Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

İlk başta sistemde belirtildiği şekilde çalışıyor fakat sonra kazançlar düşüyor bilgilerinize beyler.

neye göre yazdınız yada herhangi bir paket almışlığınız varmı bilmiyorum ama gayet stabil şekilde devam ediyor. herhangi bir kazanç düşüşü yaşamadım 1,5 ay oldu.
cuykv597jf5e1gbmt.png

eminmisin bak bu kötü oldu tam başlıyacaktım bende

en son bugün 4 ocak kazancı en üstte, 21 aralık kazancı en alttaki, gece 12 olduğunda 12,16€ olacaktır. yani herhangi bir düşüş yoktur.

---------- Spam Engelliyici 13:34 ---------- Önceki Mesaj 13:33 ----------

Nerden satin aliyoruz paketleri ?

Bu arada

Kayit olmak isteyen arkadaslar buyrun : https://cointellect.com/?code=ffad53d2

sol kısımda sözleşmeler, yeni sözleşme yap kısmından alıyoruz hocam. dilinizi yukarıdaki bayraklar kısmından türkçeye çevirebilirsiniz, sağ üst köşede Anonymous kısmından profile girip Anonymous yerine nickinizi yazarmısınız hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 13:34 ----------

Yazılanları okurmusun tam olarak?(Zaten tabloda mı yazıyodu zamanla düşebilir gibi bişey)(Eminim)

hocam 21 aralıktan bugüne kadar ki bütün kazançları gün gün olarak paylaştım, eğer birinden duyduysanız boşverin. sistemi denemeden başkasının fikirlerine aldanmayın.

Son düzenleme:
DeviLLe,bkrknuk bu sisteme gireli ne kadar oldu?İlk başlarda normal gidiyo sonra düşüyor.Ben kullanmadım ama kullananlar kendisi yazdı hemde bu foruma(bu başlığa mı hatırlamıyorum)ama siz bilirsiniz tabi.

[MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION] , ufak paketlerle uğraşmak istemediğim için daha başlamadım,bu ay ödemeleri alınca 1 pilot birde üst paketlerden almayı düşünüyordum ama dediğiniz gibi oluyorsa girmem heralde

[MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION] , ufak paketlerle uğraşmak istemediğim için daha başlamadım,bu ay ödemeleri alınca 1 pilot birde üst paketlerden almayı düşünüyordum ama dediğiniz gibi oluyorsa girmem heralde

Kimse kimseye beleşten para vermez kardeş ama sen bilirsin para senin tercih senin.

Kimse kimseye beleşten para vermez kardeş ama sen bilirsin para senin tercih senin.

bu sisteme gireli 1,5 ay olmuş ve şuanda referans gelirlerimi katarsam 100€ kâr dayım, eğer referans kazançlarımı katmazsamda yatırdığım 499€ yu 3 gün sonra çıkarmış oluyorum. yani anlayacağınız bana beleşten para verdi ve kâr ettirdi. benimle aynı zamanlarda giren tüm arkadaşlarda verdiği parayı çıkartıp kâr a geçtiler.

bu arada yatırım yapacak arkadaşlar bana sordukları zaman gerekli yönlendirmeleri yapıyorum, büyük girmek isteyenlere veya göze alacağı rakamı olmayan kişilerin girmemesi gerektiğinide kendilerine söylüyorum.

yani bu konuda yatırım yapan arkadaşlar konuşursa yapmayanlar da kulaktan dolma yanlış yunluş bilgilerle buraya sallamazsa sevinirim. keza konu kazancımı ve raporlarımı paylaştığım bir bilgilendirme konusudur.

Güzel Yatırım

direk paypal ile satın alamıyozmu sözleşmeyi ?

Güzel Yatırım

direk paypal ile satın alamıyozmu sözleşmeyi ?

maalesef hocam paypal ile direk alamıyoruz, bankamatik kartı, kredi kartı ile alınabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

hocam büyük paket almak demek sürenin uzun olması demek oluyor, o yüzden bende soran arkadaşlara tavsiye etmiyorum, pilot paket ile başlayıp sistemi inceledikten ve araştırma yaptıktan sonra gerekli yatırımları yapmaları için yönlendirmeye çalışıyorum.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam refin olarak üye oldum sözleşme satın alma kısmında telefon numarası kendimizin mi olmalı ?

deville enerjimi alıyoruz biz burdan olay nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri