Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Küfre rıza küfürdür! Kim kimi savunursa o da onlardandir. Bilerek ve isteyerek destekleyenler vatan haini teröristtirhdp ye terorist diyebilirsin ama o partiye oy verenlere terorist diyemezsin bir akıllı vatan sevdalısı sizsiniz , ben hdpli değilim hdpye 1 kere bile oy vermedim ama şuan ülkemizde yasal bir şekilde bulunan bir parti madem terorrist onu hapse tıkmayan akp,chp,mhp ve diğer partilerde terörist olmuyormu ? bırakın artık tırnağı bile olamayacağınız masum insanlara terörist demeyi , pkk ve türevlerini hep beraber lanetliyelim ama sırf hdpye oy verdikleri için insanlara terörist diyorsunuz , bunu diyenleri banlamayan adminden Allaha sığınırım.
Koyun sürüsü dediğin sizin sülale mi?
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hdpyi desteklemiş milyonlarca insana terrorist demeye devam edin o kadar insanın vebali öteki tarafta nasıl çıkar bilemiyorum
hdp ye terorist diyebilirsin ama o partiye oy verenlere terorist diyemezsin bir akıllı vatan sevdalısı sizsiniz , ben hdpli değilim hdpye 1 kere bile oy vermedim ama şuan ülkemizde yasal bir şekilde bulunan bir parti madem terorrist onu hapse tıkmayan akp,chp,mhp ve diğer partilerde terörist olmuyormu ? bırakın artık tırnağı bile olamayacağınız masum insanlara terörist demeyi , pkk ve türevlerini hep beraber lanetliyelim ama sırf hdpye oy verdikleri için insanlara terörist diyorsunuz , bunu diyenleri banlamayan adminden Allaha sığınırım.
Kuran-ı Kerim içine bomba koyan cami çıkışı Askerimizi şehit eden,Diyarbakirda reklam panolarinda Peygamberimizin (SAV) karikaturunu yayınlari destekleyenlere ne diyecektim. Geç bu işleri o hocam .
Görünen köy klavuz istemez.
Biz en son kanalizasyonları temizlemiştik, sen nereden çıktın?
he yani bunu bütün hdpye oy veren kürtlere yıkalım , bütün kürtler kuranı kerimi haşa parçalayacak kadar kötü insanlar , yav seni 10 a katlasalar 100 e katlasalar bir kürt said etmezsin hala kürtlere laf ediyorsun birde din üzerinden , kürtlerin çoğu 5 vakit namazını kılar kuranı kerime kim onu yapmışsa Allah onun belasını versin o kürt değildir ya ermenidir yada başka birşey...
Senin Kürt Said dediğin Üstad Bediuzzaman ise sen ustadi çok yanlış tanimissin. Üstad risalelerinde bu grubu anlatiyor bi oku istersen.Üstadin dusturunu bilmeden cevap verme istersen.
Diyarbakirin göbeğinde o karikatur panolara asıldı hemde belediye tarafından. (Müslüman Kürtler bunları destekliyorsa itikadinda sıkıntı vardır)
Teröristler'den Temizlenen Cizre Her Yer TÜRK BAYRAĞI ile Donatıldı !!!
https://www.youtube.com/watch?v=e-WJe3_NIJs
https://www.youtube.com/watch?v=a15QWQX9qBk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
he yani bunu bütün hdpye oy veren kürtlere yıkalım , bütün kürtler kuranı kerimi haşa parçalayacak kadar kötü insanlar , yav seni 10 a katlasalar 100 e katlasalar bir kürt said etmezsin hala kürtlere laf ediyorsun birde din üzerinden , kürtlerin çoğu 5 vakit namazını kılar kuranı kerime kim onu yapmışsa Allah onun belasını versin o kürt değildir ya ermenidir yada başka birşey...
---------- Spam Engelliyici 02:56 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------
bence senin kanalizasyonun içindeki teröristten farkın yok , hdpli değilim teröristte değilim
olay siyasete girecekse akpnin chpnin veya mhp nin bu tarz olaylarını bulabilirsin örneğin bakara suresine hakaret eden akpli vekil vs.
alt tarafı okursun
Diyarbakır'da tartışma yaratan afiş | Gündem Haberleri
not:bu arada akp seçmeniyim.
Evet o ********i biliyorum. Arada çürük elmalar vardır çok şükür temizledik.Bana bunu destekleyen birtek ak parti seçmeni göster bi daha oy kullanmayacagim.
Diyarbakirda Peygambere hakaret edilecek Cuma Hutbesinde imam bunu cemaate anlatirken Camiyi terkedenler olacak Sonra biz Müslümanız diyecekler.
Bak sana tekrar söylüyorum bilerek ve isteyerek oy verenleredir benim lafım. Sen niye üstüne alindin ben onu anlamadım.
[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] dediklerine aynen katılıyorum ben pkknın Allah belasını versin diyorum ama hdpye oy veren kürtlere veya bütün kürtlere hakaret eden veya bela okuyan insanlara karşı söylüyorum bütün kürtler terörist değil diye
[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] dediklerine aynen katılıyorum ben pkknın Allah belasını versin diyorum ama hdpye oy veren kürtlere veya bütün kürtlere hakaret eden veya bela okuyan insanlara karşı söylüyorum bütün kürtler terörist değil diye
Iyi de kimse kürtlere bela okumadi ki niye böyle karistiryorsun .Bizim tüm çıkışımız onları destekleyenlere bu Turkte olsa aynıdır Arap olsa da. Eğer biri tüm Kürtler terörist derse bende onun karşısında olurum. Ama bana Terörü destekleyenleri savunanlari savunmami kimse beklemesin.
Insan sevdigiyle beraberdir. Kimi sevdiginize dikkat edin
Hdp = Terorizm (varmi aksini idda eden) ?
Bu hdp nin Terorist bir parti oldugunu bilipte ona oy atan sence nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.