Cizgi Film Yaptırtma Projeyı Ustune Alma

Çok iyi hocam bence. Şu çamur seven pembe hayvanın animasyonları da bu şekilde sanırım :)

Yanlız sonu tam Türk filmi senaryosu olmuş yolda top sektiren çocuğa araba çarpıyor :D Tabi o son bölüme kadar neden izledim sessiz videoyu onu ben de çözemedim :p

Edit: Sesli olsa da oraya kadar izlemem garip olurdu zaten sonuçta çizgi film :D Neyse biraz uzanıp dinleneyim ben

Bu tarz videoları görünce aklıma şu ses geliyor hep: "Hi, I am Pe*** Pi*" :D Ellerinize sağlık abi, bitince de yolla da basın yayın yoluyla yayarız :D

Dedigim gibi bu sadece demo calismalardan birisi,buraya simdi onlarca her cesit ve aklinizda simsekler caktiracak videolar koyabilirim ama neyse artik.Dedigim gibi bundan cok daha kaliteli cok daha prof sekilde her isteginiz yapilir.
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] dedigim gibi demo vs ama devamindaki bolumde cok farkli oluyor :d Ruyadan uyaniyor vs aslinda tasinmamis oluyorlar filan filan yav senaryo degilmi nereye cekersen oraya ;)

Dedigim gibi bu sadece demo calismalardan birisi,buraya simdi onlarca her cesit ve aklinizda simsekler caktiracak videolar koyabilirim ama neyse artik.Dedigim gibi bundan cok daha kaliteli cok daha prof sekilde her isteginiz yapilir.
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] dedigim gibi demo vs ama devamindaki bolumde cok farkli oluyor :d Ruyadan uyaniyor vs aslinda tasinmamis oluyorlar filan filan yav senaryo degilmi nereye cekersen oraya ;)

Ücreti de söyle abi bari :D Dakikası ne kadara yaptığınızı vs. ona göre insanlar başvurur :o

Ücreti de söyle abi bari :D Dakikası ne kadara yaptığınızı vs. ona göre insanlar başvurur :o
Onur bu isler oyle olmuyor malesef :d niye dersen,senaryo uzunluguna,konusma surelerine sayilarina,karekter sayilarina seslendirme durumlarina hangi dil olacak kac adet yapilacak gibi bir cok sey var.Yani pat diye fiyat veremezsin.

eklemiycekdim ama su video bitmis sekilde.Yine karekter haric senaryo,efektler seslendirmeler vs komple ben ve ekibime ait.Gerisini var dusun neler cikar...
Sesleri bizzat kendim monte ettim, :) lisansli vs vs.

Videoyu kaldirdim,daha cok demo ve videolar icin yakinda konu acacagim zaten.Ozgun calismak isteyen,dusunen kisilere her turlu kolayligi saglariz ekibimizle.

Ufak tefek hatalar eksikler olabilir,dedigim gibi hepsi demo calismalar..

Son düzenleme:
Onur bu isler oyle olmuyor malesef :d niye dersen,senaryo uzunluguna,konusma surelerine sayilarina,karekter sayilarina seslendirme durumlarina hangi dil olacak kac adet yapilacak gibi bir cok sey var.Yani pat diye fiyat veremezsin.

eklemiycekdim ama su video bitmis sekilde.Yine karekter haric senaryo,efektler seslendirmeler vs komple ben ve ekibime ait.Gerisini var dusun neler cikar...
https://www.youtube.com/watch?v=QhyAlBYkCCI

Serkan Abi Videoyu Spamlamasnlar :D

https://www.youtube.com/watch?v=QhyAlBYkCCI

Teşekkür ederiz. :)

onunla uğraşacagınızı kısa diziler çekekebilirsiniz :D
senaryoyu ben yazarım :D

benı cok merak edıyorsan ıstanbul gel 18 yasının ustundeysen senı agırlayalım dostum tanımadıgın ınsanlara on yargı ıle davranma abıcım konunun acılma sebebı bırseyler ogrenmek zaten herkez bırbırınden bırşeyler ogrensınkı daha verımlı çalışalım her bilgiye açıgım ben. ayrıca fakirim dostum pek kazancım yok kredıyle ev aldım onu oduyorum sureklı :(

Berkecan kardeş retrica ile çekilmiş fotona bakarak benden çok da büyük olduğunu söyleyemicem marvel den iyi hisse almalar

ben size net bir fiyat vereyim en son aldığım fiyat 10 dakikalık bir 3D çizgi film için senaryo, pedagog seslendirme vs herşey dahil türkiye piyasasının en ucuzlarından 30.000 tl ilk bölümün hazırlanma süresi yaklaşık 3-5 ay ve sonraki bölümler ortalama 3 haftada çıkıyor. 5 ana karakter ve mekanlardan oluşan bir çizgi film bir sefere mahsus karakter başı fiyat 5.000 tl , 5000 x 5 = 25.000 tl (karakter için bir kere veriliyor bu para) yani maliyetli iş. ilgilenen varsa firma ve senaryo konusunda yönlendirme yapabilirim ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri