Click Bomb Saldırısı.

Kasparov

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sanırım click bomb saldırısı yapılıyor bama.Şu ana kadar adsense de sayfa TO 0,15 ile 0,90 arası gidip gelmekteydi.Ancak bugün sayfa TO 7,73.sayfa görüntülemem aynı civarda ancak click sayısı 595 kazanç 48,82 dolar.Normal kazancım 3-6 dolardı günlük.Geçenlerde ne görüntülemelerim yansıdı ne clicklerim acaba onlar adsense tarafından yansıtılıyor olabilir mi?Sizlerden ricam bunun click bomb saldırısı olup olmadığı hakkında görüş bildirmeniz ve sorunun çözümü için neler yapabileceğime dayir akıl vermenizdir.

Not:Böyle bir saldırıya maruz kalıcak ne düşmanım var ne de öyle çok görüntüleme ya da kazanç sahibiyim.

hocam eline charles gibi bir program geçen kişi bunu hemen hemen tüm videolara yapıyor..
peki ya sebep ? : i**elik olsun 300+ da takılıyor ya izlenme sayısı
yani sizin kanalınıza rastlamış bir kişi bu saldırıyı uyuzluk olsun diye yapmış olabilir :D
EDİT: Hocam YT ADSENSE İLE KARIŞTIRMIŞIM PARDON

çoğu kişinin to çok yükseldi,benimki dahil..sorun yoktur bence-reklamverenlerle alakalı bir durum.

Ilk olarak adsense hesabinizda bugune ait reklamlarin turune bakin-Performans ayarlari-reklam turleri kismindan bulabilirsiniz, reklam turlerinde cok fazla video reklam var ise ( 500 civari ) normaldir ve adsense icin sorun olmayacaktir, diger reklam turlerinde ise clickbomb ihtimali vardir ama bazen cok fazla flash reklam da cikabiliyor, o yuzden bu TO orani birkac kere icin sorun olmayacaktir.

Arkadaşlar sanırım click bomb saldırısı yapılıyor bama.Şu ana kadar adsense de sayfa TO 0,15 ile 0,90 arası gidip gelmekteydi.Ancak bugün sayfa TO 7,73.sayfa görüntülemem aynı civarda ancak click sayısı 595 kazanç 48,82 dolar.Normal kazancım 3-6 dolardı günlük.Geçenlerde ne görüntülemelerim yansıdı ne clicklerim acaba onlar adsense tarafından yansıtılıyor olabilir mi?Sizlerden ricam bunun click bomb saldırısı olup olmadığı hakkında görüş bildirmeniz ve sorunun çözümü için neler yapabileceğime dayir akıl vermenizdir.

Not:Böyle bir saldırıya maruz kalıcak ne düşmanım var ne de öyle çok görüntüleme ya da kazanç sahibiyim.

Bu durumun nedeni, metin reklamları yerine, trueview video reklamları çıkması olabilir. Eğer tbmniz önceki günlere oranla düşmüş, to'nuz artmışsa bilin ki video reklamlar diğer reklamlara oranla videolarınızda daha fazla çıkıyor. Bunu Adsense'den, Performans Raporları > Reklam Türleri yolunu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Durumu özetleyen bildirim gönderiyorum sadece. Sahte tık alabileceğimi veya aldığımı. Başka bir işlem yapmıyorum.

Durumu özetleyen bildirimi nereden gönderiyorsun sormak istediğim yol o idi.

yardım / geri bildirim 'den den gönderiyorum zaman zaman bu tür sorunları yalnış mı yapıyorum ?

Bu durumun nedeni, metin reklamları yerine, trueview video reklamları çıkması olabilir. Eğer tbmniz önceki günlere oranla düşmüş, to'nuz artmışsa bilin ki video reklamlar diğer reklamlara oranla videolarınızda daha fazla çıkıyor. Bunu Adsense'den, Performans Raporları > Reklam Türleri yolunu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Performans Raporları > Reklam Türleri girerek kontrol ettim bu gün videolu reklam türleri çoğunlukta ve 615 tık oradan gelmiş.
İçimi rahatlattınız bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.Tabi adsense güven olmaz ama bakalım bekleyip görücem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri