yklmzomer
Yasaklanmış
Artık CT bakiyeniz ile paket alabileceksiniz. Paket ekleme yapacak arkadaşlar, kazançlarını biriktirebilir.. Çevirme işlemleriyle uğraşmaz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen de geldin ya patlamayacağı varsa da patlar sistem
Aman allah korusun abi hazirana kadsr dayansin nişan için para lazimsen de geldin ya patlamayacağı varsa da patlar sistem![]()
Hiç değil[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]
Hiç expert paket düşündüğün oluyor mu ? Tek riski ilk 2 ay
Hiç değilAğustos ayına kadar paket eklemeyi düşünüyorum.. 5 adet falan expert oluyor sanırım o aya kadarda.. Ağustos ayından sonra da her ay expert ekleyerek devam edeceğim
Şuan 100 + 1000 var 1000 ya da 3000 ilk daha alacagim sonrası kazançlarımlaŞuan expert var mı hiç elinde kazandıkların ile mi alıcaksın ?
orasını biliyorum.çok değiştiğinden BTC 501 lirayken 0.02890000 BTC aktardığıöda kaç tl olarak eklediğini bilmek istedim.
Şuan gözümde Stephen Hawkings den farkın yok [emoji2] [emoji2]501 x 0.0289 BTC = 14,47 TL yaklaşık olarak.
Hocam nasıl o kadar guvenebiliyosun?Hiç değilAğustos ayına kadar paket eklemeyi düşünüyorum.. 5 adet falan expert oluyor sanırım o aya kadarda.. Ağustos ayından sonra da her ay expert ekleyerek devam edeceğim
Unutmayacaginiz birsey yazin suana kadar hic kullanmadimFund password ne oluyor ?
Hocam nasıl o kadar guvenebiliyosun?
Son gelen % 20 komisyonlar icin ne xusunuyrsn?Forumdan uzaklaştırıldığım için 1 hafta yoktum, yeni gelişmeler üzerine sormak istedikleriniz var ise müsaitim arkadaşlar..
Hocam fazlasıyla araştırdım ponzi olduğunu düşünmüyorum aksine piyasa hakimiyeti için oynadıklarını düşünüyorum..
Birazda risk alıyorum diyelim![]()
Son gelen % 20 komisyonlar icin ne xusunuyrsn?
Daha önce doge olarak çekim yapıp bekletmek ile yeterince zarar ettim şuan hangi çekim yöntemini öneriyorsunuz?[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]
Daha önce doge olarak çekim yapıp bekletmek ile yeterince zarar ettim şuan hangi çekim yöntemini öneriyorsunuz?
Ben şuan çekim yapmıyorum, komisyon olmadığı zamanlarda çekim yapmıyordum. İçeride biriken parayla paket almaya devam ediyorum..
Sizinde bir süre çekim yapmamanızı tavsiye ederim, basic ve üzeri paketlere sahipseniz cryptopay ile çekebilirsiniz
pilot paket mevcut şuan içerde bu gece ile beraber 69 falan var zaten. crytopay çekimi bugün açılacak dediler henüz kontrol edemedim videonuz da crytopay ile çekimle alakalı bilgi var mı? hiç denemedim nerden bilgi alabilirim?
yatırdığımı aldıktan sonra gelen 299 a yeni bir paket almayı düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.