Cizgi Film

• Kullanıcı Ayteking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ayteking

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bu youtubeden az çok bişiler kazandım fakat onlarda durdu artık daha hiç çekmedim para.Fakat bu çizgi film işindede benım koydugum vıdeoları ızlemıyorlar.Gerçekten çok acil paraya ihtiyacım var.Bana çizgi film olsun para kazanmak ıcın vıdeo olsun yardım edecek bi kişi varmı allah rızası için.Şimdiden teşekkür ederim.Bol kazançlar

skype ver elimden geldiği kadar yardımcı olayım

Forumu araştırın demekten bıktım.biz.üstün zekalı değiliz hocam.bizde araştırıp deneyerek öğrendik.çok acil kazanamazsın anca bir iki ay sonra ödeme.alırsın.ama araştırıp inceleyin forumu bir iki hafta.kazanırsınız.bu iş öyle video yükle kazan değil.şunu anlamalı herkes.

Forumu araştırın demekten bıktım.biz.üstün zekalı değiliz hocam.bizde araştırıp deneyerek öğrendik.çok acil kazanamazsın anca bir iki ay sonra ödeme.alırsın.ama araştırıp inceleyin forumu bir iki hafta.kazanırsınız.bu iş öyle video yükle kazan değil.şunu anlamalı herkes.

bende senin gibi yazanlardan bıktım sırf adı yorum attı olsun diye aynı yorumu heryere atıyorsunuz.Başka bir şey bilmiyormuş gibi.O kadar akıl bizdede var sadece yardım istiyoruz.

bende senin gibi yazanlardan bıktım sırf adı yorum attı olsun diye aynı yorumu heryere atıyorsunuz.Başka bir şey bilmiyormuş gibi.O kadar akıl bizdede var sadece yardım istiyoruz.

Herkeze acil para lazim ozaman herkez konu acsin emek verenler ugrasanlar enayi olsun dmi

Herkeze acil para lazim ozaman herkez konu acsin emek verenler ugrasanlar enayi olsun dmi

herkes kategorısını vıdeosunu soylıycek dıye bısey yok yardım ıstedım dırek kategorı veyavıdeo falanda ıstemedım sen o aklınla devam edersen bence para falanda kazanamazsın.

herkes kategorısını vıdeosunu soylıycek dıye bısey yok yardım ıstedım dırek kategorı veyavıdeo falanda ıstemedım sen o aklınla devam edersen bence para falanda kazanamazsın.

Asil sen bu belescilikle kazanamazsin arastirmak zoruna gidiyor ben bikere bile konu acmdm bu tarz acmamda
Utanarim cunku hazira konmayi yedirememe kendime

bu işi her yapan para kazanacak diye bir şey yok.
birisi gelip iki dk yardım edip iki gün kazanırsınız,üçüncü gün yine yardım beklersiniz.
o yüzden biraz uğraşmak olmuyorsa da başka işlere bakmak lazım.

gerekli cevabı sna vermişler.Bana burada tek bir yardım ettiler.Bıracaktım.Bırakma dediler.Aldığım tek yardım bu.Neyse gerekli cevapları ben yazmadan sana herkes söylemiş zaten.Kim haklı kim değil anlamşsındır.Hee hiç mi birşey yapamıyorsn ? boşver zaten uğraşmak yerine yardım bekleyerek kazanılmaz.İyi bayramlar herkese.

Dostum youtube da izlenilmiyo diye bisey yok,izlenim alamiyorsan iki sebebi var
Seo hatasi ve youtubeda olan video yuklemek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri