Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ufak çocuk için (4 yaşında) 150 liraya kadar tablet önerir misiniz.Basit oyunları oynatsın yeterli.
Toshiba AT270 - Toshiba
Hem ucuz hem dayanikli ,sarji 10 saat gidiyor,hemde performansi cok iyi. 5 yasindaki kizim elinden birakmiyor.
Piranha Zoom Tab7 7'' Tablet Pc | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor bu çok iyi tam yeğenimize göre. 10 TL fazla verirsin. Diğer 150 lira civarında olanlara baktım hemen hemen hepsinde 512 mb ram var çok rahatsız eder çocuğu oyun oynarken. Yukarıda belirtmiş olduğumun özellikleri iyi. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi usbden şarj olması şart![]()
uğraşamicam valla alayım şunu gitsin,tek çekirdek,1GB RAM,4GB çöp ama çocuğa yeter herhalde 1 ay sonra dağıtacak zaten
Polypad C504 4GB 7" Tablet - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Evet bu iyiymiş hocam bunu alayım,ram sıkıntı gerçekten diğerlerinde.
512 MB ram var bunda iyi bak en altta.
Arkadaşım satıyor dostum eğer acele değilse markasını modelini öğreneyim istersen .
evet üstad şimdi gördüm,yine bimeksteki ürün en iyisi,bu bütçeye fazla incelemenin de alemi yok zaten![]()
hocam yarın akşama kadar bekleyebilirim sonuçta haftasonu zaten şimdi de sipariş versem pazartesi yola çıkar anca.Uygun olursan sorarsın bekleyebilirim yarın akşama kadar,olmazsada sağlık olsun.
Olur mu kardeş fazla inceledin mi üç beş kuruş fazlaya daha iyileri denk geliyor benim sana önerdiğim tablet gibi. DDR3 1 GB1.6 Ghz Dual Core Allwinner A20 8 GB bunlar önemli unsurlar, yoksa yarın babaaaaaaa oyun donuyor, babaaaaaaa hata veriyor, babaaaaaaaaaaa açılmıyor naralarını işitirsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.