çizgi filmler kazandırıyormu ?

• Kullanıcı Marslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Geçmişte çizgi film yayınlayarak ev alan gördüm kazandırıyormu ne demek :)
ama başını sahte telif ve flagtan kaldırmazsın buda demektirki
yeni başlayanlar için çok zor ..

Peki kim ödüyor kazanabilirse kazandığını? Awesomenessten 15k dolar darbe yedim 2 yıl önce, ödemedi. Adsense ile eşleşen, telif, flag... Ne ararsan var. Ben tam parayı kazandım dedim alamadım sonu hüsran. Bence hüsrana uğramaktansa başka bişeylere yönel. En azından belki paranı alırsın.

Bu bitti artık diyenlerin emin olun %90ı çizgi den deli gibi kazanıyordur. Neyse bende giricem bu işe :D

Telif flag eslesen dunya engeli her turlusu var ben asarim diyorsan basla derim iyi para var ama aksi ise baslama birde var 1-2 yil once iyi paralar kazaniliyordu hala kazanan varmi bilmiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000 ize 25 dolar cıvarı bırakır çizgi tutuna bilene

Flagtan dolayi kapanani veren partner bulman lazim.hit yapan videolar ayi doldurmadan ucuyo hemen.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic gulecegim yoktu hocam [emoji2]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013-2014 güzel yıllardı :) bazı arkadaşlar demiş ya ev araba alan var diye. Şuanki bilgim 2013-2014 yılları arasında olsaydı site (emlak anlamında) alırdım kesin :D şimdi parayı alacak adsense bulamıyoz.

Çizgi filmden adsenselerim, quizlerim bütün gelir kaynaklarım banlandı. Çizgi film pişmanlıktır.

ben de deneyenlerdenim. daha kazanıyorum diyemeden kanal kapandı. üstelik öyle telif falan yüzünden de değil, flag yüzünden kapandı. neyse bu sayede görmüş olduk ki uygunusuz içerikten çizgi film bile kaldırılabiliyormuş. yapacaksanız bile nasıl bir yol bulursunuz bilmem ancak kıymetli adsenselerinize bağlamayın derim.

paranın gözüne gözüne vurursun, tom ve jerry'den başla :D

bu saatten sonra çizgifilm dizi film fail mail farketmez. Şansın varsa 1 2 ödeme alırsın adsense den oda şansın varsa. Bu iş bitti artık gençler. Devamlılıgı olan bir iş değil. Kazandıgınız paralarla ya kendinize iş kurun ya eğitime harcayın. Yada özgün çalışın. Artık ekmek yedirmezler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri