Çocuk sahibi olacağım, maddi yükten kurtulmam lazım, yardım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deathicious

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cenkonsoy.com
Merhaba arkadaşlar,

Keyifli bir haber ile sizlere hem gülümseten, hem de dudak büken bir başlık açmak istedim.

Çocuk sahibi olacağım 29 yaşında kısmetse, Allah'ımdan sağlıklı kucağıma almayı nasip etmesini diliyorum.

Bu başlığı neden açtığımı ise şöyle özetleyeyim. Hem ufak bir hayır duası almak hem de bilgi sahibi olan tecrübeli dostlarımdan maddi yüke destek olmaları açısından bana kısa ve öz yol göstermeleri dileğiyle aylardır gezindiğim forumda destek aramak istedim.

Çok çabaladım, 3-4 ay sonra ayda maksimum 28$ kazanabildim, en son aldığım mebla bu. Ancak taktir edersiniz ki çok daha fazlasını kazanmam gerekiyor, özel sektör ve tek maaş ile kaygılarım büyük.

Lütfen biraz vaktini ayırabileceğini düşünen arkadaşımız var ise en azından bez ve fatura masrafları için aylık düzenli gelir elde edebileceğim bir iki ufak yol gösterebilirse ne mutlu bana.

Ev veya araba almak istemiyorum, kendimi kurtarayım..

Neyin olacak bebeğin, çocuğun dimi? bunların ingilizce kelimelerini arat youtube'da ama yıllık olarak sonra bak bakalım izlenme nasıl. baktın izlenen içerik ve 1 yıllık kanal yani bu demek oluyor ki uzun süreli sabit gelir. öyle uzun film,dizi gibi olmasına da gerek yok 5-10 dakika olsun ya böyle paylaş ya da videoları indir birleştir 20 dakika üzeri yap sen bilirsin. film, dizi, çizgi film sana göre değil. sana temiz az telif gelecek içerikler gerek. ondan bu şekil kategoriler, içerikler araştır. baktın çocuk,bebek kelimesinde iş yok alt dallarına ve ya benzeri bir şeyler ara. bebek gelişimi,gögüs sağlığı, emzirme vs gibi. diğer türlü sürekli kanal yapma derdinde olacaksın. ha belki çok kazanamazsın ama faturalarını ödeyebilirsin. o yüzden hiç kimseden yardım isteme içerik araştırmaya bak derim. yine de yardım eden olacaktır. umarım dilediğin olur.

geçinenler nasıl geciniyor hocam kaygılarım büyük diyorsunuz yani bi tek tube işine kaldım diyorsunuz ozaman burada bence bir yanlıs var.

bence yardım edecek olan etsin, minareyi çalan kılıfını hazırlar tarzı post atacaklar sussun rica ediyorum. insanları rencide etmeye gerek yok.

Hocam walla yardım etmeyı ısterdım sana ama bende yardıma ihtiyac durumdayım :)

Benım sımdıye kadar edındıgım tek bılgı ve deneyım , Bol Bol kanal yap demek olurdu ...

1 Video ıle 1.000$ alanlar cıkabılır ve olabılır burada ama sen 1$ kazandıracak 100 - 200 kanal yaparsan 1 ayda yada 2ayda da olsa o adamın aldıgı paraya yetısebılrısın ... Kısa zamanda , cok kazanc saglayamazsın belkı ama kanal yaptıkca ve o kanalların oturdukca kazancın artar ...

YOUTUBE işi aslında ilk basta para kazanmaya degılde basarmaya yonelık olmalı sonra cok hayal kırıklıgı oluyor,dunya engelı,ulke engeli,eslesen,telifsiz içerik ozgun oluyor zaten,

Hocam walla yardım etmeyı ısterdım sana ama bende yardıma ihtiyac durumdayım :)

Benım sımdıye kadar edındıgım tek bılgı ve deneyım , Bol Bol kanal yap demek olurdu ...

1 Video ıle 1.000$ alanlar cıkabılır ve olabılır burada ama sen 1$ kazandıracak 100 - 200 kanal yaparsan 1 ayda yada 2ayda da olsa o adamın aldıgı paraya yetısebılrısın ... Kısa zamanda , cok kazanc saglayamazsın belkı ama kanal yaptıkca ve o kanalların oturdukca kazancın artar ...

günde on kanal yapabilirsen o mantıkla güzelde para kazanılıyor ah aynı azmi yakalayabilsem bende :)

günde on kanal yapabilirsen o mantıkla güzelde para kazanılıyor ah aynı azmi yakalayabilsem bende :)

Walla öyle yaptım olmadı , boyle yaptım olmadı ...

Dunya engelıysı , Telıftı oydu buydu 2 kanal acıp gozunun ıcıne bakınca olmuyor bu ısler :D

Aldım 10 tane yutubum botu ...

Aldım 200 Kanal ...

2 gunde 1 , 3 gunde 1 basmaya calsıyorum 30 kanal :)

Gorucez bakalım bı de boyle deneyelım :D

sınırı ne kanal yapmanın mesela kaç video etiket açıklama falan özenlimi.. millete bakıyosun günde 50-69 kanal yapan var, at geç şeklinde..

sınırı ne kanal yapmanın mesela kaç video etiket açıklama falan özenlimi.. millete bakıyosun günde 50-69 kanal yapan var, at geç şeklinde..

valla sınırı yok çoklu bot ile at geç yapacaksın bir nevi tarlayı tohumlamak gibi tutan tutacak kapanan gidecek yarı yarıya kalır diye hesap edeceksin

Senin şu imzandakı soze de hastayım :)

Çok sevdıgım bır abımın SKYPE sınde yazıyor :) baktıkca ılham gelıyor :)

ben bu ise basladığımda görmüştüm aklımda x rakam alan bir idolüm vardı :) şükür başladım onuda geçtim ha arada düşüşler oluyor ama hayatımdaki belkide en büyük başarım budur :)

valla sınırı yok çoklu bot ile at geç yapacaksın bir nevi tarlayı tohumlamak gibi tutan tutacak kapanan gidecek yarı yarıya kalır diye hesap edeceksin

buda bi yöntem ama çok mantıklı değil gibi kumar gibi. aslında tutabilecek kategorileri çok iyi bi ön araştırma yapıp belirlemek sonra atmak daha doğru olur gibime geliyo yani hedefi saptamak daha önemli gibi..

buda bi yöntem ama çok mantıklı değil gibi kumar gibi. aslında tutabilecek kategorileri çok iyi bi ön araştırma yapıp belirlemek sonra atmak daha doğru olur gibime geliyo yani hedefi saptamak daha önemli gibi..

Tabiki önemli bir kanaldan yüksek sayılacak rakamlarda kazandık fakat bu işte boş durmak yok düz mantık olarak çoklu kanaldan bahsettim.

Tabiki önemli bir kanaldan yüksek sayılacak rakamlarda kazandık fakat bu işte boş durmak yok düz mantık olarak çoklu kanaldan bahsettim.

keşke bendede sizdeki kadar calışma hevesi olsa elimi süresim gelmiyor :D

belkide düşüş yaşamadıgımdan gelmiyordur ilk başladıgım zamanları hatırlıyorum sürekli düş kalk yaşardım şimdilerse ise haftada 1 video atsam yetiyor eskisi gibi sürekli kanal aç video at yapsam varya of

belkide düşüş yaşamadıgımdan gelmiyordur ilk başladıgım zamanları hatırlıyorum sürekli düş kalk yaşardım şimdilerse ise haftada 1 video atsam yetiyor eskisi gibi sürekli kanal aç video at yapsam varya of

valla hocam calısırken bi görseniz sanırsınız kafama silah dayayıp öyle çalıştırıyorlar :) o derece yani

senin duruma benzer banada oluyor. 2 hafta ugrasıyorum sonra sıkılıyorum bırakıyorum. Bi bakıyorum 2 hafta sonra para gelmiş. Terkar gaza gelip başlıyorum

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yalnız doğru bilinen yanlışlar diye bir bölüm açmamız gerekecek. Neden dersen burada çok iyi paralar kazananlar olabilir fakat forumda bunu herkesin yapabildiği algısı oluşmuş durumda. Nasıl ki ticarete atılırken sermaye gerekiyorsa bu işten tam anlamıyla para kazanabilmek için az da olsa sermaye+bol vakit gerekiyor. Bu da halihazırda bir işte çalışan kişi için pek uygun olmuyor. [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] arkadaşın dediği gibi 1 video ile çok para kazananlar olabilir ama bu bir elin parmaklarını geçmez ki 2 yıldır bu işle uğraşmama rağmen öyle bir videoya denk gelemedim henüz. Bu da benim halen yetersiz olduğumu gösterir orası ayrı bir durum. Kazanmak istiyorsan düzenli, sabırlı ve sürekli çalışman gerekecek. Forumdaki konuların yardımcı olmak adına yeterli olduğunu düşünüyorum. Allah kolaylık versin.

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yalnız doğru bilinen yanlışlar diye bir bölüm açmamız gerekecek. Neden dersen burada çok iyi paralar kazananlar olabilir fakat forumda bunu herkesin yapabildiği algısı oluşmuş durumda. Nasıl ki ticarete atılırken sermaye gerekiyorsa bu işten tam anlamıyla para kazanabilmek için az da olsa sermaye+bol vakit gerekiyor. Bu da halihazırda bir işte çalışan kişi için pek uygun olmuyor. [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] arkadaşın dediği gibi 1 video ile çok para kazananlar olabilir ama bu bir elin parmaklarını geçmez ki 2 yıldır bu işle uğraşmama rağmen öyle bir videoya denk gelemedim henüz. Bu da benim halen yetersiz olduğumu gösterir orası ayrı bir durum. Kazanmak istiyorsan düzenli, sabırlı ve sürekli çalışman gerekecek. Forumdaki konuların yardımcı olmak adına yeterli olduğunu düşünüyorum. Allah kolaylık versin.

aynen katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri