Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

o değilde btc aleminde pump dump mu yaptılar ne oluyo böyle millet panikle satış emri geçmiş yine birileri zengin oluyo anlaşılan olan küçük yatırımcılara oluyo yazık ... bende cekim talebi göndereyimde btc yi bozdurmıcam direk btc olarak tutucam 700 e cıktıgında bozarım
10406923_651166345009511_1964513174825239661_n.jpg

büyük ihtimalle cryptodouble sistemi topladığı 5500 BTC yi elinden çıkartıyordur. BTC ye çok büyük vurgun yaptılar, bütün hepsini bozdurup bir anda dip yapabilirler. ondan sonra bir daha çıkış sağlarmı bilmiyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:19 ---------- Önceki Mesaj 09:18 ----------

Expert denenebilir, ilk 2 ayı atlatınca rahat oluosun :d

daha expert almadın mı :D

büyük ihtimalle cryptodouble sistemi topladığı 5500 BTC yi elinden çıkartıyordur. BTC ye çok büyük vurgun yaptılar, bütün hepsini bozdurup bir anda dip yapabilirler. ondan sonra bir daha çıkış sağlarmı bilmiyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:19 ---------- Önceki Mesaj 09:18 ----------

daha expert almadın mı :D

Vallaha bence alınabilir bir risk, ilk 2 ayda para çıkıyor zaten gerisi mukadderat :D

2-3 hafta önce 200 Tl değerinde bitcoinim vardı 1 bitcoin 800 küsür Tl idi. Şuan 439 Tl.. Çok düştü 80 Tl kadar zararım var :D

160 $ a kadar düştü bayabi düşecek gibi duruyor. Bazıları için iyi bir şey bazıları için kötü bir durum. Cointellectten ödeme gelmedi 1 gün olacak neredeyse.

Benimde paypal a çektiğim 100€ daha elime geçmedi, şimdide 87€ olarak Doge çektim.. ikisininde geçme zamanlarını buradan yazarım.

bu cryptopay nasıl bir şey acaba...

önceden biraz araştırmıştım kesintisi yüksek gelmişti hoşuma gitmemişti hocam, isterseniz bir araştırın belki aklınıza yatar. ama bildiğim kadarıyla cryptopay in sitesinde bir bakım sözkonusuydu 1-2 gün sonra ödeme talebinde bulunabilirsiniz yazıyordu.

Cryptopay en hızlısı aralarından yarım saat kırkbeş dakikaya btcturk hesabınızda görebilirsiniz btcleri. Ancak en fazla kesinti burada kuru genelde yüksek oluyor cryptopayin. Aceleniz varsa iyi seçim yoksa doge çekimine devam :)

Denemek için PayPal ve Doge ye çekim yapmıştım, paypal daki ödemeyi iptal etmişler hesabıma geri işlenmiş, Doge ye yaptığım çekimde dün 14.01.2015 saat 11:00 gibi idi, o da halen Doge hesabıma geçmemiş.

Yatırım yapmayı düşünen arkadaşım var ise bir süre beklesin, ödemeler düzene girdiğinde burdan bilgilendiririm o zaman rahatça yatırımını yapar.

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

Cointellect üzerinde biriken bakiyelerinizle artık hiç uğraşmadan yeni paketler alabileceksiniz. Sözleşmeler, Yeni Sözleşme Yap sekmesine girdiğimizde hesabımızdaki bakiyemizle alacağımız Paketi almak için Buy a tıklıyoruz, bilgileri girdikten sonra karşımıza çıkan ödeme şekilleri kısmına yeni ödeme şekli olarak DogeCoin eklendiğini görebilirsiniz. onu işaretleyip satın al dediğimizde hesabımızdaki toplanan bakiyemiz ile satın alabiliyoruz.

Ödemelerin bekletilmesi kısmına da gelince, bildiğiniz gibi sistemin %50 para çekme yükünü Cryptopay sitesi sırtlanıyordu, son 1-2 gündür bu sitenin bakımda olduğu ve 2-3 gün daha bakımın devam edeceğini biliyoruz. bu sistemi kullananlarda para çekme tercihini mecburen paypal ve çoğunluğu doge ye kaydırdığı için ödemelerde aşırı bir şişme söz konusu olduğundan ve bu işlemleri manuel yapmalarından ötürü gecikme süresi arttı.

yeni bir ödeme çekme sistemi üzerinde çalışıyorlarmış o da aktif olduktan sonra ödemeler rahatlayıp eski haline dönecektir.

Arkadaşlar çok önemli bir bilgi edindiğim için tekrar konuya yazarak bilgilendirme gereği gördüm.

An itibariyle Cointellect in sayfasında yayınlanan güzel bir haberle tüm yatırımcıları sevindirmek istedim.

Dogecoin olarak ödemelerimizi artık anında çekebiliyoruz. Deneme amaçlı olarak 12euro talep ettim dakika bile geçmeden Allcoin de işlem gözüktü... 5 onaydan geçtiği için bir kaç dakika da hesabıma yansıyacaktır.

Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sistem düzeldi.

Katılmak isteyenler referans linkimden giriş yapabilirler : http://cointellect.com/?code=08e7e732

Günde sanırım 1 paket alınabiliyor? 1 pilot aldım 1 tane daha denediğimde hata verdi çünkü.

Hissediyorum bu sistem bir gün patlıycak trilyonları kaldırıcaklar :D

bence milletin güvenini iyice kazanıp müşterileri cogaltmaya calısıyorlar şuan yeni üyelerle döndürüyorlar işi gibime geliyor 1 anda trilyonlar kaldırıp kapatacaklar gibime geliyor

kişisel yorumum tartışma çıkmasın :p

bugun deneme amaçlı 12 euro çektim hemen hesabıma işlendi 5 dk içinde, az öncede 100euro çektim 5 dk sonra hesabıma işlendi. çekme işlemlerinizi dogecoin olarak rahatlıkla yapabilirsiniz. paypalda sıkıntılar sürmekte..

para iadeleri içinde zamanla hesaplarımıza geri ödemeler yapılacaktır. paypala çektiğim 100 euro geri ödemesi yapıldı.

Nerde hocam , link var mi?
maile cevap gelmişti

Hello! Thanks for choosing CoIntellect.

We are pleased to inform you that Dogecoin payments are now back to
being processed instantly. Previously pending requests will be processed
hourly. Any pending transactions that our system is unable to process
will be taken out of the queue and returned to the user's live balance.
You can then make a fresh request that will be processed normally.
Complete details can be read on our latest news update here:

https://cointellect.com/news/view/?id=41

Thank you for your patience and we apologize once again for the previous
delay. Feel free to let us know if you have any additional questions or
concerns.

Warm Regards, Petros.
CoIntellect Customer Support & Sales
cointellect.com | mining done right |

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri