Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çocuk olarak işaretledikleri halde mi ?
hocam işaretli idi kanallar ama sonradan (sanırım hırstan) hepsi çocuk işaretinden çıkıp bitiş topluluk hepsini açmışlar
Hocam bir tane örnek yollar mısınız inceleyelim. Pm atabilirsiniz.Merhaba başlıkta yazdığım gibi bazı çocuk kanalları hem topluluğu hemde bitişi açmışlar. Bunun nasıl bir dayanağı var bilgisi olan varmı acaba?
Hocam bir tane örnek yollar mısınız inceleyelim. Pm atabilirsiniz.
Çok ilginç gerçekten.tabiki atayım hocam zaten bir tane değil ki birçok örneği var hatta bazıları bilinen büyük kanallar trde
Bu kanal ve ilgili kanallar kısmındaki ekli olan diğer kanallar da yine bahsettiğiniz gibi topluluk sekmesi açık. Bu kanallar oha diyorum, yapyap kanallarındaki Melih Abuaf'ın diye duymuştum.
https://www.youtube.com/channel/UColVB6zHVQoC9WTaQr59F2g
Bunların biraz farklı hocam. Arkadaşınız risk almış. Youtube her an yaptırım uygulayabilir arkadaşınız gibi yapanlara.Bir arkadaşım da açmış kartları, bitiş ekranını, topluluğu vs. kullanıyor. Bir sorun veya uyarı yok![]()
Sohbet ile bağlanamadım. Email yoluyla sordum bakalım ne cevap verecek Youtube yetkilileri.
Dikkat ederseniz sadece topluluk açık. Video sonu ve oynatma listesi ekleme açık değil. Kendileri mi kapattı bilmiyorum ama yorumlar da kapalı.
Hocam oynatma listesine ekleme de çıkmıyor. Onun ayarı da yapılabiliyor mu?Kart, bitiş ekranı ve yorumları ayarlardan kapatıp bu şekilde devam ediyor olabilirler hem fazla da dikkat çekmiyor diye düşünebilirler bu şekilde
Bence ifşa etmekte fayda var. Hep bunların yüzünden Youtube daha kötü yaptırımlar uyguluyor.topluluk demek çocuk kanalı için can suyu demek, sonuna kadar da kullanıyorlar topluluğu hatta bende bir kaçını deşifre edeyim![]()
Default ayarlarinda kanalimdaki cocuk videolarini kendim secicem secenegini aktif ederseniz kanaliniz eskiye donuyor. Ama videolarin cocuklar icin oldugunu yt fark ediyor ve bitis ekrani vb kapaniyor "videoda". Bu sayede topluluk acik kalmis oluyor ama videolarda yorum bitis ekrani kapaniyor otomatik olarak. olay bu.
hocam belki öyle olabilir ama socialblade'den bakınca direk kanalın çocuk işaretini kaldırmışlar![]()
topluluk demek çocuk kanalı için can suyu demek, sonuna kadar da kullanıyorlar topluluğu hatta bende bir kaçını deşifre edeyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.