Çocuk için tablet önerisi

Dasboot

Yasaklanmış
Arkadaşlar ufak çocuk için (4 yaşında) 150 liraya kadar tablet önerir misiniz.Basit oyunları oynatsın yeterli.

hocam kucucuk cocuga almayın böyle şeyler arkadaşlarıyla oynasın oyuncaklarıyla oynasın bir enstrüman öğrensin çalsın

bence bir gitar al, oyuncak diye ver eline :D yada saz gibi bişe... ilerde dua eder... kendı kendınede öğrenir...

Yok ya ben eline sürdürmem zaten komşu istiyor çocuğuna:D

Hangi tabeti almak nasip olur bilmem ama usb'den sarj oluyorsa al derim. Bazı modeller usb'den şarj olmuyor. şarj yuvalarıda ince olduğu için çocuklar çok çabuk kırabiliyor. Tecrübeyle sabittir (:

http://www.bimeks.com.tr/urun/139085/piranha-zoom-tab7-7--tablet-pc.aspxBak bu çok iyi tam yeğenimize göre. 10 TL fazla verirsin. Diğer 150 lira civarında olanlara baktım hemen hemen hepsinde 512 mb ram var çok rahatsız eder çocuğu oyun oynarken. Yukarıda belirtmiş olduğumun özellikleri iyi. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi usbden şarj olması şart (:

Piranha Zoom Tab7 7'' Tablet Pc | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor bu çok iyi tam yeğenimize göre. 10 TL fazla verirsin. Diğer 150 lira civarında olanlara baktım hemen hemen hepsinde 512 mb ram var çok rahatsız eder çocuğu oyun oynarken. Yukarıda belirtmiş olduğumun özellikleri iyi. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi usbden şarj olması şart (:

Evet bu iyiymiş hocam bunu alayım,ram sıkıntı gerçekten diğerlerinde.

uğraşamicam valla alayım şunu gitsin,tek çekirdek,1GB RAM,4GB çöp ama çocuğa yeter herhalde 1 ay sonra dağıtacak zaten:D

Polypad C504 4GB 7" Tablet - Bilgisayar - Hepsiburada.com

512 MB ram var bunda iyi bak en altta.

---------- Mesaj saat 18:55:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:57 civarında gönderildi. ----------

Evet bu iyiymiş hocam bunu alayım,ram sıkıntı gerçekten diğerlerinde.

USB'den şarj olayını mutlaka sor ama dediğim gibi şarj yuvaları çok ince hemen kırılıyor. Aklıma başkada bir şey gelmiyor. Bunun dışında yukarıda belirtmiş olduğum tabletin özellikleri bir çocuk için çok ideal. Ben pro2000'in 10' inc olan modelini aldım usbden şarj olmuyordu şarj yuvasıda kırıldı 70 TL fiyat biçtiler tamiri için gönderdik makina bozuk geldi tekrar gönderdik. En son experin 7''lik modelini aldım yukarıda belittiğim tabletle aynı özellikleri çok memnunuz.

Arkadaşım satıyor dostum eğer acele değilse markasını modelini öğreneyim istersen .

Arkadaşım satıyor dostum eğer acele değilse markasını modelini öğreneyim istersen .

hocam yarın akşama kadar bekleyebilirim sonuçta haftasonu zaten şimdi de sipariş versem pazartesi yola çıkar anca.Uygun olursan sorarsın bekleyebilirim yarın akşama kadar,olmazsada sağlık olsun.

evet üstad şimdi gördüm,yine bimeksteki ürün en iyisi,bu bütçeye fazla incelemenin de alemi yok zaten:D

Olur mu kardeş fazla inceledin mi üç beş kuruş fazlaya daha iyileri denk geliyor benim sana önerdiğim tablet gibi. DDR3 1 GB1.6 Ghz Dual Core Allwinner A20 8 GB bunlar önemli unsurlar, yoksa yarın babaaaaaaa oyun donuyor, babaaaaaaa hata veriyor, babaaaaaaaaaaa açılmıyor naralarını işitirsin (:

hocam yarın akşama kadar bekleyebilirim sonuçta haftasonu zaten şimdi de sipariş versem pazartesi yola çıkar anca.Uygun olursan sorarsın bekleyebilirim yarın akşama kadar,olmazsada sağlık olsun.

tamam kardeşim soruyorum şimdi .

Olur mu kardeş fazla inceledin mi üç beş kuruş fazlaya daha iyileri denk geliyor benim sana önerdiğim tablet gibi. DDR3 1 GB1.6 Ghz Dual Core Allwinner A20 8 GB bunlar önemli unsurlar, yoksa yarın babaaaaaaa oyun donuyor, babaaaaaaa hata veriyor, babaaaaaaaaaaa açılmıyor naralarını işitirsin (:

üstad yok ya komşunun çocuğuna:D ben bu bütçeye zaten birşey almam da ne yapıcan şimdi:D

Komşunun çocuğu bağırır abiiiiiiiiii donuyor abiiiiiiiiii açılmıyor abiiiiiiiiiiii ağır çalışıyor :))) Neyse hayırlısı olsun bakalım.

kız ise hello kityy in tabletleri var pembee pembee 250 tl di galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri