Çocuk Oyunlar Arıyorum .

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Kardeşimin Oynayabileceği Türde Çocuk Oyunları Arıyorum Video Çekip Kardeşim Maviş Oyunda Kanalına Atıcaz'da Ortalama 7 ile 15 Yaş Arası Çocukların Oynadığı Ben ve Ed, Slime Rancher Tarzı Oyunlar Arıyorum Arkadaşlar Pc Oyunları Olursa Süper Olur Tavsiye Edebileceğiniz Oyunlar Varmı ?

bence flash oyunları oynasanız iş yapar. :)
sesli ve görüntülü flash oyun oynayarak türkçe kategorinizde üstlere oynayabilirsiniz.
yeni çıkan flash oyunları sesli ve görüntülü şekilde "walkthrough" formatında oynayabilirsiniz.
birden çok levelli oyunların levellerinin nasıl geçileceğini vs. anlatarak.
sadece tavsiye. :)
kolay gelsin.

S.a Arkadaşlar Kardeşimin Oynayabileceği Türde Çocuk Oyunları Arıyorum Video Çekip Kardeşim Maviş Oyunda Kanalına Atıcaz'da Ortalama 7 ile 15 Yaş Arası Çocukların Oynadığı Ben ve Ed, Slime Rancher Tarzı Oyunlar Arıyorum Arkadaşlar Pc Oyunları Olursa Süper Olur Tavsiye Edebileceğiniz Oyunlar Varmı ?

Popular Tags on Steam

Yukarıdaki adresten;

Design & Illustration
Retro
Cute
Colorful
Cartoony

kategorilerine bir göz gezdirirsen kesin birşeyler çıkar hocam

bence flash oyunları oynasanız iş yapar. :)
sesli ve görüntülü flash oyun oynayarak türkçe kategorinizde üstlere oynayabilirsiniz.
yeni çıkan flash oyunları sesli ve görüntülü şekilde "walkthrough" formatında oynayabilirsiniz.
birden çok levelli oyunların levellerinin nasıl geçileceğini vs. anlatarak.
sadece tavsiye. :)
kolay gelsin.

Flash Oyun Ne Bilim Çok İzlenmez Gibi Geliyor Bana Hocam :D

Popular Tags on Steam

Yukarıdaki adresten;

Design & Illustration
Retro
Cute
Colorful
Cartoony

kategorilerine bir göz gezdirirsen kesin birşeyler çıkar hocam

Eyvallah Hocam Bazen Bakıyorum Ya Cok Zor Oyunlar Yada Çok Saçma Oyunlar Yada Büyükler İçin Oyunlar Var :D Yinede Tavsiye İçin Teşekkürler .

Flash Oyun Ne Bilim Çok İzlenmez Gibi Geliyor Bana Hocam :D

Eyvallah Hocam Bazen Bakıyorum Ya Cok Zor Oyunlar Yada Çok Saçma Oyunlar Yada Büyükler İçin Oyunlar Var :D Yinede Tavsiye İçin Teşekkürler .

Haklısın hocam yer türde olduğu gibi oyunda da çocuklara yönelik içerik bulmak mesele.. Yanlız flash oyunlara dikkat et telif gelebiliyor ansınız :D

hocam alakasız olcak ama link'e tıklıynca abone çıkıyor ya oo linki kanalın neresinden alıyoruz :)

+güncel

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

hocam alakasız olcak ama link'e tıklıynca abone çıkıyor ya oo linki kanalın neresinden alıyoruz :)

kanal url sonuna ?sub_confirmation=1 bunu koy hocam sonra paylas lınkı olur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri