Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

btc fiyatı ile şirketlerin bi baglantısı yok

İngilizce yoksa google translate kullanabilirsin.

Mining Sector and Comissions
A'Hoy Shibes,

As we continue to progress into the age of cryptocurrencies, it becomes more and more important to be aware of current events -- particularly in the mining sector. In recent months, the mining landscape has slowly begun to see the effects of Bitcoin’s declining value.

As the price of Bitcoin continues to drop, mining becomes less profitable. While this problem currently seems to be largely exclusive to SHA-256, Scrypt coins have also been affected. CoIntellect has the benefit of hosting more than 80% of its resources in the cloud.

As you can imagine, Bitcoin’s dropping price has had a negative impact on companies throughout the industry -- including ours. While we aren’t in any danger of closing our doors, we felt it necessary to shed some light on the motivation behind our current position and recent decisions to implement fees.

Commission

Until the price of Bitcoin returns to $320-$325, we will be enforcing the withdrawal commission on Dogecoin. While we continue to collaborate with CryptoPay to reach a service agreement, this commission will apply to all withdrawal methods. The commission will be lifted once an agreement is reached. We realize the inconvenience this poses to some of our users; unfortunately, this is the most practical solution currently available to us. This preventative measure will enable us to maintain liquidity and offer our services.

As mining continues to become more competitive, the future becomes quite challenging. However, it is without doubt that solo-mining will slowly become more of a niche hobby than a practical means to generate revenue. Fortunately, CoIntellect’s rocket ship has enough room to take everyone to the moon. With our lucrative pools and variety of contracts, we empower the solo-miner again and make it fun to generate revenue.

In the words of Shibetoshi Nakamato, turbulence is expected when flying to the moon.

Sincerely,
CoIntellect Staff

İngilizce yoksa google translate kullanabilirsin.

hocam piyasaya bi ton coin cıkıyo doge'de ilk cıktıgında cok iyi kazandırıyodu o yazı tamamen şirketin risk almamasıyla alakalı bu devirde kimsenin elindeki gücü kulanıp btc kazacagını sanmıyorum varsada akılsızlık ediyordur

hocam piyasaya bi ton coin cıkıyo doge'de ilk cıktıgında cok iyi kazandırıyodu o yazı tamamen şirketin risk almamasıyla alakalı bu devirde kimsenin elindeki gücü kulanıp btc kazacagını sanmıyorum varsada akılsızlık ediyordur

Cointellect BTC kazmıyor doğrudur ama yazıda yazdığına göre düşüş en çok BTC de olmasına rağmen bu durum diğer coinleride etkilemiş. Sonuç olarak cointellectinde karının düştüğü bu durumda aşikar.

%20 kesinti mi geldi Doge çekimlerine ? Şimdi nasıl yol izleyeceğiz

bu durumda sanki paypal ile çekmek daha avantajlı gözüküyor, ne dersiniz?

---------- Spam Engelliyici 09:14 ---------- Önceki Mesaj 09:09 ----------

paypal ile 134 euro çektim şimdi, bakalım ne zaman geçecek ve kesintisi vs ne olacak.

Paypal sadece ilk cekimi kesiyor , sonra oara kesilmiyor ...

Buyrun 1 saat once geken.odemem ...
Hic kesinti yok , TL ye cevirdim hesaba cektim ...

Giggity Capital LLC size şunu gönderdi: �53,39 EUR
Merhaba Süha TUNA

Giggity Capital LLC adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük �53,39 EUR.

Giggity Capital LLC adlı gönderenin notu:
CoIntellect'ten Tahsilat. Be cointelligent!
Paypalin hesaba dusmesi ne kadar suruyor

45.80 Liralı aldım
41 Lira filan yatirdim
Teşekkürler Cointellect :)

En kısa zamanda Starter paket ile paranın dibini vurmak.

Arkadaşlar dogecoin çekimlerine artık %20 komisyon geldi, 100 euro çektiğimizde 20 eurosu kesilmiş olacak... bu durumda paypal a çekmek biraz daha önem kazandı, yalnız paypal çekimlerinin alt limitlerinide 100euro ya çıkarttılar. önümüzdeki günlerde cryptopay ödeme sistemini tekrar aktif ettiklerinde kesinti eğer onda uygulanmazsa sanırım en uygun çekme yöntemi o olacak. ara ara buradan bilgilendirme yapacağım.

Dünkü çektiğim 134euro paypal halen hesabıma geçmedi, devamlı bir aksaklık çıkmaya başladı.. yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar bir süre beklesin, firmadan bir açıklama vs. geldiğinde paylaşırım.

zaten paypal çekimlerinde 2-3 günü bulmuyor mu aktarımı? ben öyle duymuştum arkadaştan.. @DeviLLe [MENTION=14389]ZabitKatibi55[/MENTION]

Son düzenleme:
zaten paypal çekimlerinde 2-3 günü bulmuyor mu aktarımı? ben öyle duymuştum arkadaştan.. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

ilk paypal çekimim olacak, dünden bu zamana geçmeyince telaşlandım, doge ile anında çekiyordum çünkü... yinede yatırım yapanlar göz önünde bulundursun. :)

ilk paypal çekimim olacak, dünden bu zamana geçmeyince telaşlandım, doge ile anında çekiyordum çünkü... yinede yatırım yapanlar göz önünde bulundursun. :)

Hocam paypal çekimleri çok uzun sürüyor günlük 15bin euro limitleri varmış bu da pek fazla kimseye yetmez yani. Duyduğuma göre 1 hafta bulabiliyormuş ödemenin yapılması.

Hocam paypal çekimleri çok uzun sürüyor günlük 15bin euro limitleri varmış bu da pek fazla kimseye yetmez yani. Duyduğuma göre 1 hafta bulabiliyormuş ödemenin yapılması.

oww çok uzunmuş yaa, ne güzel doge ye alışmıştım 5 dk da çekebiliyordum, komisyonu vermek istemedim paypal ile çekiyim dedim o da baya sürüyormuş..

boşuna velveleye verdim ortalığı o zaman :) kusura bakmayın arkadaşlar..

oww çok uzunmuş yaa, ne güzel doge ye alışmıştım 5 dk da çekebiliyordum, komisyonu vermek istemedim paypal ile çekiyim dedim o da baya sürüyormuş..

boşuna velveleye verdim ortalığı o zaman :) kusura bakmayın arkadaşlar..

Doge'de de kuyruk oldu sanırım dün geceden beri gelmeyen ödemelerim var. Diğer arkadaşların da o şekilde. Yeni ödeme yöntemleri çıkarmazlarsa ve cryptopay tekrar faaliyete geçmezse daha kötü olacak.

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] paypal cekimlerin hesaba düşmesi ne kadar suruyor abi

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] paypal cekimlerin hesaba düşmesi ne kadar suruyor abi

Walla ilk başta 1 haftada okeydi , şu son zamanda mesela 1 Ocakkta cektıgım 12 Ocakta geldı , 8 Ocakta cektıgım evelsı gun geldı ...

Sürec bıraz uzadı suanda ortalam 10 - 15 gun arasında ...
[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]

doge ye yığılma olmasın diye %20 getirildi
paypal da ödeme kotaları çabuk doluyor
cryptopay le de bir anlaşamadılar gitti...
ben bırakıyorum içerde...fuara kadar patlamaz zaten :D

doge ye yığılma olmasın diye %20 getirildi
paypal da ödeme kotaları çabuk doluyor
cryptopay le de bir anlaşamadılar gitti...
ben bırakıyorum içerde...fuara kadar patlamaz zaten :D
Bu fuar olayı musteri cekmek için bi kılıf olabilir mi yada fuara sponsor olmalari bu sistemi sorunsuz devam ettirmeleri için yeterli bi sebep mi diye soruyorum kendime kac gündür. :) hangi paketler var sende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri