[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

peki 100 lük paket alıp hemen ardından 5k euroluk paketi alabiliyormuyz.bide çift paket alınca 2paketinde ödemesi de ayrı ayrı toplanılarak mı ödeniyor

100 - 1000 - 3000 - 5000 şeklinde gidebilirsin hocam..

Aynen tüm paketlerin toplamı yansır hesabına,

100 + 1000 aldım diyelim hesabına 2.2€ + 13.7€ = 15.9€ yatar hocam..

1 günde 1 paket alınabiliyor..

5000€ yerine 100 + 300 + 1000 + 3000 yapabilirsin hocam günlük getirisi 50+13.7+5.5+2.2 = 71.4€ yapar günlük..

PCninde açık kalması gerekiyosa sorun olabilir ama.

Bilgisayarının açık kalmasına gerek yok hocam..

---------- Spam Engelliyici 22:13 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------

Hocam 15 euro verip 16.4 almak ne karı ya bence zaman kaybı olur.Çok yüksek mesela 5000 euro yu kim verir güvenilemezki o para bi şekilde yanarsa bide 14.000 liradan fazla siz kaçlık aldınız ne kadar kazandınız şu ana kadar hocam?(Şu tabloya göre ilk baştaen mantıklısı 100lük heralde)

Hocam zaten bunun bir risk olduğunu baştan beri söylüyorum. Demo paket adı üstünde demo.. Para yatma konusunda şüphelenenler için kanıt mahiyetinde koymuşlar o paketi..

ben toplamda 1100€ luk paket aldım. Paketi alalı 2 gün oldu sorunsuzca yatıyor hesabıma.. Ondan öncesinde 1 - 1.5 hafta boyunca 7/24 sistemi araştırdım hem türkiye hem yabancı forumlarında..

Hocam yani biz 5000 euroluk ta alsak bu paranın yanma ihtimali var mı?Yoksa mutlaka tablodaki gibi kazandıyo mu?Bu çok önemli hatta en önemli sorum.

Hocam yani biz 5000 euroluk ta alsak bu paranın yanma ihtimali var mı?Yoksa mutlaka tablodaki gibi kazandıyo mu?Bu çok önemli hatta en önemli sorum.

alırsın 1 saat sonra şirket fişini çeker hocam alırsın 1 yıl sonra zenginsin ( zenginden kastım her türlü karlısın )

her iki ihtimalde mevcut.

Hocam paranın tek yanma ihtimali şirketin batması veya kaçıp gitmesi.. Başka türlü yanma ihtimali yok, her gece hesabına çekebiliyorsun parayı.. Herhangi bir ödeme alt limiti yok

O ne öyle ya ben 14.000 lira yatırcam para batıcak insan kafayı yer ya.Tabloya göre hergün sürekli kazanıyosun gösteriyodu ben o yüzden girmek istedim para yanacaksa o riske giremem.

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

Hocam paranın tek yanma ihtimali şirketin batması veya kaçıp gitmesi.. Başka türlü yanma ihtimali yok, her gece hesabına çekebiliyorsun parayı.. Herhangi bir ödeme alt limiti yok

Hocam güzel diyosunda şimdi yatırdığımız küçük parçalar halinde alıyoruz 1000 euro yatırsak 1 hafta sonra o batma dediğiniz olay olursa zarardayız demektir ama genede düşünücem :)

O ne öyle ya ben 14.000 lira yatırcam para batıcak insan kafayı yer ya.Tabloya göre hergün sürekli kazanıyosun gösteriyodu ben o yüzden girmek istedim para yanacaksa o riske giremem.

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

Hocam güzel diyosunda şimdi yatırdığımız küçük parçalar halinde alıyoruz 1000 euro yatırsak 1 hafta sonra o batma dediğiniz olay olursa zarardayız demektir ama genede düşünücem :)
Hocam sen bu düşünceye sahipsen ömür boyu ticaret hayatına atılma. Ticaret her zaman riskle doludur. Devasa şirketler bile batabiliyor.

Dükkan açarsın batarsın,
Şirket kurarsın batarsı ,
Altın alırsın zarar edersin,

Ya da bunların tam tersi olur.

Ticaret riski dediğimiz şey tamamen bundan ibarettir.

aynen risk alacaksın ki ponzi bile olsa şimdi kaymağını yiyesin.
yoksa 5000 euro ver sana 13 katını vereyim kim diyecek ki..hangi banka diyecek hangi patron diyecek..hangi açacağın dükkanda direk bu karı hedefleyebileceksin.
tamamen bir risk almak ömründe belki bir kez son kez.
işin güzel yanı her gün parayı çekebilmek ve bir ay bile dayansa en azından verdiğinin yarısını kurtarmak.

Beni düşündüren yıl bşaından sonra değişiklikler falan olurmu acaba(paket kısıtlama, ödemeyi zorlaştımra vs.) m.nations parayı 7 oacağa kadar yatırırsa oradanda bankaya aktarma derken 15 ocağı bulacak bu iş sonra premium paket İnşallah... tabi sistemler değişmezse.. :)

Beni düşündüren yıl bşaından sonra değişiklikler falan olurmu acaba(paket kısıtlama, ödemeyi zorlaştımra vs.) m.nations parayı 7 oacağa kadar yatırırsa oradanda bankaya aktarma derken 15 ocağı bulacak bu iş sonra premium paket İnşallah... tabi sistemler değişmezse.. :)
ben de onu düşünüom mnationdan gelcek parayı kullancam ama ayın 10 unu bulcak
bu adamlar expo ana sponsoru 25 ocakta
en azından o güne kadar rahattık
şimdi başlasak o vakte bir ayı çıkmıştı..

Arkadaşlar birden fazla yanı hesap alabiliyo muyuz?Mesela 300 euroluktan 5-6 tane falan?

100 euroluk 3 limiti var , 300 euroluk 5 limiti var , üst paketler sınırsız limit.

UgurSeyme kardeşim cevapta yazarsan sevinirim.Aklıma en çok 300 euroluk yattı.100 euroluğun getirisi düşük 300 euroluk daha mantıklı :)

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

100 euroluk 3 limiti var , 300 euroluk 5 limiti var , üst paketler sınırsız limit.

Yani 300 euroluktan 5 tane mi alabiliriz en fazla?

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Evet 300 euroluktan almaya karar vermiş bulunuyorum :) Parayı derleyeyim yatırıcam :)

ben de onu düşünüom mnationdan gelcek parayı kullancam ama ayın 10 unu bulcak
bu adamlar expo ana sponsoru 25 ocakta
en azından o güne kadar rahattık
şimdi başlasak o vakte bir ayı çıkmıştı..
Hocam ponzi olsalar expoya katilabileceklerini sanmiyorum, orda bu işin piri olan insanlar var.. Katilimci konusmacilardan bakabilirsiniz..

Bence bu şirket tamamen piyasayi elinde tutmak için bulut sistemi ile calisiyor..
UgurSeyme kardeşim cevapta yazarsan sevinirim.Aklıma en çok 300 euroluk yattı.100 euroluğun getirisi düşük 300 euroluk daha mantıklı :)

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Yani 300 euroluktan 5 tane mi alabiliriz en fazla?

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Evet 300 euroluktan almaya karar vermiş bulunuyorum :) Parayı derleyeyim yatırıcam :)
Aynen 300€ luktan bir hesapta en fazla 5 adet alabiliyorsun hocam

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Hocam ödemenin zorlasacagini düşünmüyorum.

Paket sinirlamasinin en fazla gelebileceği nokta her paketten bir ya da iki adet alinmasi olur. Tahminimce..

Hocam ponzi olsalar expoya katilabileceklerini sanmiyorum, orda bu işin piri olan insanlar var.. Katilimci konusmacilardan bakabilirsiniz..

Bence bu şirket tamamen piyasayi elinde tutmak için bulut sistemi ile calisiyor..

Aynen 300€ luktan bir hesapta en fazla 5 adet alabiliyorsun hocam

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Hocam ödemenin zorlasacagini düşünmüyorum.

Paket sinirlamasinin en fazla gelebileceği nokta her paketten bir ya da iki adet alinmasi olur. Tahminimce..

Cagdaser'in yüklediği resimde 5000 eurolukta dönem sonunda net kar 65.000 küsür euro yazıyo bu 2 sene sonraki kar mı oluyor nasıl bişey anlayamadım?

pazartesi refinle 299 euroluk paketten alacağım bu mesaj burda dursun

Bence bu sistem kolpa arkadaşlar hiç bulaşmamak daha mantıklı tabii ki bu benim şahsi görüşüm. Hani benim tahminimce şuanda atıyorum senin yatırdığın parayla benim paramı ödüyor benim yatırdığım parayla senin paranı ödüyor bence ömrü uzun değil vurabildiğinizi vurun büyük ihtimalle paraları vurgunlayıp kaçacak bunlarda.

Bence bu sistem kolpa arkadaşlar hiç bulaşmamak daha mantıklı tabii ki bu benim şahsi görüşüm. Hani benim tahminimce şuanda atıyorum senin yatırdığın parayla benim paramı ödüyor benim yatırdığım parayla senin paranı ödüyor bence ömrü uzun değil vurabildiğinizi vurun büyük ihtimalle paraları vurgunlayıp kaçacak bunlarda.

Bana en çok güven veren tarafı Expo'ya sponsor olmaları... Çünkü birçok firmanın katıldığı bir organizasyon ve bu insanlar bu işin piri..

Eğer güvensiz veren bir firma, kaçacak olan bir firma olsa bence o insanlar bunu zaten bilirlerdi. Ve sponsor olmalarına izin verilmezdi diye düşünüyorum...

Tabi söylediğiniz şey için hayır asla olmaz demiyorum. İhtimaller dahilinde tabiki.. Ancak hem böyle birşey olacağını düşünmüyorum hem de her zaman söylediğim gibi '' risk '' alıp yatırım yapıyorum.

Vaad edilen kar şuan hiç bir yatırım sektöründe yok.. Bir dükkan açsak böyle bir kazanç edilebilir mi? İhtimaller dahilinde..

Ancak yine risk faktörü var burda da ya batarsınız ya çıkarsınız.. Eğer batarsam kendimi üzmeyecek bir rakamla girdiğim için fazla bir problem yaşamayacağım. Herkese de bunu öneriyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri