hocam mail atarsan sana bilgileri iletirler
bilgileri ilettiler zaten önemli olan nasıl ödeme göndereceğim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam mail atarsan sana bilgileri iletirler
Ben mail attım hesabımı kapatıp borcu ödemek istiyorum diye ,bana hesabınız zaten kapalı bu kadar borcunuz var ister banka ister paypal ödeme yapabilirsiniz demiş
hocam enpara 25 dolar gönderip ücreti istiyor en iyisi paypal ile ödemenizbilgileri ilettiler zaten önemli olan nasıl ödeme göndereceğimilla euro hesap mı açmam lazım
konuda paylaştım hocam mail adresleri [email protected]hocam benimde aynı durumda gelen mailde paypal bilgileri mevcutmu sakıncası yoksa gelen maili paylaşabilirmisiniz?
hocam sağ üst köşede hesabıma girin sol menüde size verdikleri adresi acın ordan adresi sil var sil diyince ödeme menüsü çıkıyor paypalla ödeyin ve akabinde tekrar aynı menuye gelin sil menüsüyle adresi seçip adresi silin uyarı verecek herşey kaybolacak diye tamam deyin ve adres siliniyor adresle birlikte hesapta siliniyor.
iki adet hesabı bu şekilde sildim bitane kaldı onada giriş yapamıyorum [email protected] adrese mail attım ödeme yapmak istiyorum diye ama cevap gelmedi bu konu hakında bilginiz varsa bilgilendirebilirmisiniz.
Paypal diyorda aynı aracı kişi atıyorum 30-40 kişinin borcunu ödeyecek kanıt kısmı nasıl olacak.(Paypal ile ticaret yapmadıgım için soruyorum)
Benim hesapda silinmiş.Ancak mail ile borcumu sordum gelen cevap bunlar tam avcı olmuş nerden bulaştık bılmıyorum kı.
Hello,
Thank you for your message.
Please note that your account has been deleted with an open balance of 62,03â¬. If you agree to pay this price, you may open another account with the same email address.
I hope I managed to explain everything clearly.
If you have any other questions, please let me know.
Kind regards,
Bence
hesabı tekrar açmak istemedigini söyleseydin hocam sende.hesabı açmak için o parayı ver bize diyor burda.biz kapatmaya ugraşıyoruz,sen tekrar açmaya mı ugraşıyorsun?
hesabı tekrar açmak istemedigini söyleseydin hocam sende.hesabı açmak için o parayı ver bize diyor burda.biz kapatmaya ugraşıyoruz,sen tekrar açmaya mı ugraşıyorsun?
Banada 10 euro felan hesap çıkarmışlar hesabı kapatmışlar ne yapmamız lazım? hiçbir hizmette almadım
Ya sallayın Allah aşkına, bu ülkede bankalar alamıyor alacağını ne olduğu belirsiz bi avrupa şirketi kuruş alamaz,ne sözleşmesi sözleşme ne sunduğu hizmet hizmet. borcunuz 5-10 euroysa paypal imkanınız varsa ödeyin yoksa 11 euro olsa ödemem buraya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.