[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Şubat ayında doge üretimi 3/1 oranında azalacak. Yani doge fiyatı 3 katına çıkacak. Paket alanlar sıcak paraya ihtiyacınız yok ise dogelerini bekletmenizi, şubat ayı ve sonrasında çevirmenizi tavsiye ederim.

Paranız bir anda 3 katı değerlenebilir..
Acaba dogenin degirinin siteden cektigimiz parayla bir deger carpani varmi?
Cok karisik bir cümle oldu şunu sormak istiyorum; mesela sitede 58€ birikti ve doge/btc ederi 0.000058 iken 3.777 doge olarak cektik o 58 € u. Eger doge/btc artarsa bu 58 € a yine 3.777 doge mi aliriz yoksa azalir mi bu değer? Ona gore siteden doge/btc dustugu zaman cekim yapalim

Şubat ayında doge üretimi 3/1 oranında azalacak. Yani doge fiyatı 3 katına çıkacak. Paket alanlar sıcak paraya ihtiyacınız yok ise dogelerini bekletmenizi, şubat ayı ve sonrasında çevirmenizi tavsiye ederim.

Paranız bir anda 3 katı değerlenebilir..

Knk sen yine de net olarak 3 katına çıkacak deme bence.. Kii şahsi fikrim çıkmaz..

Acaba dogenin degirinin siteden cektigimiz parayla bir deger carpani varmi?
Cok karisik bir cümle oldu şunu sormak istiyorum; mesela sitede 58€ birikti ve doge/btc ederi 0.000058 iken 3.777 doge olarak cektik o 58 € u. Eger doge/btc artarsa bu 58 € a yine 3.777 doge mi aliriz yoksa azalir mi bu değer? Ona gore siteden doge/btc dustugu zaman cekim yapalim
Hayır zaten bunu önlemek için € bazında veriyorlar parayı. Dogenin artması ve ya azalması siz parayı çekerken etkilenmiyor. Doge miktarı olarak artar, azalır ama değeri yine çektiğiniz tutar olur.

Hayır zaten bunu önlemek için € bazında veriyorlar parayı. Dogenin artması ve ya azalması siz parayı çekerken etkilenmiyor. Doge miktarı olarak artar, azalır ama değeri yine çektiğiniz tutar olur.
Yok yani coin de bugun 58 € a 3777 doge geldi. Yarın doge yukselince yine 58€ a 3777 doge mi gelir daha az mi?

Knk sen yine de net olarak 3 katına çıkacak deme bence.. Kii şahsi fikrim çıkmaz..
Kaçınılmaz olarak çıkacak kanka belki şubat 1 de çıkmaz ama elbet çıkacak..

Piyasadaki üretilen doge miktarı azalacak çünkü. Şubatta bu sisteme geçilecek ama ne zaman değerlenir onun için tam tarih veremem, piyasaya bağlı

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

Yok yani coin de bugun 58 € a 3777 doge geldi. Yarın doge yukselince yine 58€ a 3777 doge mi gelir daha az mi?
Daha az gelir, o an dogenin € karsiligi ne ise o kadar doge gelir..

Haftasonu doge çekimlerinde %30 luk bir kesinti uygulanabilir arkadaşlar.. Ödemelerinizi hafta içi ya da cryptopay üzerinden almanızı tavsiye ederim..

Sitede yapılan açıklamadan anladığım kadarıyla tüm çekimler için geçerli sanırım, herhangi bir tutar yazmamışlar çünkü

DOGE olarak çekim yaptığımda 20%fee for payments less than €10 yazıyor.
yani 10€ altına %20 fark alınır. Haftasonu/içi ibaresi yok

DOGE olarak çekim yaptığımda 20%fee for payments less than �10 yazıyor.
yani 10� altına %20 fark alınır. Haftasonu/içi ibaresi yok
14569c393c63bbdddd1ea9218ddd12fc.jpg

Buradan çevirdim.. 10€ altı çekimleri de kastediyor olabilirler. Aynı uygulama falan diyor

Bitcoin bu aralar düşüş yaşıyor.. Bitcoinlerinizi bozdurmayın şimdilik, yükseldiği zaman bozdurun bence..

Bitcoin bu aralar düşüş yaşıyor.. Bitcoinlerinizi bozdurmayın şimdilik, yükseldiği zaman bozdurun bence..

Bitcoin firması açıklama yaptı şirket içinden personellerden bazıları çalıntı mı yapmışlar ne olmuş tam okumadım ayrıntıyı o yüzden baya bir düşüşte yani ben 1 ay önce cointellect başladığmıda bitcoin 450 dolardan değer görüyordu şuan 260 dolar seviyesine kadar indi. şirket içinde bazı personellerin ihanetiyle falan değer kaybetmiş çok fazla iflasın eşiğine gelmiş adamlar.

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

Az önce düşüş sebebini belirttim fakat tam ayrıntısıyla yazamadım. Şu an haberin ayrıntısına baktığımda şirketten 650 bin bitcoin in çalındığı ve siber saldırıyla değil şirket içinden birilerinin çaldığı bilgisine yer verilmiş haberde. Düşüşün sebebi tamamıyla buymuş.

Bitcoin firması açıklama yaptı şirket içinden personellerden bazıları çalıntı mı yapmışlar ne olmuş tam okumadım ayrıntıyı o yüzden baya bir düşüşte yani ben 1 ay önce cointellect başladığmıda bitcoin 450 dolardan değer görüyordu şuan 260 dolar seviyesine kadar indi. şirket içinde bazı personellerin ihanetiyle falan değer kaybetmiş çok fazla iflasın eşiğine gelmiş adamlar.

Az önce düşüş sebebini belirttim fakat tam ayrıntısıyla yazamadım. Şu an haberin ayrıntısına baktığımda şirketten 650 bin bitcoin in çalındığı ve siber saldırıyla değil şirket içinden birilerinin çaldığı bilgisine yer verilmiş haberde. Düşüşün sebebi tamamıyla buymuş.
Bundan bizim dogeler ne derece etkilenir? Bter den btc dışında çıkış yapamaz miyiz?

Bundan bizim dogeler ne derece etkilenir? Bter den btc dışında çıkış yapamaz miyiz?

Türkiye de btc dışında sanal parayla işlem yapan başka birşey varmı bilmiyorum. varsa bterden ancak ona dönüştürülerek çıkış yapılabilir. Çünki miktar baya bir düşüyor. Direk paypal aktarmak da pek kimsenin işine gelmiyor.

Bitcoin firması derken hangi firmadan bahsediyorsunuz hocam? Bitcoin bir şirket değil dijital para birimidir..

BTCTurk'ten bahsediyor iseniz bu sitede piyasayı kullanıcılar belirler insanların alım satım durumu ile yükseliyor veyaz azalıyor..

Bu düşüşün çok uzun süreceğini sanmıyorum...

Okuduğunuz haberin linkini verebilir misiniz? Merak ettim..

Bitcoin firması derken hangi firmadan bahsediyorsunuz hocam? Bitcoin bir şirket değil dijital para birimidir..

BTCTurk'ten bahsediyor iseniz bu sitede piyasayı kullanıcılar belirler insanların alım satım durumu ile yükseliyor veyaz azalıyor..

Bu düşüşün çok uzun süreceğini sanmıyorum...

Okuduğunuz haberin linkini verebilir misiniz? Merak ettim..

Bitcoin sanal para tabiki ben yanlış yazmışım uyku sersemliği yorgunluktan. Mt.Gox firmasının 650 bin bitcoini çalındığı için değerin düştüğü belirtiliyor.

Haber linki vermek yasakmı bilmiyorum yasak ise affedin lüften:)

'Mt.Gox hırsızlığı içeriden yapıldı' | Al Jazeera Turk - Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Türkiye ve çevresindeki bölgeden son dakika haberleri ve analizler

[MENTION=14389]ZabitKatibi55[/MENTION] bu olay 2 yıl önce meydana geldi ve düşüş yaşandı doğru istikrarsızlıkdan dolayı, fakat bitcoin ilerleyen yıllarda tekrar eski günlerine kavuşacaktır, zaten bitcoini şuanda alıp 2 yıl ardına bakmasın bir bitcoin ticareti yapan adam %80 den fazla değer kazanıcağı kanısındayım büyük şirketler tanıdı artık ödeme yöntemini bitcoin olarak alıyor, atm leri var farklı ülkelerde giderek yaygınlaşıyor..

[MENTION=14389]ZabitKatibi55[/MENTION] bu olay 2 yıl önce meydana geldi ve düşüş yaşandı doğru istikrarsızlıkdan dolayı, fakat bitcoin ilerleyen yıllarda tekrar eski günlerine kavuşacaktır, zaten bitcoini şuanda alıp 2 yıl ardına bakmasın bir bitcoin ticareti yapan adam %80 den fazla değer kazanıcağı kanısındayım büyük şirketler tanıdı artık ödeme yöntemini bitcoin olarak alıyor, atm leri var farklı ülkelerde giderek yaygınlaşıyor..
Evet haklisin. Dogru soyluyorsun. Cogu firmanin bitcoin olarak odeme aldigi hatta pcnet dergisinde okudugum kadariyla azarbeycan da bir restorant bitcoin olarak odeme almaya baslamis. Haklisin evet. Beklemede kalmak mantikli ;)

Bitcoin'in geleceği parlak :) Ne zaman olur bilinmez ama bir süre sonra fazlasıyla yaygınlaşacak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri