Çocuk Kanalları Olanlar Reklam Veriyorum (Spam Yada Özgün)

kardeş şimdi seninki 1 kanal. 1200 aboneli kanala önerilen ekleme 10 liraya tekabül ediyor. En çok izlenen videodan ek açıklama da 1 videomu paylaşsan 5 tl dedim eder 15 :). Pm den 15-20 kanal gönderenler. 35 kanala anlaştıklarımız var :)

4*1k, 3k, 4k, 5k, 8k aboneli olmak üzere türkçe güncel kanallarım var.
5k aboneli yabancı kanal var.

Hepsine önerilen kanala ekleyebilirim
Güncel tüm videolarıma ek açıklama ekleyebilirim
Haftada 1 milyona yakın izlenme alıyorum

Sırf sana izlenim kazandırmak için para kazandırmayan videolar yükleyip ek açıklamayla yönlendirme yapabilirim

Düşünürsen pm beklerim

330k izlenimli 785 aboneli ing kanalım var daha kanal 1 ay bile olmadı acılalı. Ne verirsin?

edit..

Son düzenleme:
hocam konu dışı olacak fakat sorayım dedim konunuzla iligli biraz.web siteleri olanlar mesala reklam verenlerein google webmasters bölümünde sitelerinin analistiğinin erişimi veriyorlar ve reklam için para ödeyen kişi sitenin anlık durumuna kadar istastiği biligisine sahip olup reklamı doğru yere verip vermediğini ve gelen giden izlenim ve trafiği görüyor.
peki bunu youtubenin analistği olan bağlantısını aynı şekilde web araçlarına verebiliyormuyuz?

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Arkadaşlar ilgi için çok teşekkürler. Bütçeyi bitirdim. en azından konu için güzel bi başlangıç yaptık. Adwors yerine sizlerde bu tarz reklam türlerini seçebilirsiniz.
[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] kardeşime ilgisi için özellikle teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri