Aynen hocam benzerini bana da attilar![]()
aynı mailden bana da gelmişti, demekki otomatik atmışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen hocam benzerini bana da attilar![]()
Dun sabahki cekimum gelmedi halen doge? Sizin hemen mi geldubugun deneme amaçlı 12 euro çektim hemen hesabıma işlendi 5 dk içinde, az öncede 100euro çektim 5 dk sonra hesabıma işlendi. çekme işlemlerinizi dogecoin olarak rahatlıkla yapabilirsiniz. paypalda sıkıntılar sürmekte..
para iadeleri içinde zamanla hesaplarımıza geri ödemeler yapılacaktır. paypala çektiğim 100 euro geri ödemesi yapıldı.
benim 2 günlük bekliyor ...Dun sabahki cekimum gelmedi halen doge? Sizin hemen mi geldu
Dun sabahki cekimum gelmedi halen doge? Sizin hemen mi geldu
benim 2 günlük bekliyor ...
o arada kalanlar yoğunluğa takıldı.ya iade edecekler ya gönderecekler.
yoğunluğu yeni aştılar
Eger böyle 1 haftalik takintilardan sonra sistem kurup bunu seri hale getirdilerse bu adamlar uzun bir sure gidecege benzemiyor bencebugun akşam saatleri itibariyle sistem düzeldi hocam, doge çekimlerimiz 5 dk içinde aktarılıyorönceki çektiğimiz ve yatmayanlarda zamanla hesabımıza iade edilecek.
Abi sende masallah her turlu yatirimi takip ediyorsun hic kacirmiyorsunbenim 2 günlük bekliyor ...
o arada kalanlar yoğunluğa takıldı.ya iade edecekler ya gönderecekler.
yoğunluğu yeni aştılar
5hafta sonra 2.bebe gelecek mecbur saldırıyoruzAbi sende masallah her turlu yatirimi takip ediyorsun hic kacirmiyorsun![]()
Eger böyle 1 haftalik takintilardan sonra sistem kurup bunu seri hale getirdilerse bu adamlar uzun bir sure gidecege benzemiyor bence
---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------
Abi sende masallah her turlu yatirimi takip ediyorsun hic kacirmiyorsun![]()
Allah anali babali buyutsun abi.5hafta sonra 2.bebe gelecek mecbur saldırıyoruz![]()
Keske en basta 1k girseydm smdi grsem risk daha büyük:Shocam yeni ödeme sistemi peşindeler, ödemeleri rahatlatmak için uğraşıyorlarkaçacak olsalar bu kadar şeyle uğraşırlarmı. kaçacak olsalar sistem arızalandı ödemeler geçici bir süre yapılmıycak diyip toplayıp kaçarlar. ödeme yaparak kaçan hiç görmedim
![]()
Allah anali babali buyutsun abi.
Keske en basta 1k girseydm smdi grsem risk daha büyük:S
hoşgeldin hocam, skype dan eklerseniz irtibatta oluruzhocam bende ref olarak kayıt oldum yakın tarihte paket alacağım.
para yatır para kazan sistemi gibi bişey hocamyazılanları okudum siteyi inceledim hala ne iş olduğunu almadım nedir bu olay..
geçen bekleyin diodun dostum napıok giriokmu![]()
aklımdasın su quiz ödesin paraları refinle üye olcamhadi gel hocam giriş zamanıödemeler düzene girdi.
girişler burdan : http://cointellect.com/?code=08e7e732
Ödemeler düzene girdi ama dün oglen çekım emri verdım dogeden 1.5gun oldu hala gelicek
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]
Bu işe girecekler, kesinlikle bu arkadaştan öğrensinler olayı, her ayrıntıda içten yardım ediyor, sistemi sayesinde çözdüm, gelsin paralar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.