Çocuk kanallarına yeni özellik devreye giriyor

• Kullanıcı ilonsahiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ilonsahiden

Kayıtlı Üye
Youtube kendi kendine bazı videoları çocuklara özel diye sınıflandırmış... daha önce bahsedilen kısıtlı reklam uygulamasına geçiliyor kısacası
aasla-1.png
[/url][/IMG]

hayırlı olsun, para kazanması açık kanalımız olunca görürüz artık.

kanalı ilk açtığım zamanki bütün çocuk oyun videolarına sistem otomatik çocuk içeriği yazısı koymuş, hayırlı uğurlu olsunnn,, allah tamamını erdirsin

gayet yerinde bir sistem olmuş.Yt başta yapmalıydı bunu çocuklara özel içeriklerde daha hassas olması gerekiyordu ve yaptıda.

Çocuk içerik çalışanlara hayırlı olsun.
2 yaşındaki bebeye artık BMW reklamı çıkartmasınlar bir zahmet.

Oyun kanallarına ne yapacağız şimdi biz? Üstte mavi şerit çıktı ayarlamalarınızı yapın diye, kafam karıştı.

2 yaşındaki bebeye BMW reklamı çıkarken aynı zamanda 30 yaşında adama da bebek reklamı çıkıyordu.

benim görüşüm; çocuk içeriği çalışanlar için çok güzel olacak

valla genelde benim kanalda, mickey mouse, hello kitty, preschool, baby, lego tarzı oyunlar işaretlenmiş, acele etmenize gerek yok ocak 2020 den itibaren geçerli olacakmış,

Çocuklar için yapılan videoların geliri ciddi anlamda düşecek.

ben kanalı çocuklar için seçeneğine aldım. ve ilgi alanlarına dayalı reklamları kapattım. gelir yarıya düştü

ben kanalı çocuklar için seçeneğine aldım. ve ilgi alanlarına dayalı reklamları kapattım. gelir yarıya düştü

senin kanal içeriği tamamenmi çocuklara yönelikti, izlenmeler nerden geliyordu daha çok

birde ne zamandır bu seçeneği aktif ettin kanalda , bilgilendirirsen sevinirim

tamamen çocuklara yönelik oyuncak videoları. izlenmeler önerilenlerden geliyor. yaklaşık 1 aydır

kanalınız mimletmeyin derim, hemen gidip onaylayanlarada bana göre geçmiş olsun

P.k. kapalı kanallarda da üste mavi şerit çıkıyo, tıklayınca 3 seçenek var. Seçim yapsanızda sonradan değiştirebiliyosunuz.

Son düzenleme:
Çocuk kanallarında BGBG 0.1 kuruşa düşer sanırım... Araba reklamı, ev reklamı falan çıkıyordu, 4-5 yaşında çocuğun alım gücü ne olur ki :D Reklam verenler isyan etti sanırım en sonunda.

Bir video ya da canlı yayını "çocuklara özel" olarak ayarladıysanız, aşağıdaki özellikler bu tür video veya canlı yayınlarda kullanılamaz:

Kişiye özel reklamcılık
Yorumlar
Kanal Üyelikleri
Kanal marka filigranı
Bağış düğmesi
Bilgi kartları veya Bitiş ekranları
Canlı Sohbet veya Canlı Sohbet Bağışları
Mini Oynatıcıda Oynatma
Super Chat veya Super Stickers
Oynatma listesine kaydetme
YouTube ürün rafı

Yapacağımız en önemli değişiklik, Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası (COPPA) ve/veya geçerli diğer yasalar uyarınca çocuklara uygun içeriklerde kişiselleştirilmiş reklam yayınlamayacak olmamızdır. Çocuklara uygun içeriklerde kişiselleştirilmiş reklam yayınlamamak, içeriklerini çocuklara özel olarak işaretleyen bazı içerik üreticilerin gelirinde düşüşe neden olabilir. Bu sürecin bazı içerik üreticiler için kolay olmayacağının farkındayız ancak bunlar, COPPA ve geçerli diğer yasalara uymak için atılması gereken önemli adımlardır.

Şimdi beyin yakan bir soru. Benim ninni kanalım var şimdi bu çocuklara yönelik mi olacak?
Oysa tamamen annelere yönelik :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri