Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

bugun deneme amaçlı 12 euro çektim hemen hesabıma işlendi 5 dk içinde, az öncede 100euro çektim 5 dk sonra hesabıma işlendi. çekme işlemlerinizi dogecoin olarak rahatlıkla yapabilirsiniz. paypalda sıkıntılar sürmekte..

para iadeleri içinde zamanla hesaplarımıza geri ödemeler yapılacaktır. paypala çektiğim 100 euro geri ödemesi yapıldı.
Dun sabahki cekimum gelmedi halen doge? Sizin hemen mi geldu

Dun sabahki cekimum gelmedi halen doge? Sizin hemen mi geldu

bugun akşam saatleri itibariyle sistem düzeldi hocam, doge çekimlerimiz 5 dk içinde aktarılıyor :) önceki çektiğimiz ve yatmayanlarda zamanla hesabımıza iade edilecek.

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

benim 2 günlük bekliyor ...
o arada kalanlar yoğunluğa takıldı.ya iade edecekler ya gönderecekler.
yoğunluğu yeni aştılar

yoğunluğa takıldı ve hesaplarımıza geri iade yapılacak.

bugun akşam saatleri itibariyle sistem düzeldi hocam, doge çekimlerimiz 5 dk içinde aktarılıyor :) önceki çektiğimiz ve yatmayanlarda zamanla hesabımıza iade edilecek.
Eger böyle 1 haftalik takintilardan sonra sistem kurup bunu seri hale getirdilerse bu adamlar uzun bir sure gidecege benzemiyor bence:)

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

benim 2 günlük bekliyor ...
o arada kalanlar yoğunluğa takıldı.ya iade edecekler ya gönderecekler.
yoğunluğu yeni aştılar
Abi sende masallah her turlu yatirimi takip ediyorsun hic kacirmiyorsun:)

Eger böyle 1 haftalik takintilardan sonra sistem kurup bunu seri hale getirdilerse bu adamlar uzun bir sure gidecege benzemiyor bence:)

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

Abi sende masallah her turlu yatirimi takip ediyorsun hic kacirmiyorsun:)

hocam yeni ödeme sistemi peşindeler, ödemeleri rahatlatmak için uğraşıyorlar :) kaçacak olsalar bu kadar şeyle uğraşırlarmı. kaçacak olsalar sistem arızalandı ödemeler geçici bir süre yapılmıycak diyip toplayıp kaçarlar. ödeme yaparak kaçan hiç görmedim :)

5hafta sonra 2.bebe gelecek mecbur saldırıyoruz :D
Allah anali babali buyutsun abi.
hocam yeni ödeme sistemi peşindeler, ödemeleri rahatlatmak için uğraşıyorlar :) kaçacak olsalar bu kadar şeyle uğraşırlarmı. kaçacak olsalar sistem arızalandı ödemeler geçici bir süre yapılmıycak diyip toplayıp kaçarlar. ödeme yaparak kaçan hiç görmedim :)
Keske en basta 1k girseydm smdi grsem risk daha büyük:S

Allah anali babali buyutsun abi.

Keske en basta 1k girseydm smdi grsem risk daha büyük:S

işte en baştada bilmiyordukki bu kadar süre devam edeceğini, şimdide ne kadar süre gidecek bilmiyoruz ama bu kadar sistem iyileştirmeleri vs. yapıldığına göre kısa sürede gideceğe benzemiyorlar.

hocam bende ref olarak kayıt oldum yakın tarihte paket alacağım.

Ödemeler düzene girdi ama dün oglen çekım emri verdım dogeden 1.5gun oldu hala gelicek

Ödemeler düzene girdi ama dün oglen çekım emri verdım dogeden 1.5gun oldu hala gelicek

bugun akşam üzerinden itibaren ödeme sistemi otomatiğe bağlandı. doge çekimleri 5 dk içinde hesaba geçiyor. önceki çekimlerimiz tekrar hesaba geri iade edilecek zamanla.

15 Ocak 2015 itibariyle son durumum :
cval5texg6uhws3wg.gif

bildiğiniz gibi bu sisteme 499 euro ile giriş yapmıştım, sistemden bu zamana kadar çektiğim rakam 648 euro ve gördüğünüz gibi beklemede olan 87 euro vardır, yani toplam olarak 745euro kazanç sağlamışım.

sistemin işleyişi stabil devam ediyor, ödeme sistemlerini düzene soktular ve artık para çekmek istediğimizde 5 dk sürmeden hesabımıza geçiyor. konuyu açtıktan sonra bir sürü arkadaşım sisteme dahil olmuş ve kazanmaya başlamıştır. sadece referansımla kayıt oldunuz diye göstermelik destek vermiyorum, para çekeceği zaman danışan arkadaşlara Dogecoin in kurunu takip ederek en yüksek zamana çıktığında çekmelerinide öneriyorum. yani kısaca bu işten ben kazanıyorum siz ne yaparsanız yapın değil, birlikte kazanalım diye paylaşım yapıyorum.

sisteme ücretsiz üye olup incelemek için http://cointellect.com/?code=08e7e732 buradan kayıt olabilirsiniz. Paket alma zorunluluğunuz yoktur. Kayıt olup inceleyebilirsiniz. Türkçe dil desteği vardır.

Skype üzerinden iletişime geçmek için DeviLLe YTPara olarak ekleyebilirsiniz.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

Bu işe girecekler, kesinlikle bu arkadaştan öğrensinler olayı, her ayrıntıda içten yardım ediyor, sistemi sayesinde çözdüm, gelsin paralar :)

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

Bu işe girecekler, kesinlikle bu arkadaştan öğrensinler olayı, her ayrıntıda içten yardım ediyor, sistemi sayesinde çözdüm, gelsin paralar :)

uleeeeeeeeeeeeeennnnn [MENTION=9020]Alex[/MENTION] seni coritibaya kovarım akıllı ol :d beytodan da ref olun oda eyi anlatır de

bu sucun yarısı [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] nin zaten :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri