi
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------
Hocam ben gereken cevabı verdim arkadaş önyargı mağduru her insan hata yapabilir
hı hı hıdönüp kendi attığın yorumlara bi bak
sen sokakta surekli dayak yiyen birimisin?kimlerle uğraşıyoruz ya
ne diyim ben sana![]()
![]()
![]()
hı hı hıdönüp kendi attığın yorumlara bi bak
sen sokakta surekli dayak yiyen birimisin?kimlerle uğraşıyoruz ya
ne diyim ben sana![]()
![]()
---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:16 ----------
ön yargı değil şu son 1 aydır yaşanan olayları bizler biliriz halada sorunlar devam ediyor
Hocam belki arkadasin yaşı küçüktür veya sana orda dayak yiyen birimisin diye sormak yerine Küfür de edebilirdi lütfen insanlar ile konuşmaları vs. Özellikleri ile dalga gecmeyin
---------- Spam Engelliyici 04:19 ---------- Önceki Mesaj 04:19 ----------
Tamam da hocam ama olmalı devam ediyor diye her magsumuda yaralamaya gerek yok
Görüyorum şok oluyorum ya adam 6 çizgi film atmış 1 haftada 10 k izlendi diyor ben atıyorum 10 tane 1 haftada toplam 10 izlenim almıyor açıklama etiket çok iyi ancak izlenim yok ya cildırmak üzereyim bunu bilen biri kesin vardır yardimci olcak arkadaş pm atsın gerçekten olursa arkadasa hediye olarak 1 - 2 bot vs vereceğim ya gunluk 1 - 2 dolar kazandıracak şekilde olsun çok araştırdım bulamadim
çizgi film deneyip de telif yemediğim olmadı. sonradan yedim zaten hep. açıkçası ne anime ne çizgi.bunlar bence en zor kategoriler. sanırım bu yüzden vur kaç yapıyorlar hit kasıyorlar. öbür türlü uzun vadede kazanıyorum diyen varsa nasıl yaptığını paylaşırsa çok makbule geçerdi açıkcası
hocam yazdığın kelimelerde bile katagori var sana şunu diyebilirim ARAŞTIR ARAŞTIR ARAŞTIR . . !
Hocam belki arkadasin yaşı küçüktür veya sana orda dayak yiyen birimisin diye sormak yerine Küfür de edebilirdi lütfen insanlar ile konuşmaları vs. Özellikleri ile dalga gecmeyin
---------- Spam Engelliyici 04:19 ---------- Önceki Mesaj 04:19 ----------
Tamam da hocam ama olmalı devam ediyor diye her magsumuda yaralamaya gerek yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.