yklmzomer
Yasaklanmış
99'luk tan alayım o zaman şimdilik.. Teşekkür ederim cevaplar için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
99'luk tan alayım o zaman şimdilik.. Teşekkür ederim cevaplar için
Rica ederim hocam.Ben 300 eurolukla başladım daha sonra 99'luk aldım şimdi 2 şer tane var hatta pilot ve starter çalışmak daha mantıklı kısa vadede paranı çeviriyorsun
bu sistemle trde şuana kadar verdiği parayı çıkaran varmı
Direk 3 veya 5k euro paketle ile Başlıyabiliyormuyuz?
en fazla kaç tane 300euroluk paketten alabiliyoruz sanırım bir sınır var? çünkü insanlar 3000euro verip 50 euro alacağına on tane 300lükten alır fazladan 5.5 euro gelir ha derseniz ki biri altı ay biri onsekiz ay sürüyor ondan, şu anda türkiye piyasasında aklı başında olan kimse sistemin bir buçuk yıl sürebileceğini tahmin etmiyordur herhalde, yine 300euroluk paket avantajlı
Parayı Doge den Btc ye Btc dende bankayamı çekiyorsun ? Yoksa Direk Doge den bankayamı çekiyorsun ?
Tek hesap için 100'lükten 3 tane, 300luk 5 tane.en fazla kaç tane 300euroluk paketten alabiliyoruz sanırım bir sınır var? çünkü insanlar 3000euro verip 50 euro alacağına on tane 300lükten alır fazladan 5.5 euro gelir ha derseniz ki biri altı ay biri onsekiz ay sürüyor ondan, şu anda türkiye piyasasında aklı başında olan kimse sistemin bir buçuk yıl sürebileceğini tahmin etmiyordur herhalde, yine 300euroluk paket avantajlı
[MENTION=14466]Holyhero[/MENTION] Peki hocam. 5 tane 300 lük aldık. sonrasında 3000 lik fln üst paketleri alabilcezmi neye göre onları alabiliyoruz. geçirdiğimiz zamana göremi
@Holyhero Peki hocam. 5 tane 300 lük aldık. sonrasında 3000 lik fln üst paketleri alabilcezmi neye göre onları alabiliyoruz. geçirdiğimiz zamana göremi
Eğer evinizde iki adet bilgisayar varsa bir üyeliğinizi diğerinin alt üyeliği yapın. Üst üyeliğinize yatırım yapın. Böylece %10'luk kısmı başkasına vermeyin.
İlk 3 paketten birisini aldığınızde diğer paketleri alabiliyorsunuz.Tavsiyem pilot paketten uzun vadeli paket almayın kısa vadeli çalışın
---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------
Bunu şirkete sorduk yasak olduğunu hesapların ceza almasına neden olacağı cevabını verdiler.
arkadaşlar ben üye olmadım mail gelmedi,onay maili ne zaman geliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.