Cizre Teröristler'den Temizlendi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim su. O lanet olasi teroristler şuan bi yerlerde saklanıyor. Orası tekrar baştan imsaa edilsin.insanlar oraya yerleşsin tekrardan çıkar bunlar. Bu işin çözüm değil. Ya anlaşma yapılacak yada anlaşma yapılacak. Baska care yok

Terörist ile anlaşma yapılmaz. O zaman sen her isyan çıkaran ile anlaşma yaparsan elinde Toprak kalmaz. Tek çözüm Terörist'i , ona yardım edeni yakaladığını asacaksın bak bakalım orda daha terör olayı oluyor mu

Terörist ile anlaşma yapılmaz. O zaman sen her isyan çıkaran ile anlaşma yaparsan elinde Toprak kalmaz.

Ben toprağımizi verelim demiyorum. Baska şekilde bi yol bulunmali. Hergün 3-5 asker şehit olur mu ya? Onların ailesi yok mu? Yazik.günah.

Ben toprağımizi verelim demiyorum. Baska şekilde bi yol bulunmali. Hergün 3-5 asker şehit olur mu ya? Onların ailesi yok mu? Yazik.günah.

Kardeşim anladım demek istediğini ama dediğim gibi her isyan çıkaranla anlaşma yaparsan olmaz. Sen terörist'i , yandaşını idam et bakalım bu ülkede 1 tane terör sorunu oluyor mu.

Soylediklerinizin hicbirine katilmiyorum "" Ben yaşadığım bu ülkenin her karış toprağına kalben bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım"" bu cumle haric.
Oyle yazmissinki vanlilarin oy verdigi parti terorist partisi deyilde normal bir partymis gibi gostermeye calismissin. Ben otekelistirmeden ve ayrimciliktan yanayim.Bu devletin topraklarina goz diken herkes otekilestirilsin, ayristirilsin,hak ettigi ceza en siddetli sekilde verilsin!
Son olarak ; van'a bende yardim etmistim, ama simdi diyorumki senin gibi dusunenlere hakkim helal olsun. Senin yukarda soyledigin cumleyi soylemeyen butun van'lilara hakkim haram olsun.

Ben bu topraklara göz dikenlerin de bu topraklarda yolsuzluk yapanların da karşısında olduğumu anlatmaya çalıştım. X partisi yüzünden her hangi bir şehire genelleme yapılmasının yanlış olduğunu belirttim.

X partisi üzerinden bir şehire genelleme yapılması yanlıştır. Benim doğum yerim Van. Ben yaşadığım bu ülkenin her karış toprağına kalben bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Siyasi partiler üzerinden doğduğum topraklara böyle ithamlarda bulunulması beni şiddetle rahatsız etmiştir. X şehri x partisine oy verdiği için terör yanlısı bir şehir olamayacağı gibi, farklı bir partiye oy veren farklı bir şehir o partiye oy verdiği için hırsız yanlısı bir şehir de olmamalı, aynı zamanda ülkenin batısında farklı bir partiye oy veren farklı bir şehir farklı bir parti yüzünden dinsiz bir şehir olarak da topluma yansıtılmamalı. Umarım toplumları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yaşayabileceğimiz güzel bir ülke olma yolunda ilerleriz. Son olarak bu mücadelede şehit düşmüş vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum.

Kardesim Van denilen yerde %74luk oy hdpye cikti bu oranin insanlarinin ne kadar nankor olduklarina acik bir ornek. Belliki sen o %74luk kismin disinda birisin ama durum ortada ordaki insanlarin savunulacak hicbir tarafi yok.

Bu demek degilki Akpartiye versinler oylarini herkez istedigi partiye istedigi oyu atar.at kardesim chp ye mhpye ona sozumuz yok ama sen gidipte sozkonusu burada HDP gibi bir tererust partisine oy vermekse k.bakma oradaki insanlara ne desek az gelir. Bu savunulamaz

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Ben bu topraklara göz dikenlerin de bu topraklarda yolsuzluk yapanların da karşısında olduğumu anlatmaya çalıştım. X partisi yüzünden her hangi bir şehire genelleme yapılmasının yanlış olduğunu belirttim.

O parti x partisi değil hangi parti olduğu belli.O parti başlıbaşına terörist yanlısıdır.Haliyle o partiye destekliyende terörist yanlısıdır.Vanda bulunanların çoğuda o partiye oy vermiştir

Kardeşim anladım demek istediğini ama dediğim gibi her isyan çıkaranla anlaşma yaparsan olmaz. Sen terörist'i , yandaşını idam et bakalım bu ülkede 1 tane terör sorunu oluyor mu.

Senle bizim kafa aynı çalışıyor. Tecavüz edenin malafati adam öldürenin kafasi kesilmeli. Bak ondan sonra oluyor mu ya

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] bu iş anlaşma ile yapılacak bir iş değil bu ** ların nesi ile anlaşacaksın.Adamlar barış diyor güçleniyor tekrar saldırıyor bunların hiçbirine acımadan öldüreceksin.Şehit veriyoruz bu kötü oluyor doğru hepsinin ailesi var ama bu durumada yapacak birşey yok şuan bunlarla anlaşma sağlansa adamlar türkiyenin heryerinde çoğalacak sonrasında küçük bir anlaşmazlıkta ülkede savaş çıkar sonrasında ise daha askerimizi kaybederiz, yani öyle yada böyle bunları temizlemek lazım.

O parti x partisi değil hangi parti olduğu belli.O parti başlıbaşına terörist yanlısıdır.Haliyle o partiye destekliyende terörist yanlısıdır.Vanda bulunanların çoğuda o partiye oy vermiştir

Ya bazen diyorum ki kendileri oy atti ne yaparsa terörist yapsın bunlara diyorum. Sonra kendime kızıyorum. Üzülüyorum.

Senle bizim kafa aynı çalışıyor. Tecavüz edenin malafati adam öldürenin kafasi kesilmeli. Bak ondan sonra oluyor mu ya

VALLAHA şöyle söyleyeyim suçlara karşı öyle ceza vermelisin ki ondan sonra o suçu işlemeyi başka biri düşünmemeli bile.Aynı şekilde hırzılık yapanın elini ve ayağını kes bakalım hırsızlık oluyor mu.

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] bu iş anlaşma ile yapılacak bir iş değil bu ** ların nesi ile anlaşacaksın.Adamlar barış diyor güçleniyor tekrar saldırıyor bunların hiçbirine acımadan öldüreceksin.Şehit veriyoruz bu kötü oluyor doğru hepsinin ailesi var ama bu durumada yapacak birşey yok şuan bunlarla anlaşma sağlansa adamlar türkiyenin heryerinde çoğalacak sonrasında küçük bir anlaşmazlıkta ülkede savaş çıkar sonrasında ise daha askerimizi kaybederiz, yani öyle yada böyle bunları temizlemek lazım.

Ustlerine asker sürerek olmaz ki. Insansiz hava araclari ile her yere bomba vs atilsa ger 30-40 metreye bi adam felan kalmaz. Veya baska şekilde. Askeri öldürmeden çözüm üretilmesi lazım

Ben bu topraklara göz dikenlerin de bu topraklarda yolsuzluk yapanların da karşısında olduğumu anlatmaya çalıştım. X partisi yüzünden her hangi bir şehire genelleme yapılmasının yanlış olduğunu belirttim. x3

Ustlerine asker sürerek olmaz ki. Insansiz hava araclari ile her yere bomba vs atilsa ger 30-40 metreye bi adam felan kalmaz. Veya baska şekilde. Askeri öldürmeden çözüm üretilmesi lazım

İlçeye bomba felan atılamaz asker ile halledilmesi lazım. İlçeyi bombalarlarsa askerleri savunanlar bile ölebilir. Dışarı çıkma yasağı oluyor zaten öyle temizleniyor başka çaresi yok hocam

600 den fazla terörist etkisiz hala getirilmiş. şehri üstten gördüm şimdi suriyedeki şehirler gibi olmuş. barış döneminde PKK dünya savaşına hazırlanıyor gibi mühimmatı oraya sokmuş. resmen devlete kafa tuttular günlerce savaş oldu orada. barışacak adam silah depolar mı devlete ayaklanma için hazırlanmışlar. hendek kazarak mayın döşeyerek devleti yeneceklerine kandırılmışlar. arkasında 20 devlet, ermeni lobisi olan bir örgüt kürt halkının menfaatleri için savaşacak değil.

pkk yı bilmemde, ortadoğuda yaşanan gelişmeler bizim ülkedeki pkk sorunundan daha önemli bence,
dünyaya hükmeden 2 süper güç pyd ypg den yana(ABD-RUSYA)

Eğer olurda suriye krizinin çözümlenmesi sonucunda batılı ülkeler pyd ye toprak verirlerse ki öyle gözüküyor, bu durumda pkk çok fazla güçlenecektir, ve birdaha asla önünü alınamaz bir duruma gelecektir

Teroristle anlasma yapmak lafi cok kotu. Teroristle anlasma olmaz. Ancak kokunu kazimak olur.genelde dis dusmanlar beslediginden bu cok zor olmaktadir.

Ayrica vatani seven arkadas konuya yazmis cogu kisi topa tutmus. Adam kotu bir sey demiyor ki. Ben vanliyim ve vatanimi seviyorum. Vatani kimse parcalayamaz diyor. Genelleme yapmayalim diyor.

Biz boyle herkese kotu davranirsak o azinlik olan kisileride ister istemez dislamis sogutmus oluruz. Ve orgute malzeme vermis oluruz. Goruyorsun bizi yok sayiyorlar eziyorlar gel bize katil der.

Biraz olaylara genis acidan bakalim. Hak edene hak ettigini vermek lazim.

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Cizre ve bilimum doğu şehri 40 sene daha geçse Teröristten komple temizlenmez.
Sadece operasyonlarda sona gelindi felan deniliyor, bundan sonra hızla kentsel dönüşüm + Şehir içine Kalekol yapmak lazım.
Zaten hükümet bunun üstünde uğraşıyor.
O illere her köşe başına kalekol dikilip, Sürekli OHAL olmalı.
Başka türlü orda bir temizlik olmaz.

Allah Asker ve Polisimizin yardımcısı olsun.

iktidardakiler iktidarda kalabilmek için koyun sürülerine böyle gaz verip
uyuturlar,

ortada hiç bir şey yoktur, ölen beş on insan ve onların öldüğüne sevinen gruhlar dışında. sadece ömrünü uzatmaya çalışan bir iktidar vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri