Çocuk oyun sitesi açmak istiyorum

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

Dooo

Yasaklanmış
S.a hayırlı akşamlar

Youtub'un yanında Ek olarak birşeyler yapmak istiyorum.
Aklıma gelen tek şey çocuk oyun sitesi , oda çocukların bilmeyerek tıkladığı reklamlar :D

Tek merak ettiğim siteye oyun atması zormudur , kodlama bilmek gereklimi , oyunları sitemize atarken sahibinden izin almak gereklimidir ? (telif olayları varmı)

Güzel fikir bir ara bende düşündüm ama işleve koyamadım :D

Kidz Oyun | En Yeni Oyunlar | Oyun Oyna / kidzanimez kanalının oyunlarını arayan geliyor siteye, hemen satayım size hocam wordpress scripti var.

Edit ben ilgilenemiyorum, bi ara hosting firması kapanmıştı veriler kayboldu, o ara günlük 4-5 tl getiriyordu şimdi aylık 5-6 tl getiriyo :D

Oyunları sitende paylaşman için embed kodu verilir zaten. Telifi cartı curtu yoktur. Bir oyun scripti kurarsın. Eğer alanın ve trafiğin iyiyse kendi hostuna atarsın. Ama değilse embed koduyla eklersin bu daha mantıklıdır..

Rekabetin inanılmaz olduğunu unutmayın. Site işleri youtube gibi değildir.. Süper keyword domain ve güzel tasarım önemlidir. Elini cebine atarsan oyun sitesi kazandırır.. Ayrıca sitelerde tbmler youtube taki gibi düşük değildir.

site her zaman karlı bir iş olmuştur...tavsiye derim

Eminmisin bi arkadaşım var 2-3 seneden beri adam 4 asgari ücret kadar para geliyor adsensine ban korkusu yok kanal kapanması yok...

Ban korkusu asıl sitede var hemde oyun sitesinde misliyle var sahte tıklanma sayıyor bazen diğer sektörlerde ise rakipler sahte tıklama yapıyor oyun sitesinden zamanında iyi kazandım ama bir hatamda mahvoldu kazancımı yazmadım hocam ne olur gövdeni mi gösteriyorsun yine demeyin :D

Ban korkusu asıl sitede var hemde oyun sitesinde misliyle var sahte tıklanma sayıyor bazen diğer sektörlerde ise rakipler sahte tıklama yapıyor oyun sitesinden zamanında iyi kazandım ama bir hatamda mahvoldu kazancımı yazmadım hocam ne olur gövdeni mi gösteriyorsun yine demeyin :D

Yazma hocam :D ama dediğin gibi, hatalı reklam koyarsan affetmezler ama güzel kazananlarıda gördüm

flash oyun sitelerinin devri kapanalı çok oldu

Yanılıyorsun flash oyunları oynayıp youtube yükleyenleri bir araştır bakalım hitleri nasıl. :) Yani videoları bile böyle izlenirken o devir kapanmaz kolay kolay.. Kinder süprizden çıkan oyuncağı izlemekten hoşnut olan çocuklar oyunun her türlüsünü sever...

bu tarz siteler 2000-10 arası deli paralar kazandı, eğer oyun kelimesinde ilk sayfadaysa hala eskisi kadar olmasa da kazanır.Madem bu kadar eminsiniz kurun oyun sitesi niye vakit kaybediyosunuz.Bakalım o kadar kolay mıymış.Her zaman her tür site para kazanır asıl mesele onu jenerik kelimede ilk 5 içerisine sokabilmektir.

Yanılıyorsun flash oyunları oynayıp youtube yükleyenleri bir araştır bakalım hitleri nasıl. Yani videoları bile böyle izlenirken o devir kapanmaz kolay kolay.. Kinder süprizden çıkan oyuncağı izlemekten hoşnut olan çocuklar oyunun her türlüsünü sever...

Eminmisin bi arkadaşım var 2-3 seneden beri adam 4 asgari ücret kadar para geliyor adsensine ban korkusu yok kanal kapanması yok...

site işleri güzelde siz direk en rekabetli alana giriyorsunuz :)
oyun sektörü gerçekten aşırı rekabetli ve o kafada gördüğün siteler milyon dolarlık şirketler

Rekabetin inanılmaz olduğunu unutmayın. Site işleri youtube gibi değildir.. Süper keyword domain ve güzel tasarım önemlidir. Elini cebine atarsan oyun sitesi kazandırır.. Ayrıca sitelerde tbmler youtube taki gibi düşük değildir.

hocam en son dediğiniz şey biraz yanlış olmuş.

oyun sitelerinde tbm 0.01-0.04 kuruş aralığında oluyor maalesef. youtube dan önce 6 yıl o işlerle uğraştım flash oyunda TBM çok düşük. Ama eğer siteye baya trafik gelirse fark etmiyor baya kazandırıyor ama çok zor iş. çok iyi bir seo uzmanı olmak lazım orta bir miktar kazanmak için. maalesef çok iyi oyun siteleri var bütün sayfaları almış şekilde

Site işleri öyle kolay değil youtube gibi hadi girdim yapıyımla olmuyor. Benden tavsiye önce bu alanla ilgili bir kaç ay araştırma yapmanız en azından wordpress gibi paket yazılımları öğrenmeniz hakim olmanız. Ardından bu işlere girin. Çünkü direkt girmeniz kazanacaksanızda size engel olup işten sogumanıza neden olacaktır bu her iş için geçerlidir web için çok daha fazla geçerlidir benim düşünceme göre.

Zamanında denemiştim.
Tbm aşırı derecede düşük.
Binlerce rakibin var herkez kolay sanıp bu işe yöneliyor.
Ücretsiz yazılım kullanmak istiyorsan 2 tane script var çok iyi.
1- Görünümü diğerine göre çok daha iyi olan "inforesim oyun scripti".
2- Diğeri ise "örümcek oyun scripti".

İyi bir seo, reklam ile biraz ilerleyebilirsin ama sabır önemli :)

Ek olarak : Telif olabiliyor bazı oyun şirketleri oyunlarının dağılmasını istemiyor ama bi sorun çıkmıyor ilk başta sizden oyunu kaldırmanızı rica ediyorlar.

Son düzenleme:
Flash oyun sitelerindeki web site reklamları adsense açısından iyi getiri sunmamakda çünkü youtube ile aynı tık hacmine sahip değil ve web sitedeki çıkan adsense reklamları youtube ile aynı değil, flash oyunları genellikle belirli yaş grubu oynadığını düşünerek reklama tıklasa bile çocukların sitelerden alışveriş yapamayacağını anladıkları için web site üstündeki flash game reklamları iyi getiri sağlamıyor yanlız youtube deki içeriklerine her flash oyunun altına nasıl oynanır tarzında bir videosunu youtube kanalında paylaşarak oraya link verirsen site üzerinden izlerler ve doğru etkileşim sağlanır, hem sitenden hem youtube den kazanırsın bu şekilde.

Eğer ben yapmayı bilmem dersen R10 da bu şekilde site yapıp satanlar var cuzi miktarlara yaptırabilirsin, bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri