bu sistemi biri videoyla anlatsa çok güzel olur sistemi tam anlayamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu sistemi biri videoyla anlatsa çok güzel olur sistemi tam anlayamadım
anlamadığınız kısımlar nereler hocam sorun yardımcı olayım.
mesela deneme amaçlı starter aket aldık günlük ne kadar gelicek ve neye göre geliyor bizim ne yapmamız lazım
hocam starter paket alırsanız günlük 2,2 euro civarında bir kazanç elde edeceksiniz, her gece 00:00 da kazancınız hesabınıza işlenir. 00:15 itibariyle de çekme işlemi başlatabilirsiniz. sizin yapmanız gereken hiçbir şey yoktur, starter paketi alıyorsunuz o kadar. ondan sonra biriken paraları çekiyorsunuz.
Bugunku cektiğim 100 avro ile birlikte 594 avro ödeme aldım toplamda.ödeme aldınızmı aldıysanız max kaç aldınız
şimdi 20bin tl yatırım yapsak
23 tane 299euroluk pilot paket alalım
günlük ortalama kazancı 5,5euro demişsin :15 lira diyelim
23 paketimiz var: 23*15, günlük kazanç 345 lira
aylık kazancımız: 345*30 : 10k350tl
20bin lira yatırınca aylık 10bin mi kazanıyoruz ?
şimdi 20bin tl yatırım yapsak
23 tane 299euroluk pilot paket alalım
günlük ortalama kazancı 5,5euro demişsin :15 lira diyelim
23 paketimiz var: 23*15, günlük kazanç 345 lira
aylık kazancımız: 345*30 : 10k350tl
20bin lira yatırınca aylık 10bin mi kazanıyoruz ?
pilot paketlerde 5 tane alma sınırı var
youtubeda da tek hesap açma hakkı var
4 kişi gibi davranırım sorun olmaz
youtubeda da tek hesap açma hakkı var
4 kişi gibi davranırım sorun olmaz
hocam expert paket almamakta neden direniyorsun onu anlamadım daha karlı çıkıyorsun tavsiyem o şekilde üstelik kendi kendine ref verip 20 k nın yaklaşık 3-4 ksını kurtabilirsin
hocam expert paket almamakta neden direniyorsun onu anlamadım daha karlı çıkıyorsun tavsiyem o şekilde üstelik kendi kendine ref verip 20 k nın yaklaşık 3-4 ksını kurtabilirsin
basic paket 999,95€, günlük ortalama 13,70€ getirir,konu sahibi pilotu örnek vermiş hesaplamak kolay oldu, diğer paketleri göremedim![]()
20k nın 3-4k sını nasıl ref olarak geri alabilecek hocam1 expert paket alınsa 15k yapıyor zaten, onunda ref kazancı 499 oluyor. hesap yanlışı oldu sanırım.
birde expert alabilmek için ilk önce starter alınması, sonrasında basic alınması gereklidir. direk kafadan basic,premium,expert paketler alınmamaktadır.
basic paket 999,95, günlük ortalama 13,70 getirir,
premium 2999.95, günlük ortalama 50 getirir,
expert 4999,95, günlük ortalama 97.22 getirir.
doğru diyorsun hocam ama gene 2 k dan fazlasını kurtarıyo ve dediğim gibi her türlü daha karlı oluyor expert alırsa
![]()
Tabloyu yorumlayalım yatırım yapmak isteyenlerede açıklayıcı bilgi olsun.
Starter paketin değeri 99,95 vererek alırsak, 90 gün boyunca günlük olarak hergece hesabımıza 2,2 kazanç işlenecek ve sözleşme bittiğinde ortalama 199 ile tamamlıycaz. 99 paket dersek, kârımız 100 olacaktır. Bu paket kendisini 45 günde amorti etmektedir.
Pilot paketin değeri 299.95 vererek alırsak, 180 gün boyunca günlük olarak hergece hesabımıza 5,5 kazanç işlenecek ve sözleşeme bittiğinde ortalama 990 ile tamamlıyacaz. 300 paket dersek, kârımız 690 olacaktır. Bu paket kendisini 55 günde amorti etmektedir.
Ücretsiz kayıt olup inceleme şansımız vardır, üyelik çok basit ve türkçedir. üye olurken herhangi bir kart vs bilgisi girmemize gerek yoktur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.