Çizgi Filmde 301+ ilk sayfaya çıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz önce gördüm 14 dk önce 1450 izlenim diyo yuh dedim :D ilk sayfada adam bide

evet ya walla bak adamlar işi çok iyi çözmüş anasını satim ya 1 saat önce 10k görüntülenme ne demek ya :(

şöyle adam gibi izlenim satan biri olsa da alsk :)

ama bu işler çok sakat en iyisi adam gibi yapmak bu işi yok 301 yap yok hileyle üste çık

kardeşim koskoca google bu numaraları yemez :) BAN geldimi kimin oğlusun demez :D bi dahda o ban açılmaz - günde 10 tl kazan öz olsun senin olsun..

az olsun öz olsun ;)

Son düzenleme:
Saçma sapan polemik ben. .... Show calışıyorum bu yöntemin kralı orda uygulanıyor adam açıyor youtube kapatıyor belli bir süreden sonra adsense banlandı içerde 40 k vardı diye ağlayanları çok görürsünüz ve artık erken seçim lafı gibi yöntem haftaya vizyonda

Son düzenleme:
Milletin o kadar gözü dönmüş ki, ytpara.com hesabımı çaldılar. Neyse ki yönetim sayesinde kurtardım. Peşimi bırakın :D

Yabancı forumlarda önumuzdeki guncellemede bu konuya cok ciddi onlemlerin gelecegi yaziliyor.Bu yuzden adsense banlatan var mi

Yabancı forumlarda önumuzdeki guncellemede bu konuya cok ciddi onlemlerin gelecegi yaziliyor.Bu yuzden adsense banlatan var mi

işin bir enteresan yanıda o eşleşen ve engel geçmeye adsense ban yok ama sahte izlenime ban var bence dünya engeli yemiş içeriği geçip yayınlamak daha suç bir şey :D

saçma sapan işler peşinde koşmayın arkadaşlar ben dahil bir çok kişi burada borcunu harcını ödemek için dirsek çürüten insanlar öyle bir iki kişi taktikmiş oymuş buymuş buldum diye çıkıyor ortalığa sonra adsenseniz gider paranız içeride kalır kafaları vurursunuz duvarlara...

benim 1 seneye yaklaştı foruma üye olalı şunu öğrendim taktik felan hikaye. adam gibi araştırın kimseden bişey beklemeyin sonra sap gibi kalırsınız haberiniz olsun!!!

Bu taktik gidince ne olacak onu görmek istiyorum. ..

mobil mesaj

Boşuna uğraşmayın kazanmak için en iyi yol bilinen yoldur.. İlk sayfaya çıksanız da o sayfayı siz bırakmıyorlar. Dünya engelini de geçtim, birinci sayfaya da getirdim anında disney teliften patlattı kanalı...

Boşuna uğraşmayın kazanmak için en iyi yol bilinen yoldur.. İlk sayfaya çıksanız da o sayfayı siz bırakmıyorlar. Dünya engelini de geçtim, birinci sayfaya da getirdim anında disney teliften patlattı kanalı...

Bence de sonuçta çizgi film'den söz ediyoruz ama başka kategorilerde çok faydası olur tabi bilen adam buralarda gezmez niye kendini ifşa etsin niye yönetimini bizimle paylaşsın niye kazancını bizimle paylaşsın belki o adam o taktiği bulmak için günlerini aylarını verdi.

ScPg1gM.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri