Cizre Teröristler'den Temizlendi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iktidardakiler iktidarda kalabilmek için koyun sürülerine böyle gaz verip
uyuturlar,

ortada hiç bir şey yoktur, ölen beş on insan ve onların öldüğüne sevinen gruhlar dışında. sadece ömrünü uzatmaya çalışan bir iktidar vardır.

Koyun sürüsü dediğin sizin sülale mi?

hdp ye terorist diyebilirsin ama o partiye oy verenlere terorist diyemezsin bir akıllı vatan sevdalısı sizsiniz , ben hdpli değilim hdpye 1 kere bile oy vermedim ama şuan ülkemizde yasal bir şekilde bulunan bir parti madem terorrist onu hapse tıkmayan akp,chp,mhp ve diğer partilerde terörist olmuyormu ? bırakın artık tırnağı bile olamayacağınız masum insanlara terörist demeyi , pkk ve türevlerini hep beraber lanetliyelim ama sırf hdpye oy verdikleri için insanlara terörist diyorsunuz , bunu diyenleri banlamayan adminden Allaha sığınırım.

hdp ye terorist diyebilirsin ama o partiye oy verenlere terorist diyemezsin bir akıllı vatan sevdalısı sizsiniz , ben hdpli değilim hdpye 1 kere bile oy vermedim ama şuan ülkemizde yasal bir şekilde bulunan bir parti madem terorrist onu hapse tıkmayan akp,chp,mhp ve diğer partilerde terörist olmuyormu ? bırakın artık tırnağı bile olamayacağınız masum insanlara terörist demeyi , pkk ve türevlerini hep beraber lanetliyelim ama sırf hdpye oy verdikleri için insanlara terörist diyorsunuz , bunu diyenleri banlamayan adminden Allaha sığınırım.
Küfre rıza küfürdür! Kim kimi savunursa o da onlardandir. Bilerek ve isteyerek destekleyenler vatan haini teröristtir

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

iktidardakiler iktidarda kalabilmek için koyun sürülerine böyle gaz verip
uyuturlar,

ortada hiç bir şey yoktur, ölen beş on insan ve onların öldüğüne sevinen gruhlar dışında. sadece ömrünü uzatmaya çalışan bir iktidar vardır.

KOYUN demeye devam edin! ZAMAN SIZE HİÇ HERŞEY OGRETMEMIS.

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

Cizre temizlendi fakat gorduk ki forumda da var Fistanlilar

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hdpyi desteklemiş milyonlarca insana terrorist demeye devam edin o kadar insanın vebali öteki tarafta nasıl çıkar bilemiyorum

edit: nasıl akp içinde bazı şeyler akp seçmeni tarafından eleştiriliyorsa hdp içindeki olaylarda kürt halkı tarafından eleştiriliyor olaylara sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz insanlar belki kürtlere umut olur diye çoğu sırf kendi memleketlerinden olduğu için hdpye oy veriyor , elbette kürtlerin çoğu hdpnin içindeki bazı olaylara tepki gösteriyor kürtlerin gene büyük çoğunluğu silahlı örgütleri istemiyor hala kürtlerin hespine terörist diyen insanlar var , sadece piskolojik olarak sorunlular.

Son düzenleme:
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hdpyi desteklemiş milyonlarca insana terrorist demeye devam edin o kadar insanın vebali öteki tarafta nasıl çıkar bilemiyorum

Kuran-ı Kerim içine bomba koyan cami çıkışı Askerimizi şehit eden,Diyarbakirda reklam panolarinda Peygamberimizin (SAV) karikaturunu yayınlari destekleyenlere ne diyecektim. Geç bu işleri o hocam .
Görünen köy klavuz istemez.

Biz en son kanalizasyonları temizlemiştik, sen nereden çıktın?

[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] ben bilmeden oy verenlere terörist demiyorum . Ama onlara oy vermek yaptıkları herşeye destek olmaktir bi nevi yardım ve yatakliktir.

Kuran-ı Kerim içine bomba koyan cami çıkışı Askerimizi şehit eden,Diyarbakirda reklam panolarinda Peygamberimizin (SAV) karikaturunu yayınlari destekleyenlere ne diyecektim. Geç bu işleri o hocam .
Görünen köy klavuz istemez.

he yani bunu bütün hdpye oy veren kürtlere yıkalım , bütün kürtler kuranı kerimi haşa parçalayacak kadar kötü insanlar , yav seni 10 a katlasalar 100 e katlasalar bir kürt said etmezsin hala kürtlere laf ediyorsun birde din üzerinden , kürtlerin çoğu 5 vakit namazını kılar kuranı kerime kim onu yapmışsa Allah onun belasını versin o kürt değildir ya ermenidir yada başka birşey...

---------- Spam Engelliyici 02:56 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

Biz en son kanalizasyonları temizlemiştik, sen nereden çıktın?

bence senin kanalizasyonun içindeki teröristten farkın yok , hdpli değilim teröristte değilim

he yani bunu bütün hdpye oy veren kürtlere yıkalım , bütün kürtler kuranı kerimi haşa parçalayacak kadar kötü insanlar , yav seni 10 a katlasalar 100 e katlasalar bir kürt said etmezsin hala kürtlere laf ediyorsun birde din üzerinden , kürtlerin çoğu 5 vakit namazını kılar kuranı kerime kim onu yapmışsa Allah onun belasını versin o kürt değildir ya ermenidir yada başka birşey...

Senin Kürt Said dediğin Üstad Bediuzzaman ise sen ustadi çok yanlış tanimissin. Üstad risalelerinde bu grubu anlatiyor bi oku istersen.Üstadin dusturunu bilmeden cevap verme istersen.

Diyarbakirin göbeğinde o karikatur panolara asıldı hemde belediye tarafından. (Müslüman Kürtler bunları destekliyorsa itikadinda sıkıntı vardır)

Senin Kürt Said dediğin Üstad Bediuzzaman ise sen ustadi çok yanlış tanimissin. Üstad risalelerinde bu grubu anlatiyor bi oku istersen.Üstadin dusturunu bilmeden cevap verme istersen.

Diyarbakirin göbeğinde o karikatur panolara asıldı hemde belediye tarafından. (Müslüman Kürtler bunları destekliyorsa itikadinda sıkıntı vardır)

olay siyasete girecekse akpnin chpnin veya mhp nin bu tarz olaylarını bulabilirsin örneğin bakara suresine hakaret eden akpli vekil vs.
alt tarafı okursun
Diyarbakır'da tartışma yaratan afiş | Gündem Haberleri

not:bu arada akp seçmeniyim.

Ben bugüne kadar cumhuriyet kurulduktan beridir, birtek milletvekilinin, başbakanın, cumhurbaşkanın, üst rütbeli askerlerin birtane dahi çocuğunun öldürüldüğünü görmedim,
butür terör olaylarında

olan tamamen gariban vatandaşlarımıza oluyor, dağda kandırılıp ölenlerde fakir fukaranın çocuğu, şehit olanlarda fakir fukaranın çocuğu,

siz bugüne kadar birtane milletveikinin başbakanın cumhurbaşkanın çocuğunun butür olaylardan ötürü öldürüldüğünü duydunuz mu?

nasılsa ülkeyi yönetenlere ve diğer partilerin milletvekillerine bişey olmuyor, onların keyfi huzuru rahatı yerinde, çocukları avrupada abd de özel okullarda okumuyorlar mı

olan mazlum fakir fukaraya olmuyor mu arkadaşlar

Bence tüm Türkiye halkı hem pkk ya hemde devletin bu yanlış politikalarına karşı ayaklanmalı,

çok sayıp sevdiğim bir hocaefendi bu sorunun çözümlenmesi konusunda şu öneride bulunmuştu
demişti ki, sanatçılardan türkücülerden akil adamlar heyeti oluşturulacağına

yurtdışından tarafsız islam alimlerinden ulema heyeti oluşturulup, İslami çerçevede kürtlere netür haklar verilip verilmeyeceği bu heyet karar versin, ve bu kararlara hem devlet uysun hemde pkk

mademki hepsi müslümanız diyorlar, gidip sorun tüm partilerin milletvekillerine, müslümanmısınız diyin, Elhamdulillah müslümanız derler hepsi
mademki hepsi müslümanız diyorlar, ozaman bu soruna kuran ve hadis çerçevesinden çözüm aranırsa kesinlikle kısa sürede çözüm bulunulacaktır

pkk buna karşı çıkarsa zaten kürt halkı daha desteklemez, bu sorun yine biter
pkk müslüman ise zaten kabul eder ülema heyetin kararlarını bu sorun yine biter

yüce Allah kürdünde Türkünde Arabında herkesinde Allahı, Allah hiçkimseye haksızlık etmez ve herkesinde hakkını verir

Teröristler'den Temizlenen Cizre Her Yer TÜRK BAYRAĞI ile Donatıldı !!!

https://www.youtube.com/watch?v=e-WJe3_NIJs

https://www.youtube.com/watch?v=a15QWQX9qBk

cizre_7619.jpg

4_5382.jpg

cizre_6979.jpg

2_1713_1.jpg

1_1593_2.jpg

3_598.jpg

74_6522.jpg

Canım Türkiyem Herşeye Değersin <3

---------- Spam Engelliyici 02:56 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

bence senin kanalizasyonun içindeki teröristten farkın yok , hdpli değilim teröristte değilim

Hocam Pkk-Hdp islam-din adına mı mücadele veriyor ki ? Irk adına mücadele veriyor , İslamda ırk için savaşmak diye bir şey var mı ? Kuran diyorsun din diyorsun o halde Kuran anayasasına göre karar ver,terörün teröristin Kuran yasasında hükmü nedir..

Böyle olmaz hocam biraz dinden(işime geldiği gibi) biraz Marksın öğretilerinden ,biraz günümüzün aydınlarının yorumllarından , ortaya karışık bir DOĞRU/ADALET kavramı çıkartıyorsunuz..

Kürt Said diyorsun ,O Kürt saidin yolunda giden kendine rehber edinen milyonlarca Türk var..Ayrıca senin ırkından gelen birisi seni iyi insan veya cennetlik yapmaz...

Peygamberimizin en büyük düşmanı Amcası Ebu Lehebdi ,Yani Ebu Leheb Peygamber amcasıydı ama en azılı kafirlerdendiki onun için Kuranda sure var..Leheb suresi
H.z. İbrahimin Babası puta tapardı ve kendisine iman etmedi...

Mesele Kürtlük-Türklük meselesi değil ...Afrikadaki yamyamıda -Türkiyedeki Türkü de Kürdüde yaratan aynı ALLAH değil mi ?

ilk ırkcı şeytandı onun yolundan gidenlerin akıbeti onun gibi olacak..

olay siyasete girecekse akpnin chpnin veya mhp nin bu tarz olaylarını bulabilirsin örneğin bakara suresine hakaret eden akpli vekil vs.
alt tarafı okursun
Diyarbakır'da tartışma yaratan afiş | Gündem Haberleri

not:bu arada akp seçmeniyim.

Evet o ********i biliyorum. Arada çürük elmalar vardır çok şükür temizledik.Bana bunu destekleyen birtek ak parti seçmeni göster bi daha oy kullanmayacagim.

Diyarbakirda Peygambere hakaret edilecek Cuma Hutbesinde imam bunu cemaate anlatirken Camiyi terkedenler olacak Sonra biz Müslümanız diyecekler.

Bak sana tekrar söylüyorum bilerek ve isteyerek oy verenleredir benim lafım. Sen niye üstüne alindin ben onu anlamadım.

[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] dediklerine aynen katılıyorum ben pkknın Allah belasını versin diyorum ama hdpye oy veren kürtlere veya bütün kürtlere hakaret eden veya bela okuyan insanlara karşı söylüyorum bütün kürtler terörist değil diye

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:15 ----------

Evet o ********i biliyorum. Arada çürük elmalar vardır çok şükür temizledik.Bana bunu destekleyen birtek ak parti seçmeni göster bi daha oy kullanmayacagim.

Diyarbakirda Peygambere hakaret edilecek Cuma Hutbesinde imam bunu cemaate anlatirken Camiyi terkedenler olacak Sonra biz Müslümanız diyecekler.

Bak sana tekrar söylüyorum bilerek ve isteyerek oy verenleredir benim lafım. Sen niye üstüne alindin ben onu anlamadım.

tmm bende sana şu kadarını söylüyorum eğer sırf terörü destekliyor diye hdpye oy veren varsa Allah onun belasını versin yani terörden bilerek ve isteyerek medet umanları kastediyorum daha da birşey demiyorum.

[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] dediklerine aynen katılıyorum ben pkknın Allah belasını versin diyorum ama hdpye oy veren kürtlere veya bütün kürtlere hakaret eden veya bela okuyan insanlara karşı söylüyorum bütün kürtler terörist değil diye

Hdp = Terorizm (varmi aksini idda eden) ?
Bu hdp nin Terorist bir parti oldugunu bilipte ona oy atan sence nedir?

Iyi de kimse kürtlere bela okumadi ki niye böyle karistiryorsun .Bizim tüm çıkışımız onları destekleyenlere bu Turkte olsa aynıdır Arap olsa da. Eğer biri tüm Kürtler terörist derse bende onun karşısında olurum. Ama bana Terörü destekleyenleri savunanlari savunmami kimse beklemesin.

Insan sevdigiyle beraberdir. Kimi sevdiginize dikkat edin

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] yukarıda yazdığına tamamen katılıyorum hocam , senin gibi düşünen insanların olduğunu bilmek insana umut kaynağı , belki bir gün bütün bu ayrımcılık meselesi kökünden çözülür diye biliyor insan

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------

Iyi de kimse kürtlere bela okumadi ki niye böyle karistiryorsun .Bizim tüm çıkışımız onları destekleyenlere bu Turkte olsa aynıdır Arap olsa da. Eğer biri tüm Kürtler terörist derse bende onun karşısında olurum. Ama bana Terörü destekleyenleri savunanlari savunmami kimse beklemesin.

Insan sevdigiyle beraberdir. Kimi sevdiginize dikkat edin

evet bende zaten ilk yazımı sana değil yukarıda hdpye oy veren bütün 6-7 milyon kürde bela okuyan arkadaşa yazmıştım

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:24 ----------

Hdp = Terorizm (varmi aksini idda eden) ?
Bu hdp nin Terorist bir parti oldugunu bilipte ona oy atan sence nedir?

bu hdpnin içinde ermenide var alevide var müslümanda var hristiyanda var türkte var kürtte var her türlü insan var hepsini aynı kefeye koyma hadi diyelim hepsi terörist ama onları belki bir şekilde bağlanmış insanlar var onlar terörist değil ben onu biliyorum ayrıca madem terörist , terörist senin meclisine girmiş neden idam etmiyorsun veya hapse atmıyorsun terörist sadece doğuda oluncamı terörist , Ankaranın göbeğinde meclisin içinde terörist olduğunu söylüyorsun sence bu akıllıca bir söylemmi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri