CoachGroup Network - Partner Ödeme Konusu

enonekarakoc

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cgnpartner.com
Merhaba Arkadaşlar,
Bilindiği üzere son 4 aydır ödeme konusunda sıkıntılar çektik. :(
Kah yol paramız olmadı eve-işe yürümek zorunda kaldık,
Kah çocuklarımıza bez,mama vs. alamadık,
Kah ev kirası için aylardır aramadığımız akraba,eş-dostumuzdan borç istemek zorunda kaldık,
Kah forumda yolsuz kalıp Pinli adsense,kazandıran kanallarımızı sattık,
Kah güldük kah ağladık,
Bazen birbirimize düştük birbirimizi kırdık!

Ama geç de olsa tüm bu sıkıntıları atlatıyoruz.
Herkes yeterince yıprandı üzüldü.
Bu süreçte varsa kırdığım üzdüğüm partnerimiz olsun olmasın kim varsa Özür diliyorum.
Hakkınızı helal ediniz.Benden yana helalimdir :)
Hayatta heran sürprizlerle karşılaşabiliriz.Bir kapı kapanır bir kapı açılır.
Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz Aylarının ödemeleri 23'üne kadar eksikleri ile beraber tamamlanacaktır.
23'ünde Payoneer önceki ayların eksiğiyle tamamlanacak,
23'üne kadar Paypal ödemeleri bitecek,
MCN'den gelen bilgiye göre ise Temmuz Kazançlarınız bu gece başlayacak ödeme süreciyle yarın sabaha kadar bitirilmiş olacak.

Stem Digital olsun olmasın hizmet vermeye devam edeceğiz.Elimiz ayağımız tutuyor, klavye ve mouse bizde olduğu sürece belimizi kimse bükemez.:)

eywallah inan abi her şey için teşekkürler. Daha uzun süreler çalışırız inşallah :)

MVPH' Alıntı:
Paypal icin bilgisi ola var mı temmuz ayı kazanci

hocam bende olan bi kanalınızın bilgilerini MCN'ye ilettim.23'ünde paypal ödemeleri yapılacağı tarafımıza iletildi.Kanalınız zaten unlink edilmişti.Siz de kayıtlarınıza bakıp bu aydan sonra bir ödemeniz var mı yok mu diye bize dönüş yaparsanız iyi olur.

@enonekarakoc bizim ödeme noldu geçen hafta gönderilecekti. Skype yazdım size cevap alamadım. Dasboarda bakayım dedim ödendi gözüküyor, saygılar...

agustos ödemeleri ile ilgili bi bilgi var mı hocam?ve stem artık yeni spam kanal almayacak,içerdekileride atıcak sanırım.bu konuda sana gelen kesin bi bilgi varmı acaba?

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam ödemeler konusunda bir gelişme timize söyle ben 15-20 ekim tarihleri arasında ödeme yapılacağı.daha önceki aylardan kalan 20 dolar altı ve eksik kalan ödemelerin de ayni tarihlerde ödeneceği söylendi.spam kanal alımı konusunda ise dediginiz gibi kapandı ve tüm kanallar atılıyor.ödemeleri konusunda kesin bir dille yapılacağı söylendi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri