Çocuk kanalları neden bırakılıyor ?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar uzun zamandır içerik arıyorum spam bitince özgün kategorisine geçmek istedim.Uzun süredir içerik arıyorum çocuk kanalları vs fakat aklıma takılan bir durum var.

Finger Family tarzı kanalların bir çoğu her videosu 3-5 m izlenim almış video atmayı bırakmışlar 3 ay önce 5 ay önce sebebini bilen yahut anlayan var mı ?

Yaptırımlar gelmişti en son çoğu çocuk kanalına. Para kazanması kapanmıştı vs o yüzdendir

hit sahtedir (sadece tahmin cocuk kategorisin den anlamıyorum)

dediğin kanalın para kazanması kapandı yeterince kazandılar zaten tek o kanalla sınırlı değil birden fazla kanalları vardı para kazanması açık olanlarla devam ediyorlar oradan ara sıra video sonu bitişi ile hit çekiyorlar, benimde TR deki animasyon kanalımın para kazanması kapatıldı avrupa ülkesinde aynı kategoride kanalım var oradan devam ediyorum

Yeni yılın girişiyle birlikte çocuk kategorisine olan yaptırımlar çok ciddi derecede arttırıldı. Öncesinde para kazanmaları kapattılar ardından kanalları. Son olarakta kanallara trafiği kestiler. Zaten çoğu kanal bu sebepten video yüklemeyi bıraktı.

https://kids.youtube.com/ adı altında sadece çocuklara özgü player hazırladılar. Bundan sonra çocuklara daha hassas davranıyorlar.

Her özgünüm diyen para kazanamıcak artık.

Çocuk kategorisinde, istismar, çocuk filmleri karakterleri vs gibi yaptırımlar geldi.
Her çocuk kanalı açtım diyen artık para kazanamıyor.
Çok sıkı tutuyor Yt bu konuyu.
Bazı çocuk kanallarının çocuk istismarı yaptığını saptamışlardı.

Misal benim yeğenlerde izliyor, Örümcek adam vs gibi kostüm giymiş tipler ordan ordan koşup milleti dövüyor şimdi bu videonun çocukla ne ilgisi var?

İşte butip saçma durumları ortadan kaldırıyor Yt yavaş yavaş.
Tabi bir anda etkisini göstermez ama elbet temizlenir.

3 4 gun once arkadasin ozgun 1.2 milyon aboneli cocuk kanalinin para kazanmasini kapattilar , cocuk kategorosi artik cok hassas.

3 4 gun once arkadasin ozgun 1.2 milyon aboneli cocuk kanalinin para kazanmasini kapattilar , cocuk kategorosi artik cok hassas.

Silah milah şiddet, çocuk kanallarında hassasiyet bahane... 6 yaşındaki çocuklara araba - büyük firma reklamı izletiyorlar, alım gücü mü var bu çocuklarda? Reklam verenler gösterimler bir işe yaramıyor reklamlarımız satışımız artmıyor, bak reklam vermem haaaa diye göz dağını verince yaptığı şeyden asla geri dönmeyen YTbeyimiz anında önlem aldı çocuk kanallarına. Para kazanmasını kapatma, bak kanalı kapatamıyor izlenildiğinden, para kazanmayı kapatıyor genelde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri